Pentru ca de Revelion vor fi pe scena, Mihai Constantinescu si Simona Secrier au furat startul petrecerilor cu o masa romantica in doi. Pasionat de bucatarie si fructele de mare, cantaretul s-a oferit sa-i gateasca el insusi viitoarei sotii.
Cu mai bine de 40 de ani de cariera in spate, Mihai Constantinescu stie bine cu ce se „mananca”muzica. Lucrurile nu stau, insa, la fel si in bucatarie, unde artistul inca invata sa „cante” la cuptoare si cratite.
Ca sa devina „artist” si in domeniul gastronomiei, cantaretul si-a pus sortul de bucatar si a incercat o reteta greceasca, pentru iubita lui: calamari umpluti cu branza feta si ardei.
„Vreau sa gatesc ceva extraordinar pentru ca dupa zilele alea in care am mancat enorm, am sa incerc sa fac ceva usor: fructe de mare. Este prima data, dar sper sa iasa impecabil” a spus Mihai Constantinescu pentru emisiunea Cancan.ro, de la Romania Tv.
Artistul isi ia inima in dinti si cutitul in mana si purcede intru realizarea sofisticatei retete. „Bucatele mici de feta, feta cocheta, bag bucatele de branza gramajoara in acest calamar: > si ardei rosu. Cred ca vorbesc mai frumos decat bucatarii care se rastesc la diversi concurenti, saracii, care vrei nu vrei,fac bine, nu fac bine, au emoti” a completat artistul.
Dupa doar miscari iscusite, cantaretul este gata sa bage preparatul la cuptor. Va sta acolo jumatate de ceas. In tot acest timp, cantaretul isi primeste recompensa pentru gestul sau: pupici din partea Simonei.
„Toata aceasta poveste minunata merge acompaniata cu o salata cu rucola. Nu face altceva decat sa te curete, pentru ca apoi sa poti dansa in voie” au spus cei doi.
Pentru ca sa se poata bucura totusi de o seara in doi, inainte de Revelion, Mihai si Simona iau loc la masa si isi asteapta preparatul. La vederea lui, incep sa exclame:
„Mmm, ce frumusete, vai ce frumuset! Noi am furat startul de Revelion, va astept si pe voi. Sa fiti sanatosi, frumosi si sa aveti un an minunat!” au adaugat, la final, Mihai Constantinescu si Simona Secrier.
A.L.