Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Radu Bucălae îi pune la zid pe Livia Eftimie și Spike. Comediantul sare în apărarea lui Bordea: ”Mă abțin să zic ce spunea actualul tău iubit despre tine”

Radu Bucălae îi pune la zid pe Livia Eftimie și Spike. Comediantul sare în apărarea lui Bordea: ”Mă abțin să zic ce spunea actualul tău iubit despre tine”

De: Alina Drăgan 29/07/2024 | 21:11

Desfășurare de forțe după ce Livia Eftimie a vorbit pentru prima oară despre divorțul de Cătălin Bordea și a spus partea ei de adevăr. Greii stand-up-ului nu au mai stat pe margine și au pus tunurile pe iubita lui Spike. În urma declarațiilor făcute de brunetă, prietenii comediantului nu au mai răbdat și au sărit vehement în apărarea acestuia. După Nelu Cortea și Ioana State, acum Radu Bucălae o desființează pe Livia. Ce i-a transmis celei care l-a făcut să sufere pe Cătălin Bordea?

După ce a acceptat tăcută jignirile tuturor, la un an de la divorțul cu scandal, Livia Eftimie și-a făcut curaj și a vorbit, pentru prima dată, despre căsnicia cu Cătălin Bordea, dar și despre motivele care au dus la separarea lor. Aceasta a rupt tăcerea și a adus în discuție o serie de probleme și neajunsuri cu care s-a confruntat încă de la începutul relației de iubire. De asemenea, a punctat că la mijloc nu a fost vorba despre infidelitate, nici din partea ei, nici din partea lui, problemele fiind cu totul altele (Vezi declarațiile Liviei AICI).

(CITEȘTE ȘI: REACȚIA FABULOASĂ A LUI CĂTĂLIN BORDEA, DUPĂ CE A AFLAT CĂ IUBITA LUI A FOST AMANTA LUI CAZACU: ”O SURPRIZĂ PENTRU MINE AR FI SĂ AFLU CĂ…”)

Radu Bucălae îi pune la zid pe Livia și Spike

Ei bine, dezvălurile făcute de Livia Eftimie pare că au aruncat în aer lumea stand-up-ului, căci prietenii lui Cătălin Bordea nu au mai suportat și au răbufnit, oferindu-i replici acide brunetei. După Nelu Cortea și Ioana State, acum Radu Bucălae a ieșit la rampă și a desființat-o pe fosta soția a prietenului său, dar și pe Spike, actualul partener al acesteia.

Matinalul de la Antena 1 nu a avut nicio reținere și a transmis un mesaj dur. Comediantul a subliniat că fiecare propoziție rostită de Livia este o minciună și i-a demontat spusele. Acesta a punctat că toți apropiații și prietenii lui Cătălin Bordea au încercat să o ajute, însă ea a refuzat, motivând constant că nu își „găsește sinele”.

De asemenea, Radu Bucălae a tranșat situația spunând că apropierea dintre Livia și Spike a început în urmă cu mai bine de doi ani și că mulți ar fi observat acest lucru. Deși bruneta a declarat că relația cu rapper-ul s-a concretizat după divorț, comediantul a ținut să o contrazică și la fel fac și restul prietenilor lui Cătălin Bordea.

În cele din urmă, Radu Bucălea a oferit lovitura de maestru și a transmis un mesaj dur folosindu-se de titlurile pieselor lui Spike, pe care le-a unit într-un atac de proprții.

„Dragă Livia, mi-ai zis atâția ani «Bucălae» și acum îmi spui «Radu»? În cazul ăsta îți zic si eu Daniela.

Dragă Daniela, nici nu știu de unde să încep. Suntem atât de mulți care putem să infirmăm tot ce spui tu încât nu știu la ce să răspund. Aș vrea să pun pauză la fiecare afirmație de-ale tale și să comentăm, ar fi un podcast mișto, dar nu cred că are sens. Am încercat toți să nu intervenim de-a lungul timpului, că nu vrem să vă facem rău.

Probabil domnul rapper nu mai are proiecte și nici concerte, mna…aiurea. Publicul a decis singur cine e vinovat, nu a fost manipulat de cine e mai puternic, nu aveți argumente, nu vreți să recunoașteți că felul în care ați procedat a fost mișelesc și lipsit de coloană vertebrală. Oamenii nu v-au judecat că v-ați îndrăgostit tu cu Paul (aici e altă discuție care nu mă privește), oamenii vă judecă pentru felul în care ați gestionat situația, ca cei mai mari lași din țara asta. De ce sunt dur?

Pentru că 2 ani am încercat să vă ajutăm (mai ales eu și Alexandra), Bordea a făcut tot posibilul, iar tu ai fugit și mințit mereu motivând că nu îți găsești sinele. Ai fugit de adevăr căutând minciuni care se destrămau. Și nu ne spune nouă că abia după divorț te-ai apropiat de Paul că noi toți ne puneam întrebări de aproape 2 ani și credeam că suntem nebuni. Și crede-mă că mă abțin să zic ce spunea actualul tău iubit despre voi, căci relatările lui nu fac cinste nimănui, nici măcar unui om de joasă speță.

Dacă tot nu ați avut curaj la vremea aia, măcar acum trebuia să taci și să zici «da bă, am fost proști, aia e!» Încercați să trăiți mai asumat, mai curajos. «Îți pare rău» că de la «Zeu» ai ajuns la «Manele manele» și realizezi că «Dela dela» acest «Scandal» nu mai aveți «Relații cu publicul». «Tu» crezi că «Salcâmii» ceilalți sunt de vină și asta e trist, «Didaia» noi nu mai «Rămânem prieteni»”, a transmis Radu Bucălae, în mediul online.

(VEZI ȘI: NELU CORTEA, CEL MAI BUN PRIETEN AL LUI BORDEA, O FACE PRAF PE LIVIA EFTIMIE DUPĂ CE ȘI-A SPUS PARTEA EI DE ADEVĂR: ”TOȚI AM ÎNCERCAT SĂ TE AJUTĂM, DAR TU AVEAI ALTE PLANURI”)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de patru ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Comunicare citeste mai mult
Parteneri
Cine își aduce aminte de Cristina Rus? Pe vremuri făcea furori în trupa Blondy, acum e cu totul altă persoană. La 43 de ani, blondina e de nerecunoscut
Cine își aduce aminte de Cristina Rus? Pe vremuri făcea furori în trupa Blondy, acum...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Actrița Magdalena Chihaia, logodnica lui Dinu Maxer, e și frumoasă, dar și deșteaptă: „Am fost olimpică!” La ce materii îl ajută pe fiul solistului?
Actrița Magdalena Chihaia, logodnica lui Dinu Maxer, e și frumoasă, dar și deșteaptă: „Am fost...
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?! Cum au fost surprinși când credeau că nu-i vede nimeni?! Gestul lor spune multe
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?!...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ești obligat să semnalizezi stânga în sensul giratoriu? Care e regula de semnalizare
Ești obligat să semnalizezi stânga în sensul giratoriu? Care e regula de semnalizare
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din...
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a...
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a...
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la...
Zona din România unde s-au înregistrat -0,4 grade Celsius în această dimineaţă. Record de temperatură minimă
Zona din România unde s-au înregistrat -0,4 grade Celsius în această dimineaţă. Record de temperatură...
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Patru NUTRIENȚI cheie lipsesc din dietele a peste 60% dintre oameni
Patru NUTRIENȚI cheie lipsesc din dietele a peste 60% dintre oameni
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de...
Mai trecem la ora de iarnă în 2024? Ce s-a decis la nivelul UE în legătură cu schimbarea orei
Mai trecem la ora de iarnă în 2024? Ce s-a decis la nivelul UE în...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-ți iasă așa cum îl făcea bunica. Rețeta originală, de pe vremuri. E bun de te lingi pe degete
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-ți iasă așa cum îl făcea bunica....
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
Cum a ajuns să arate Rita Mureșan, după ce a slăbit zeci de kilograme. Pare cu 20 de ani mai tânără. S-a pus pe slăbit și zici că este alt om!
Cum a ajuns să arate Rita Mureșan, după ce a slăbit zeci de kilograme. Pare...
Ce jocuri gratuite sunt oferite de Epic Games Store la început de toamnă
Ce jocuri gratuite sunt oferite de Epic Games Store la început de toamnă
Cercetătorii descoperă cum un prădător de vârf devine pradă în ocean
Cercetătorii descoperă cum un prădător de vârf devine pradă în ocean
Accident rutier! În ce stare este acum Mircea Badea. Anunţul lui Carmen Brumă
Accident rutier! În ce stare este acum Mircea Badea. Anunţul lui Carmen Brumă
Cât de mult se răcește vremea. Informații de ultima oră de la ANM
Cât de mult se răcește vremea. Informații de ultima oră de la ANM
HOROSCOP 8 septembrie: Nativii unui semn zodiacal își vor îndeplini visul vieții lor. Luna septembrie va fi îmbelșugată pentru ei
HOROSCOP 8 septembrie: Nativii unui semn zodiacal își vor îndeplini visul vieții lor. Luna septembrie...
Nu spune, e ilegal, dragă! Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: Aoleu, da
Nu spune, e ilegal, dragă! Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: Aoleu, da
O femeie a vrut să meargă în camera fetiței sale, însă a încremenit de spaimă atunci când a văzut ce se ascundea printe jucării
O femeie a vrut să meargă în camera fetiței sale, însă a încremenit de spaimă...
Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”
Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri,...
Satul superb din România în care locuiesc huțulii. Unii spun că este Paradisul pe Pământ, farmecul lui e unic și au început să apară și pensiunile aici
Satul superb din România în care locuiesc huțulii. Unii spun că este Paradisul pe Pământ,...
Zodiile care dau lovitura pe toate planurile în 2025. Cinci nativi sunt favoriții astrelor
Zodiile care dau lovitura pe toate planurile în 2025. Cinci nativi sunt favoriții astrelor
Ce s-a ales de celebrul „Frankfurt” din „Vacanța Mare”? Cum arată actorul Iulian Ilinca, după mai bine de 20 de ani de la filmări
Ce s-a ales de celebrul „Frankfurt” din „Vacanța Mare”? Cum arată actorul Iulian Ilinca, după...
×