Reţeta de pască a IULIANEI TUDOR! Vedeta a dezvăluit secretul ei din bucătărie
Ingrediente: 750 grame brânză dulce (putem adăuga, opţional, şi un pic de mascarpone, pentru onctuozitate), 250 grame stafide, 5 ouă, 10 linguri zahăr, 200 ml smântănă, 2 linguri griş, 250 grame praf de budincă de vanilie, 70-100 grame unt topit şi răcit, 2 pliculeţe zahăr vanilat, coajă de lămâie dată de răzătoare,1 pliculeţ praf de copt.
Mod de preparare: Albuşurile de separă de gălbenuşuri şi se bat spumă.Brânza, zahărul, gălbenuşurile, grişul, praful de budincă şi aromele se amestecă la blender. Se dizolvă praful de copt în puţină zeamă de lămâie şi se adaugă. La final, se pun stafidele şi albuşurile bătute spumă. Se amestecă cu grijă compoziţia, care trebuie sa aibă consistenţa unei smântâni groase. Dacă e prea moale, se incorporează puţină făină. Se lasă la cuptor până prinde o crustă aurie.
Cât priveşte planurile de Paşte, iată ce a declarat vedeta:”Dintotdeauna merg pentru slujba de Înviere la biserică unde am fost botezată şi unde l-am cunoscut pe soţul meu, un alt motiv de bucurie pentru familia noastră. Aniversăm anul acesta 21 de ani de când ne-am întâlnit în noaptea de Înviere„.