„La Boschetărie”, cunoscutul local din Herăstrău, se redeschide! Beinur Nuredin, cel supranumit „Spaima litoralului”, și Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, au cooptat încă un partener doldora de bani și sunt gata să dea drumul la treabă. CANCAN.RO are toate detaliile și vi le prezintă în exclusivitate. Aflați, totodată, cine este ultimul venit în trio-ul care face întreaga industrie HoReCa să tremure.
Restaurantul, deținut inițial de Adrian Thiess și alți afaceriști, a fost preluat, în noiembrie 2022, de Vasile Geambazi și de temutul Nuredin Beinur (DETALII AICI). În trecut, localul cu aer boem a fost călcat de toți șmecherii calificați, Dumitru Dragomir și Florin Salam fiind doar câteva exemple. Pe durata pandemiei, „La Boschetărie” a fost locul unde restricțiile erau date uitării, iar „greii” organizau mese una și una.
Localul, unul vizitat de lumea bună, arăta ca de mijlocul anilor ’90, fiind lăsat fără mari îmbunătățiri, însă mâncarea tradițional românească, printre cele mai bune din oraș, făcea diferența. „Spaima litoralului” și nepotul lui Gigi Becali au simțit „miros” de bani și au hotărât să pună mâna pe el, în toamna anului trecut. Între timp, cei doi au căutat încă un asociat și, potrivit surselor CANCAN.RO, l-au găsit.
(CITEȘTE ȘI: VASILE GEAMBAZI ȘI GABRIELA PAVEL SE CĂSĂTORESC! NEPOTUL LUI GIGI BECALI ȘI ALEASA INIMII SALE AU O RELAȚIE DE 3 ANI)
Adrian Mititelu Jr., fiul lui Adrian Mititelu, patronului clubului FC U Craiova 1948, a fost convins că se asocieze cu Beinur Nuredin, iar restaurantul va fi, în viitorul apropiat, redeschis, dar, cel mai probabil, sub o altă denumire. Vasile Geambazi nu ar urma să se implice 100%, dar va rămâne acționar pentru că a investit în restaurant până acum și, în plus, firma pe care funcționează este pe numele lui. În concluzie, a apărut un trio de temut în industria HoReCa, iar ceilalți deținători de localuri din Herăstrău au motive serioase să tremure.
În noiembrie 2022, Dumitru Dragomir, fan declarat al restaurantului „La Boschetărie”, preciza că nu a fost tentat niciun moment să-l preia, din moment ce nu aducea profit.
„Adrian Thiess nu făcuse localul pentru a câștiga bani, ci mai mult pentru noi. El pierdea bani. Și el, și bărbatul Deliei. Pierdea bani mulți în fiecare lună. Acolo era mai mult gratis, o friptură era cinci lei. Nici nu-și scotea banii pe carne. Dar acum îl fac restaurant de lux, cred că nici lume multă nu va mai merge, dar va fi ceva deosebit. Vor băga bani mulți. Îl luam eu dacă vroiam, dar nu mă mai ocup de așa ceva. Am avut saloane de nuntă, le-am dat pe toate„, ne-a declarat, la momentul respectiv, Dumitru Dragomir.
Situația ar urma, însă, să se schimbe odată cu implicările lui Beinur Nuredin, Vasile Geambazi și Adrian Mititelu Jr..
„Da, am preluat noi contractul, e adevărat. În primul rând, vom schimba denumirea. Păi, cum să fie localul numit Boschetărie? Nu știu cine a venit cu ideea asta de marketing. Poate o vom numi Barosa…de la barosani. Glumesc acum„, declara și nepotul lui Gigi Becali.
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.