Chef Joseph Hadad a descoperit secretul cartofilor dulci foarte bine gătiți. Bucătarul cunoscut a împărtășit rețeta sa cu toți cei care îl urmăresc și îl admiră, oferindu-le câteva detalii despre leguma de care toată lumea fuge.
Juratul emisiunii „MasterChef” a devenit urmărit pe rețelele de socializare după ultimii ani în care a apărut frecvent la televizor. Acesta a strâns o comunitate destul de mare de persoane interesate de secretele gastronomiei. De fiecare dată când are ocazia, Joseph Hadad împărtășește din cunoștințele sale cu toți cei care iubesc să gătească.
Multe persoane tind să fugă de cartofi, mai ales în momentul în care sunt la dietă. Totuși, cheful bucătar vine în întâmpinarea unor astfel de persoane, spunând că rețetele cu cartofi dulci ar putea fi o alternativă grozavă pentru doritori. Desigur, există o mulțime de rețete după care acest preparat poate fi pregătit, însă Joseph Hadad are propriul său mod.
Maestrul bucătar susține că cel mai bun mod de a găti cartofii dulci este să îi înveliți în staniol și să îi băgați la cuptor. După ce v-ați asigurat că sunt copți suficient, trebuie să îi scoateți și să adăugați peste ei ulei de măsline, pătrunjel tocat mărunt și sare de mare. În funcție de preferințele fiecăruia, puteți opta și pentru câteva linguri de iaurt grecesc.
„Punem ulei de măsline, pătrunjel și sare de mare. Cartoful dulce este foarte bun și nu trebuie să-ți fie frică de el, nu te îngrași ca la cartoful normal. Are un gust deosebit, poți să pui și puțin iaurt, e foarte, foarte bun”, a spus chef Joseph Hadad pe Instagram.
Puține persoane cunosc adevăratele beneficii ale cartofului dulce. Acesta este o sursă foarte bună de potasiu, care te va ajuta să îți reglezi tensiunea arterială și să îți eliberezi doza de acizi și baze din organism. Cei care suferă din cauza diabetului, pot oricând să opteze pentru acest preparat culinar, deoarece cartofii dulci au un conținut glicemic scăzut.