”Chefi fără limite” este primul show culinar din România care îmbină gătitul cu călătoriile și aventura. Emisiunea va avea premiera în primăvara aceasta, pe Antena 1. Ce probleme au întâmpinat realizatorii emisiunii pe parcursul filmărilor?
Filmările show-ului culinar au avut loc în Grecia, iar cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, împreună cu concurenții, au avut parte de multe surprize plăcute, dar și unele destul de urâte. Au întâmpinat tot felul de obstacole la care nici nu s-ar fi așteptat.
Aflați timp de două luni la filmări pe meleagurile Greciei, cei trei chefi au avut parte de o experiență pe cinste, dar plină de tot felul de obstacole la care nici nu s-ar fi așteptat.
CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ PENTRU GINA PISTOL! CINE VA PREZENTA, DE FAPT, ”CHEFI FĂRĂ LIMITE” LA ANTENA 1
Condițiile meteo de la filmări nu au fost deloc favorabile, deoarece toate locațiile de gătit au fost în aer liber. Atât chefii, cât și concurenții au fost nevoiți să gătească în plină caniculă sau să ducă la bun sfârșit probele în mijlocul ploilor torențiale.
Concurenții au fost puși în situații noi și neobișnuite pentru ei. Deși aceștia au gătit toată viața din confortul propriei bucătării, participanții emisiunii au fost nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredientele sau ustensilele, lucru ce a dus întreaga competiție la un alt nivel.
Departe de confortul unui platou, ”Chefi fără limite” a adus condiții la limită și în ceea ce privește vremea și temperaturile.
”Am gătit pe ploi torențiale și nu ne-a fost deloc ușor. Chiar localnicii ne-au spus că nu au mai văzut așa ceva de ani de zile”, a mărturisit chef Scărlătescu.
În timpul filmărilor, concurenții și chefii bucătari au experimentat două anotimpuri, iar marea provocare a fost să realizeze preparate la cel mai înalt nivel chiar și în aceste circumstanțe.
”Poți să ai centura neagră la gătit, că în momentul în care ajungi în Grecia la ”Chefi fără limite” și trebuie să gătești când bate vântul și ploaia, și știi că ai vrea să faci nu știu ce și de fapt ajungi să faci altceva, îți dai seama că poți să gătești și în balcon la o brichetă dup-aia. Ceva ieșit din comun”, a declarat Chef Florin Dumitrescu.