Romanii au prins gustul alimentelor ecologice
AGLOMERATIE. Bucurestenii s-au imbulzit sa cumpere produse ecologice de la targul de la Muzeul Satului Afacere. La un targ de profil, organizat in weekend, la Muzeul Satului, comerciantii au epuizat toata marfa, desi preturile nu erau tocmai la indemana oricarui cumparator de rand Bucurestenii au avut, in acest sfarsit de saptamana, produse alimentare ecologice pe alese. Pe langa pietele volante din cele sase sectoare ale Capitalei, impatimitii de alimente fara conservanti sau fara pesticide, antibiotice sau E-uri si-au facut provizii serioase la Targul Ecologic de la Muzeul Satului. Pe langa siropuri naturale, dulceturi, biscuiti sau miere de albine, vizitatorii au putut incerca si legumele de sezon, brinzeturi si lactate, paine, paste fainoase, sucuri de fructe si legume, fructe uscate, ceaiuri si produse din plante medicinale. Preturile nu au fost, insa, pentru orice buzunar. Siropurile de fructe s-au vandut cu peste zece lei, iar mierea cu fagure cu 12 lei. Doamnele au fost atrase in special de crema din propolis, un borcan de 30 de grame costand sase lei. (A.A.)