Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » S-a despărțit și de noua iubită! Alessia o ”mitraliase” pe ”actuala” fostului soț și… BOMBĂ în scandalul cu două ordine de protecție

S-a despărțit și de noua iubită! Alessia o ”mitraliase” pe ”actuala” fostului soț și… BOMBĂ în scandalul cu două ordine de protecție

De: Beatrice Dumitru 15/08/2024 | 14:36

Alessia și Ionuț, tatăl copilului ei, au fost ani la rând în război. Cântăreața ajunsese într-o situație dificilă, după ce în anul 2021 a obținut două ordine de protecție împotriva bărbatului. Ulterior, au ajuns la un numitor comun și îngropaseră securea războiului. Doar că, în urmă cu câteva luni, Alessia s-a dezlănțuit, din nou, atunci când a declarat că nu o place deloc pe iubita fostului soț. Cântăreața a făcut-o cu ou și cu oțet pe tânăra despre care spunea că a a jignit-o! Acum, Ionuț a intervenit și spune lucrurilor pe nume! De ce s-a ajuns în această situație, dar și ce decizie de ultim moment a luat aflăm de la el, în exclusivitate. CANCAN.RO are toate detaliile!

Alessia a ajuns într-un moment greu de gestionat. Fix când credea că a rezolvat problemele cu fostul partener, în viața bărbatului apăruse o domnișoară cu care artista a fost la cuțite. Într-un interviu exclusiv CANCAN.RO, Alessia ne dezvăluia cum a fost jignită de femeie. A rămas mută de uimire având în vedere comportamentul fetei, iar din acel moment a decis să oprească ședințele de terapie de cuplu pe care le făcea împreună cu Ionuț pentru binele micuțului Alvin.

Fostul soț al artistei spune partea lui de adevăr: „Au aceeași educație! Dacă iubita mea e needucată, așa este și Alessia”

Ionut si Alessia nu reusesc sa ajunga la un numitor comun in toate privintele
Ionut si Alessia nu reusesc sa ajunga la un numitor comun in toate privintele

(CITEȘTE ȘI: O pulverizează pe iubita fostului soț! Despărțire cu circ în toată regula: ordin de protecție, terapie de cuplu și … Cântăreața s-a DEZLĂNȚUIT!)

Iată ce declara Alessia, în exclusivitate, despre iubita fotului partener: Mi-a vorbit foarte urât, m-a jignit. Nu îmi făcusem o părere despre ea, dar fiind și ea mamă, aveam alte așteptări. Aveam așteptări de om civilizat, care a trecut ca și mine prin greutăți, crescând și ea singură un copil, dar se pare că nu trebuie să ai pretenții de la nimeni. Am pretenții de la mine și asta este tot ce contează”. 

Acum, Ionuț, care spune că a ajuns la saturație și nu mai vrea niciun conflict, îi dă replica: „Sunt la fel de educate amândouă, au aceeași educație, dacă ea e needucată, așa e și Alessia. Au fost tensiuni din ambele părți. Eu nu vreau să dau apă la moară unor conflicte care nu aduc niciun bine. Nu vreau să mai am nicio treabă, cel puțin pentru moment”, a spus bărbatul.

Fostul soț al Alessiei se declară dezamăgit de mama copilului, dar și de femeia cu care o înlocuise pe aceasta. Ionuț spune că, momentan, el și iubita lui au luat o pauză după ce între ei au existat conflicte și tensiuni.„Eu și cu iubita mea suntem într-o pauză și nu știu dacă o să ne împăcăm. Sunt dezamăgit de relațiile pe care le-am avut în trecut. Am rămas cu un gust amar, iar despărțirea aceasta de ea a fost tot din cauza unor probleme care erau constante. Eu am încercat tot ce a ținut de mine și, amândouă fiind mame, mă așteptam să fie mai mature și mai înțelepte”, a spus fostul Alessiei.

Ionuț a rămas cu un gust amar după ce mama copilului și „pofta inimii” s-au certat

Ionut este dezamăgit că Alessia și iubita lui s-au certat, iar cea din urma ar fi jignit-o pe cântăreață
Ionut este dezamăgit că Alessia și iubita lui s-au certat, iar cea din urma ar fi jignit-o pe cântăreață

(VEZI ȘI: Logodnicul a dat-o afară din casă pe cunoscuta cântăreață! I-a luat mașina și…)

Fostul partener al Alessiei a dezvăluit că lucrurile deveniseră, din nou, tensionate între ei. Așa cum știm, în urmă cu trei ani artista obținuse două ordine de protecție împotriva bărbatului, astfel că un conflict mocnit între ei nu ne mai surpride. Ba mai mult, relațiile de familie erau distruse, după ce vedeta a dezvăluit public că a fost lovită și de foștii ei socrii. După toată tevatura și eforturile făcute pentru a încerca să repare ce era aproape distrus, Ionuț a decis să facă un pas în spate.

„Eu mi-aș fi dorit să rămân în relații bune cu toată lumea pentru că așa sunt eu. Nu vreau să intru în conflicte, și, cel puțin pentru moment, nu mai vreau relație. Nu cred că ne vom împăca pentru că vreau doar liniște. Vreau doar să mă concentrez pe muncă și pe copilul meu.

Eu nu am mai vorbit atât de mult cu Alessia, decât legat de copil. Singura legătură dintre noi este cea legată de copil. Lucrurile au devenit normale, să le spun ala, după ce ea și-a cerut scuze și față de părinții mei. Da, recunosc că ea a fost cea care a făcut acest pas” 

Mai mult, bărbatul spune că după ce artista și-a cerut scuze, a lăsat și el orgoliul deoparte și a decis să aibă o relație civilizată cu ea. Nu mai merg la terapie, dar, din fericire, s-au înțeles asupra programului copilului.

„Eu și Alessia am ajuns în sfârșit la un numitor comun, ne înțelegem și în privința copilului. Mai mult, de acum încolo Alvin poate să aleagă cu cine vrea să stea, nu mai sunt probleme. Este un pas important pe care l-am făcut. Eu o ajut cu tot ce îmi cere, iar în felul acesta am reușit să avem o relație ok ca părinți ai băiețelului nostru.

O să plec de pe 20 august cu Alvin în vacanță câteva zile pe litoralul românesc. O să ne simțim bine, o să mă deconectez de toate pentru că simt că am nevoie. A fost o perioadă grea” 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Ce s-a ales de Alina Plugaru! E de nerecunoscut acum, după ce s-a retras definitiv din industria pentru adulți. Din ce își câștigă banii
Ce s-a ales de Alina Plugaru! E de nerecunoscut acum, după ce s-a retras definitiv...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut infarct
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
Replica lui Alexandru Ciucu, după ce Alina Sorescu l-a acuzat că le-a dat interzis fiicelor să vină la concertele ei: „False victimizări, nu pot accepta minciunile!” Video EXCLUSIV
Replica lui Alexandru Ciucu, după ce Alina Sorescu l-a acuzat că le-a dat interzis fiicelor...
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Dezbaterea Harris-Trump: Vânătoare de voturi, cu două luni înaintea alegerilor prezidențiale din SUA. România, pomenită în confruntare
Dezbaterea Harris-Trump: Vânătoare de voturi, cu două luni înaintea alegerilor prezidențiale din SUA. România, pomenită...
Sforăitul te poate lăsa fără permis auto? Boli care duc la anularea dreptului de a conduce
Sforăitul te poate lăsa fără permis auto? Boli care duc la anularea dreptului de a...
Ultimul mesaj postat de soția lui Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei, chiar înainte de a fi ucisă. Familia și apropiații sunt în stare de șoc
Ultimul mesaj postat de soția lui Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei, chiar înainte de...
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a...
Cum se simte Oana Roman, la șase luni după decesul mamei sale. „Sunt momente care mă sfâșie. Simt nevoia să vorbesc cu ea.”
Cum se simte Oana Roman, la șase luni după decesul mamei sale. „Sunt momente care...
Soția fostului finalist de la ”Puterea Dragostei”, Gabriel Vasiliu, ucisă în Olanda! Tragedia de nedescris a avut loc în timp ce fostul concurent se află după gratii
Soția fostului finalist de la ”Puterea Dragostei”, Gabriel Vasiliu, ucisă în Olanda! Tragedia de nedescris...
Câți bani de buzunar primesc adolescenții din România. Principala cheltuială: ieșitul în oraș
Câți bani de buzunar primesc adolescenții din România. Principala cheltuială: ieșitul în oraș
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Ce s-a întâmplat înainte? Momentul în care primul avion lovește pe 11 septembrie
Ce s-a întâmplat înainte? Momentul în care primul avion lovește pe 11 septembrie
Neașteptat cum au apărut Bianca Drăgușanu și Victor Slav împreună! Toți au rămas surprinși:
Neașteptat cum au apărut Bianca Drăgușanu și Victor Slav împreună! Toți au rămas surprinși: "Sunt...
S-a deschis un nou drum de care au nevoie foarte mulți români. Are 3 poduri, 9 pasaje și 5 noduri rutiere, face legături cu alte șosele importante, și aduce importante beneficii economice unui mare oraș din România
S-a deschis un nou drum de care au nevoie foarte mulți români. Are 3 poduri,...
Șefa ANM a actualizat prognoza meteo. Temperaturile se prăbușesc, toamna își intră în drepturi și se anunță vijelii în aceste zone
Șefa ANM a actualizat prognoza meteo. Temperaturile se prăbușesc, toamna își intră în drepturi și...
Schimbare uriașă la ITP. Este o premieră în România. Totul va fi înregistrat și monitorizat
Schimbare uriașă la ITP. Este o premieră în România. Totul va fi înregistrat și monitorizat
Surpriză. Cine este următorul "candidat la divorţul" de Adriana Bahmuţeanu
Surpriză. Cine este următorul "candidat la divorţul" de Adriana Bahmuţeanu
EA a dezvăluit fotbaliștii ICONS pentru EA SPORTS FC 25
EA a dezvăluit fotbaliștii ICONS pentru EA SPORTS FC 25
Taxă de intrare în Marea Britanie pentru sporirea securităţii. Şi românii vor plăti
Taxă de intrare în Marea Britanie pentru sporirea securităţii. Şi românii vor plăti
Românii executați silit de Fisc. Asta nu e tot. Ce se întâmplă dacă nu dai banii statului
Românii executați silit de Fisc. Asta nu e tot. Ce se întâmplă dacă nu dai...
Imagini de senzație cu Alexia Eram. Cum a fos prinsă fata Andreei Esca
Imagini de senzație cu Alexia Eram. Cum a fos prinsă fata Andreei Esca
Chef Florin Dumitrescu, semnal de ALARMĂ cu privire la un aliment adorat de mulți români: „I-a făcut gaură în beton”
Chef Florin Dumitrescu, semnal de ALARMĂ cu privire la un aliment adorat de mulți români:...
Lovitura pe care Donald Trump a primit-o imediat după dezbaterea cu Harris
Lovitura pe care Donald Trump a primit-o imediat după dezbaterea cu Harris
Ce mesaj a transmis Iustina Loghin de la Insula Iubirii sezonul 8 către fiica ei nenăscută. Ce reacție a avut Cornel Luchian
Ce mesaj a transmis Iustina Loghin de la Insula Iubirii sezonul 8 către fiica ei...
Pe cine susține Taylor Swift în lupta pentru Casa Albă dintre Donald Trump și Kamala Harris? Artista și-a exprimat clar opțiunea
Pe cine susține Taylor Swift în lupta pentru Casa Albă dintre Donald Trump și Kamala...
Vedeta care revine oficial în televiziune. A semnat deja un nou contract cu Antena 1
Vedeta care revine oficial în televiziune. A semnat deja un nou contract cu Antena 1
Drumul care trebuia să rezolve o mare problemă cu traficul din zona Bucureștiului, departe de finalizare. Lucrările au rămas în urmă și se pare că șoferii mai au de așteptat
Drumul care trebuia să rezolve o mare problemă cu traficul din zona Bucureștiului, departe de...
Irina Fodor, o soție geloasă? Prezentatoarea Asia Express a dezvăluit detalii neștiute din căsnicia cu Răzvan Fodor
Irina Fodor, o soție geloasă? Prezentatoarea Asia Express a dezvăluit detalii neștiute din căsnicia cu...
×