Rețeta de tartă cu roșii a Andreei Esca. Ingredientul secret al știristei de la Pro TV
Andreea Esca surprinde și în bucătărie! Toată o lumea o știe de la Pro TV, dar puțin știu că atunci când nu prezintă jurnalul de la ora 19:00, jurnalista este o gospodină desăvârșită.
Andreea Esca nu se oprește din a-și surprinde urmăritorii. Recent, jurnalista de la Pro TV a postat pe rețelele de socializare o imagine cu un preparat unic. Mai exact, știrista le-a arătat fanilor ei cum pot prepara o tartă cu roșii. Aceasta poate fi servită atât ca aperitiv, dar și ca fel principal la masa de prânz sau cină. Ce ingredient secret folosește vedeta pentru a avea succes și în bucătărie?
Preparatul pe care Andreea Esca l-a propus urmăritorilor săi este o tartă cu roșii, ușor de făcut și foarte delicioasă. Jurnalista de la Pro TV a povestit în detaliu cum a preparat tarta în mai puțin de 30 de minute. Mai mult, aceasta a dezvăluit și un ingredient secret care o face și mai delicioasă.
„Tartă cu roșii. Am făcut și mi-a plăcut 🙂 Foarte simplă și bună! Rețeta pentru o tartă: 4 roșii mari, aluat de tartă (foitaj), 150 gr Emmental, 3 linguri muștar, ulei de măsline, busuioc, sare, piper. La 200 grade cuptorul, 30 de minute! Gataaaa! Ps. Desigur și forma de tarte. Cum faceți exact, vedeți în filmulețele de mai sus!”, a fost mesajul scris de Andreea Esca pe rețelele de socializare.
Rețeta de tartă cu roșii a Andreei Esca. Iată ce pași trebuie să urmezi
Dacă și tu vrei să pregătești această tartă cu roșii trebuie să ții cont de câțiva pași.
Pentru început trebuie să întinzi aluatul într-un strat subțire, într-o forma specială pentru tarte. După ce l-ai întins bine, este momentul să îl înțepi din loc în loc cu furculița. Mai apoi, va trebui să întinzi cele 3 linguri de muștar uniform peste stratul de aluat. După acest pas urmează să așezi toate feliile de brânză peste muștar.
După ce ai terminat pașii de mai sus, urmează momentul în care trebuie să adaugi pe toată suprafața tartei feliile de roșii. Apoi, trebuie să presari peste condimentele și uleiul de măsline.
În cele din urmă, pune tarta la cuptorul preîncălzit la 200 de grade. Aceasta are nevoie de 30 de minute de coacere. După ce o scoți din cuptor o poți servi atât caldă, cât și rece. Este un preparat care sigur va impresiona!