Români, știați?! Câte zile rezistă în frigider muștarul și ketchup-ul, de fapt
Fie că mergi la un grătar, fie că preferi să te înfrupți din anumite mâncăruri delicioase, sosurile nu lipsesc de pe masă. Muștarul, ketchup-ul, maioneza, sosul de usturoi sau chiar și dressingul pentru salate se regăsesc în topul celor mai consumate condimente, mai ales în industria fast-food. Însă, câte zile rezistă în frigider muștarul și ketchup-ul, de fapt? Iată ce spun specialiștii.
În industria fast-food se consumă cele mai mari cantități de sosuri. Fie că este vorba despre ketchup, muștar, sosul de usturoi, sosul de barbeque, maioneză sau sosul iute, acestea se regăsesc în toate meniurile.
Vezi și ACESTEA SUNT CELE 8 „BOMBE CALORICE”. ACESTE ALIMENTE AU MULT MAI MULTE CALORII DECÂT AI FI CREZUT!
Câte zile rezistă în frigider muștarul și ketchup-ul, de fapt
Totodată, mulți oameni preferă să achiziționeze astfel de sosuri din magazine, pentru a-și „asezona” preparatele cu o explozie de gusturi și condimente. Însă, câte zile rezistă în frigider muștarul și ketchup-ul, de fapt? Iată ce spun specialiștii despre data de expirare.
Potrivit tasteofhome.com, ketchup-ul rezistă în frigider timp de șase luni, pe când muștarul poate fi consumat în 12 luni.
De asemenea, sosul de barbeque rezistă timp de patru luni în frigider, iar maioneza poate fi ținută la rece timp de două luni. Pe de altă parte, siropul de ciocolată poate fi menținut în frigider, la rece, timp de 6 săptămâni, siropul de arțar, timp de 12 luni, iar sosul de spaghete nu mai mult de patru zile.
Măslinele rezistă în frigider timp de două săptămâni, iar castraveții murați între 1 – 2 săptămâni. Pentru cei care optează pentru dressing-ul de salată, trebuie să știe că poate fi ținut, la rece, timp de trei luni. Sosul de salsa ține o lună, iar gemurile timp de șase luni.
Citește și ALIMENTUL CARE ELIMINĂ TOXINELE DIN CORP RAPID. EFECTELE SUNT FOARTE RAPIDE
Sursă foto: Pixabay