Reţeta-minune de Crăciun a lui Gabi Godeanu de la MasterChef
CEAFĂ LA CUPTOR MARCA GABI GODEANU
„Se ia o bucată de ceafă întreagă, fără a fi porţionată. În tava în care aşezăm ceafa, introducem usturoi şi morcov şi o punem la cuptor. După o oră o scoatem de la cuptor, adăugăm vin roşu şi legume întregi, pe care le curăţăm în prealabil. Eu folosesc ceapă, cartofi şi ţelină. Se lasă carnea la foc potrivit încă o oră, apoi o scoatem din cuptor. Ceafa va avea un miros şi un gust deosebite! O punem pe un platou şi o tăiem în mai multe porţii. La această reţetă, recomand un vin cabernet-sauvignon. Poftă bună!”, a dezvăluit Gabi Godeanu pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.
Durata: 2 ore şi jumătate
Gabi Godeanu este un bucătar care a cunoscut celebritatea odată cu apariţia la show-ul culinar „MasterChef”. Recent, Gabi Godeanu şi-a deschis restaurant, el fiind cel care îşi pune la dispoziţie expertiza acumulată în domeniul culinar în afacerea pe care tocmai a început-o. (VEZI ŞI: Gabi Godeanu de la „MasterChef” a dat cu cratiţele de pământ! Ce decizie şocantă a luat!)
Gabi Godeanu a intrat în rândul antreprenorilor cu o rotiserie aflată în zona Colentina din Capitală, o afacere pe care o pornise mai demult şi pe care a reluat-o odată cu întoarcerea lui în ţară. Celebrul „Casanova” de la MasterChef a lucrat într-un restaurant din Statele Unite şi pe mai multe croaziere înainte de a redeschide rotiseria, care acum a devenit foarte apreciată de clienţi. După succesul avut cu rotiseria, Gabi Godeanu a decis să se extindă, deschizând şi un restaurant în aceeaşi zonă a Capitalei. Mai multe despre celebrul bucătar Gabi Godeanu şi imagini cu „minunile” culinare care poartă marca lui puteţi vedea AICI.