Acasă » Exclusiv » S-a numărat darul după nunta fastuoasă a prezentatorului de la Survivor ALL STARS. Dan Pavel și soția au planuri mari cu banii!

S-a numărat darul după nunta fastuoasă a prezentatorului de la Survivor ALL STARS. Dan Pavel și soția au planuri mari cu banii!

De: Sabin Tudor 28/06/2024 | 23:40

Faimosul prezentator de la Survivor, cunoscut drept Domnu’ Dan, a apărut alături de consoartă pentru prima dată la un interviu. Ana Maria și Daniel Pavel și-au unit destinele pe 8 iunie, într-o ceremonie extraordinară, urmată de o petrecere cu fast. S-au făcut și calculele ulterioare nunții, darul strigându-se la CANCAN EXCLUSIV! Mai mult, proaspeții însurăței au spus povești neștiute despre cuplul care acum formează cea mai fresh familie din showbiz.

( NU RATA: MARELE ABSENT DE LA NUNTA LUI DANIEL PAVEL! NICI EL NU SE AŞTEPTA LA UNA CA ASTA: A AFLAT CHIAR ÎNAINTE DE EVENIMENT )

Povești de colecție pentru inelul de logodnă și verighetele soților Pavel: „Rămâne pentru toată viața o amintire splendidă!”

CANCAN EXLCUSIV: Nu cred că se cunoaște povestea inelului purtat de Ana…

Daniel Pavel: Inelul de logodnă, în octombrie a fost oferirea lui, vine de la New York, Tiffany’s. N-aș fi reușit și nu e doar un sofism de curtoazie. Mama Anei, numărul 1 mondial, a luat măsuri, mi-a dat un inel, nu se potrivea, să luăm în calcul și cât va slăbi fata, dacă va mai slăbi, vorbim  de octombrie anul trecut. Apoi Roxana Blagu, prietena noastră dragă, a devenit și a mea, a organizat această logistică. În calea noastră a stat un uragan, transportul n-a ajuns la timp. Trebuia să vină undeva în vară, deci a întârziat vreo două luni. Nașa noastră, Narcisa Mocanu, s-a întâmplat să fie în State. Uraganul a întârziat plecarea avionului lor și până la urmă a reușit să ajungă. Și inclusiv aș îndrăzni să spun maniera mea, îndemânarea pe care am căpătat-o la Survivor, pentru că mi-a venit mie ideea formidabilă să-l ofer pe o barcă, pe Herăstrău. Dar în ziua aia, pe 4 octombrie 2023, eram răciți. Mâna tremura, eu i-am făcut cererea și Anuța se aude în filmuleț, «bine, și?!».

Ana Maria Pavel: Se și blocase, mă gândeam că urmează, dar nu mi-l mai dădea!

Daniel Pavel povestește prin ce peripeții a trecut pentru inelul de logodnă oferit partenerei de viață (Foto: captură video)

Daniel Pavel: Îmi tremura mâna, pentru că am realizat că este o chestie valoroasă din toate punctele de vedere, într-o bărcuță care lua apă, pe lac. Nu puteam să i-l dau la o măsuță, undeva?! Și ea zice «pune-mi-l!».

Ana Maria Pavel: «Hai odată, să zic și eu DA sau NU!»

Daniel Pavel: A fost cu mari emoții, a călătorit mult ca să ajungă acolo și rămâne pentru toată viața o amintire splendidă.

Ana Maria Pavel: Și verighetele le-am făcut noi, cu mâna noastră, de la topit, până le-am dat o formă destul de lunguiață, dreptunghiulară, după care le-am lăsat pe mâna specialiștilor.

( CITEȘTE ȘI: PREZENTATORUL DE LA SURVIVOR A CEDAT PRESIUNII! SOCRUL MIC I-A FĂCUT FELUL LUI DANIEL PAVEL ÎN ZIUA NUNȚII )

Domnu’ Dan și partenera de viață au planuri mărețe de business: „Nu există în România!”

CANCAN EXLCUSIV: Urmează să faceți business amândoi?

Daniel Pavel: Ăsta ar fi planul. Înainte de Survivor și Viena am făcut o emisiune de business timp de șapte ani, premiată de CNA la un moment dat. Am absorbit, am cules foarte mult antreprenoriat, dar nu l-am pus în practică niciodată. Și am zis întotdeauna că am foarte multă informație strânsă, să văd dacă sunt și un practician. Să vedem cum facem translația asta, am nevoie de cel mai bun avocat din branșă. Și am senzația că e foarte aproape de mine. Orice coloană vertebrală a oricărei înțelegeri rămâne contractul scris. Aici lucrăm în momentul ăsta, ce formă va lua acest business.

Ana Maria Pavel și soțul intenționează să pună bazele a două afaceri solide (Foto: captură video)

CANCAN EXLCUSIV: În ce zonă va fi afacerea?

Ana Maria Pavel: Noi suntem foarte altruiști și ne-am gândit să dăm oamenilor și naturii ce am primit noi în viață. Deci unul va fi pe acest tronson și celălalt nu l-aș spune, pentru că îmi e teamă să nu-mi fure cineva ideea. Nu există în România.

Daniel Pavel: Este o zonă non-guvernamentală, acolo unde se întâlnește natura cu natura umană. E ceva ce fac oricum și la Survivor. Cum să faci să aduci în special generațiile tinere să privească și să se integreze diferit în natură. Reciclare, irosirea de hrană, toate aceste povești, asta vorbeam cu Anuța, cum să facem să fie lucrativă pentru companii și persoane. Orice business trebuie să câștige, dar acest câștig va fi stratificat și pentru societate. Iar partea ei va fi foarte pragmatică, acest business pe care îl avea cam din momentul în care ne-am întâlnit noi.

( VEZI ȘI: TRENĂ DE VIS LA ROCHIA DE MIREASĂ PURTATĂ DE ANA MARIA, SOȚIA LUI DANIEL PAVEL. IMAGINILE MOMENTULUI VIN DE LA NUNTA PREZENTATORULUI SURVIVOR )

Daniel și Ana Maria Pavel și-au unit destinele în data de 8 iunie 2024 (Foto: Arhivă)

S-au numărat banii după nunta fastuoasă a celei mai fresh familii din showbiz: „O să-i punem într-un cont comun!”

CANCAN EXLCUSIV: Profit a fost la nuntă, s-a numărat darul?

Ana Maria Pavel: Totul OK!

Daniel Pavel: Uite, vezi avocata. Eu pot să spun că lucrurile arată foarte bine. E costisitor, e o industrie creativă în care oamenii ăia merită banii, fără discuție. Însă pot să spun că ne-am scos cheltuielile și avem o câtime drăguță, importantă pentru plecare.

CANCAN EXLCUSIV: Ce faceți cu ei, mergeți în luna de miere?

Ana Maria Pavel: Nu încă. Luna de miere va fi prin toamnă. Momentan o să-i punem într-un cont comun și vedem în ce-i investim.

Daniel Pavel: Trebuie să căutăm o soluție financiară smart și să plecăm într-o jumătate de lună de trestie de zahăr.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Ea este fata cu părul cel mai lung din România: măsoară 1,60 metri. „Când intră în baie, îi ia jumătate de oră numai să îl descurce”
Ea este fata cu părul cel mai lung din România: măsoară 1,60 metri. „Când intră...
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cine este Oana Ciolacu, nașa Andei Adam? E cea mai bună prietenă din Vegas a Prodancăi!  „Ne știm din tinerețe. Sunt milionarii Vegas-ului”
Cine este Oana Ciolacu, nașa Andei Adam? E cea mai bună prietenă din Vegas a...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au mers la bancă, bucuria lor s-a transformat în coșmar
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au...
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit de mașina de teren, de față cu soția și copilul
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit...
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia nu s-a dezlipit de sicriu
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia...
Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților
Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților
Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”
Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge...
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un perete! Momentul cumplit a fost surprins de o cameră de supraveghere
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un...
Val de scumpiri de la 1 iulie. Cu cât va creşte factura la gaze la un apartament cu trei camere
Val de scumpiri de la 1 iulie. Cu cât va creşte factura la gaze la...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
3 aplicații RIVALE pentru Google Maps și Waze. Își fac bine treaba chiar și offline
3 aplicații RIVALE pentru Google Maps și Waze. Își fac bine treaba chiar și offline
EFECTUL MIRACULOS pe care îl are CAFEAUA pentru oamenii SEDENTARI!
EFECTUL MIRACULOS pe care îl are CAFEAUA pentru oamenii SEDENTARI!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Amenda fabuloasă de care puțini românii care stau la bloc au habar. Este obligatoriu să ai acordul vecinilor. Au început deja controalele
Amenda fabuloasă de care puțini românii care stau la bloc au habar. Este obligatoriu să...
Ce s-a ales, de fapt, de prima prezentatoare de la TVR. Puțini români își mai aduc aminte de ea. Cât de frumoasă era Cleo Stieber
Ce s-a ales, de fapt, de prima prezentatoare de la TVR. Puțini români își mai...
Amendă 10.000 de lei pentru șoferi din 1 iulie. Sistemul care trebuie activat înainte să plece la drum
Amendă 10.000 de lei pentru șoferi din 1 iulie. Sistemul care trebuie activat înainte să...
Când nimeni nu se mai aştepta, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au spus STOP războiului. Cei doi petrec clipe unice la Paris
Când nimeni nu se mai aştepta, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au spus STOP războiului....
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri...
O nouă alianţă în Parlamentul European? Viktor Orban anunţă formarea unui bloc de extrema dreaptă cu două formaţiuni din Cehia şi Austria
O nouă alianţă în Parlamentul European? Viktor Orban anunţă formarea unui bloc de extrema dreaptă...
Se CONFISCĂ banii pe loc. Decizie pentru cei cu bani CASH. Legea e lege
Se CONFISCĂ banii pe loc. Decizie pentru cei cu bani CASH. Legea e lege
Traian Băsescu aruncă în aer toate calculele politice. Cine va fi președintele României
Traian Băsescu aruncă în aer toate calculele politice. Cine va fi președintele României
Ileana Stana Ionescu, de etnie italiană, va fi înmormântată în cimitirul unde este înhumat un alt italian celebru
Ileana Stana Ionescu, de etnie italiană, va fi înmormântată în cimitirul unde este înhumat un...
Pasiunea secretă pe care a avut-o Ileana Stana Ionescu: Aşa a fost să fie! Am urmat un alt drum
Pasiunea secretă pe care a avut-o Ileana Stana Ionescu: Aşa a fost să fie! Am...
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de durere
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
A murit Ileana Stana Ionescu:
A murit Ileana Stana Ionescu: "Cu adâncă durere anunţăm stingerea din viaţă celei care a...
Bianca Drăgușanu a vorbit despre împăcare, după ce s-a întâlnit de mai multe ori cu Alex Bodi: „El crede că merit mai mult”
Bianca Drăgușanu a vorbit despre împăcare, după ce s-a întâlnit de mai multe ori cu...
Horoscop zilnic pentru luni, 1 iulie 2024. Vești bune pentru Berbec și Rac
Horoscop zilnic pentru luni, 1 iulie 2024. Vești bune pentru Berbec și Rac
A murit prima femeie care l-a învins pe Gigi Becali! Ce decizie a luat patronul FCSB după eșecul din 2000
A murit prima femeie care l-a învins pe Gigi Becali! Ce decizie a luat patronul...
×