Sânziana Negru a intrat în industria HoReCa, după întoarcerea de la America Express. Câștigătoarea show-ului de la Antena 1 și-a deschis un restaurant cu specific mexican în București. Cât costă o porție de taco?
Citește și: AMERICA EXPRESS SE MAI ȘI REFUZĂ! DANIELA GYORFI A SPUS PAS SHOW-ULUI DE LA ANTENA 1. „NU SUNT MOTIVATĂ!”
Sânziana Negru a început Anul Nou cu dreptul. Înainte de Revelion, celebra influenceriță a inaugurat recent un restaurant în Capitală, alături de doi parteneri de afaceri. Inspirată de experiența sa din America Latină, creatoarea de conținut s-a implicat în acest proiect, bazat pe preparate autentice mexicane. Mai mult decât atât, localul este denumit chiar după un cartier din Ciudad de Mexico.
Restaurantul deținut de Sânziana Negru se întinde pe trei etaje și arată fabulos. Cu un design special, realizat cu atenție până la cele mai mici detalii, localul este foarte bine organizat. Primul etaj găzduiește barul, al doilea restaurantul, iar la cel de-al treilea servește ca expoziție pentru obiecte de ceramică.
Celebra influenceriță a deschis restaurantul ce specific mexican, împreună cu alți doi parteneri de afaceri. Câștigătoarea de la America Express este extrem de încântată de noul ei proiect, motiv pentru care a și postat câteva imagini în mediul online. De asemenea, a transmis și un mesaj.
„Astăzi, împreună cu oamenii mei de suflet, am deschis un restaurant. Așa că, de astăzi vă așteptăm la Condesa Bucharest. Se fac ultimele retușuri și am emoții cât casa.
Condesa are un specific mexican, un tribut adus Americii Latine și îndrăznesc să spun că cel mai mult ceviche îl veți găsi la noi. Mâncarea este senzațională”, a povestit Sânziana Negru, pe contul său de Instagram.
Cei trei parteneri de afaceri au creat și un site web pentru restaurant. Acolo se regăsesc prețurile preparatelor servite. Spre exemplu, o porție de taco este disponibilă la prețul de 65 de lei, chilli con carne costă 70 de lei, în timp ce o porție de biban este evaluată la 90 de lei. Printre felurile principale de mâncare se numără și somonul care costă 110 lei. Iar dacă vreți să ăl serviți cu o garnitură de orez, trebuie să mai scoateți din buzunar 35 de lei. În ceea ce privește porția de guacamole, clienții trebuie să plătească 50 de lei.
În meniu, se găsește și o varietate de băuturi. Un cappuccino este disponibil la prețul de 20 de lei, în timp ce o sticlă de apă plată de 300 de mililitri costă 12 lei. De asemenea, clienții pot să alegă limonada, având un preț de 20 de lei. Pentru o bere, oamenii trebuie să scoată din buzunar 22 și 32 de lei, iar cocktailurile pot ajunge la 45 de lei.