Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Prin ce a trecut Jennifer Lopez în mariajul cu Ben Affleck: „Este egoist, morocănos, imposibil de mulțumit și negativist”. El: „Ultimii doi ani au fost un coșmar”

Prin ce a trecut Jennifer Lopez în mariajul cu Ben Affleck: „Este egoist, morocănos, imposibil de mulțumit și negativist”. El: „Ultimii doi ani au fost un coșmar”

De: Adrian Sabau 23/08/2024 | 11:59
Prin ce a trecut Jennifer Lopez în mariajul cu Ben Affleck: Este egoist, morocănos, imposibil de mulțumit și negativist. El: Ultimii doi ani au fost un coșmar
Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat în 2024. Foto: Shutterstock

Pe 20 august, după exact doi ani de mariaj, Jennifer Lopez a înaintat actele pentru divorț de Ben Affleck, citând “diferențe ireconciliabile”, la un tribunal din Los Angeles. Acum s-a aflat prin ce a trecut vedeta în al doilea ei mariaj cu controversatul actor, cunoscut pentru problemele lui cu băutura.

Potrivit unor surse apropiate actriței din „Hustlers”, adevărul din spatele despărțirii lor este mult mai complicat decât un simplu caz de „diferențe ireconciliabile”, deoarece Affleck ar fi fost „egoist, morocănos și certăreț” pe tot parcursul căsniciei lor de doi ani.

Actele de divorț, depuse în ziua în care aniversau doi ani de la căsătorie

Cu exact doi ani înainte, Lopez și Affleck se căsătoriseră – pentru a doua oară – într-o ceremonie fastuoasă la conacul lui Affleck din Georgia, unde Matt Damon, Jimmy Kimmel și Kevin Smith se număraseră printre invitați.

Au existat speculații că Lopez și Affleck s-au despărțit cu mult înainte ca starul din “Hustlers” să depună dosarul: cuplul nu mai fuseseră fotografiați împreună de mai bine de 40 de zile. Affleck a fost văzut în mod repetat fără verigheta, și nu s-a dus la petrecerea de ziua de naștere a lui J-Lo. Cei doi trăiau mai mult separați, Affleck la Los Angeles, iar Lopez la New York.

Conacul lor comun de 68 de milioane de dolari din Beverly Hills fusese scos la vânzare. Casa cu 12 dormitoare și 24 de băi a fost a fost recent renovată, și chiar dacă se vinde pentru prețul cerut, cei doi vor ieși totuși în pierdere. În iulie, Affleck își cumpărase deja o nouă locuință, cu cinci dormitoare, la Los Angeles, pentru 20 de milioane de dolari.

Eforturile ei de a salva relația, inutile

Se pare că vedeta din „Jenny From The Block” făcuse un efort de ultim moment pentru a salva ceea ce a mai rămăsese din căsnicia lor, la un moment dat. Cu toate acestea, Affleck părea să considere că totul s-a terminat, și nu a părut interesat să facă vreun efort să se împace. Au urmat luni de speculații și zvonuri în presă, pe care Lopez le-a găsit „umilitoare personal”.

Conform publicatiei americane TMZ, Lopez și Ben Affleck încercau de luni de zile să ajungă la un acord amiabil, dar discuțiile deveniseră un schimb de reproșuri acre. Lopez nu a angajat un avocat, ceea ce este foarte neobișnuit, arată SLATE. De asemenea, cei doi nu semnaseră un contract pre-nupțial. Asta ar însemna că orice câștig sau profit pe care Ben și Jen l-au obținut în cei aproape 2 ani de căsnicie este proprietate comună.

De exemplu, din momentul în care s-au căsătorit Ben a jucat în „Air” și „Hypnotic” și a produs „The Instigators”. De asemenea, tocmai a terminat filmările pentru „The Accountant 2” acum câteva zile. În ceea ce o privește pe J Lo, în timpul căsătoriei lor, a apărut în „Shotgun Wedding”, „The Mother”, „This Is Me… Now” și „Atlas”.

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu se vor certa, totuși, pentru bani, deoarece actrița a declarat în dosarul de divorț că nu are nevoie de pensie alimentară de la soț, și cerând ca el, la rândul său, să declare același lucru.

Prietenii lui Lopez: „Era un om imposibil”

O sursă apropiată de Lopez a susținut că eșecul căsniciei celor doi s-a datorat unei multitudini de probleme, chiar dacă pentru un timp cei doi reușiseră să le ascunde. „Era imposibil să fii căsătorită cu el”, a declarat sursa pentru Daily Mail. „Prietenii cred că Affleck este egoist, morocănos, imposibil de mulțumit de cele mai multe ori, și negativist.” Ei au adăugat: „Ea încerca în mod constant să-i ridice moralul și să-l ridice – a fost epuizant. Este o gură mare, îi place să se audă vorbind și se laudă. Ea i-a fost un public grozav, în mare parte s-a agățat de fiecare cuvânt al lui, dar nu este la fel de tânără și impresionabilă ca înainte.”

Problemele conjugale începuseră încă din luna de miere

„Page Six” a povestit că problemele conjugale ale lui Affleck și Lopez începuseră încă din luna de miere, în care cuplul a fost urmărit constant de fotografi în timp ce erau la Lacul Como din Italia. „Affleck era nemulțumit că îi urmăreau paparazzi „, a explicat o sursă. „Ea este un superstar internațional și el s-a comportat ca și cum ar fi fost o surpriză că vor fi urmăriți,” scrie THE CUT.

„Abia își vorbeau unul cu celălalt în ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită perioadă din viața lor”, a continuat sursa. „Affleck o convinsese pe Lopez să îl ia înapoi după ce se prezentase ca fiind un bărbat schimbat, iar asta a durat foarte puțin timp.”

O sursă a declarat pentru PEOPLE.com că Lopez „se săturase să aștepte” când a decis să depună cererea de divorț. „A încercat din greu să facă lucrurile să funcționeze și are inima frântă”, a spus sursa. O altă sursă a declarat tabloidului că Lopez este gata să „meargă mai departe”. „Este foarte dezamăgită și tristă, dar Ben nu i-a dat niciun semn că vrea să ca căsnicia lor să continue.”

Apropiații lui Affleck îi iau apărarea: „ultimii doi ani au fost un coșmar”

„Dacă ar exista o modalitate de a divorța pe motive de nebunie temporară, el ar face-o”, a declarat o sursă pentru „Page Six”. „El se simte ca și cum ultimii doi ani au fost doar un vis febril și acum și-a venit în fire acum și înțelege că pur și simplu nu există nicio modalitate de a face căsătoria să funcționeze.” O altă sursă a declarat pentru US Weekly că Affleck a fost „epuizat” de căsnicia sa și că „nu este de acord cu stilul de viață al lui Jennifer”.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Oana Turcu a slăbit enorm! Cum arată acum soția lui Cristi Brancu: „În ultimii ani nu m-a preocupat deloc aspectul meu”
Oana Turcu a slăbit enorm! Cum arată acum soția lui Cristi Brancu: „În ultimii ani...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut infarct
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
Drama tatălui Denisei Răducu. A rămas fără bani, dar refuză să-i ceară ajutorul fiicei din Spania: „Nu vreau să fiu o povară, mai bine mănânc mămăligă cu ceai”
Drama tatălui Denisei Răducu. A rămas fără bani, dar refuză să-i ceară ajutorul fiicei din...
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda!...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Ciucă e pe locul 6 într-un sondaj comandat de USR și pe locul 2 în sondajul liberalilor. Cine e pe primul loc
Ciucă e pe locul 6 într-un sondaj comandat de USR și pe locul 2 în...
Dacă descarci marfă, poți parca mașina în zona cu oprire sau staționare interzisă?
Dacă descarci marfă, poți parca mașina în zona cu oprire sau staționare interzisă?
Cine este Andrei, pilotul de off road care a plătit cu viața pe Drumul Morții E 85. Avea doar 28 de ani și era din București
Cine este Andrei, pilotul de off road care a plătit cu viața pe Drumul Morții...
"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică...
Oana Lis vorbește despre dificultățile pe care le întâmpină atunci când iese cu Viorel Lis pe stradă: „Îi e jenă să iasă în scaun cu rotile. Viorel era pe jos și nu m-au ajutat să îl ridic.”
Oana Lis vorbește despre dificultățile pe care le întâmpină atunci când iese cu Viorel Lis...
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte...
"Şacalul", bănuit că a ucis mai multe femei. Gafe colosale făcute de anchetatori, înainte ca...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Doctore, doctore, toată lumea îmi spune că sunt urât!
BANCUL ZILEI. Bulă: - Doctore, doctore, toată lumea îmi spune că sunt urât!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Premieră ASTRONOMICĂ! Ce au observat pe suprafața unei stele gigantice?
Premieră ASTRONOMICĂ! Ce au observat pe suprafața unei stele gigantice?
Ramona Olaru, picanterii din viața intimă: „Nu-mi plac mâinile mici și cârnăciorii. La mine nu se poate sex fără...
Ramona Olaru, picanterii din viața intimă: „Nu-mi plac mâinile mici și cârnăciorii. La mine nu...
Boris ajunge în România și aduce lapoviță și ninsoare la jumătatea lunii septembrie. Meteorologii vin cu vești proaste despre starea vremii
Boris ajunge în România și aduce lapoviță și ninsoare la jumătatea lunii septembrie. Meteorologii vin...
Cele 6 lucruri pe care să nu le faci dacă vrei să te ocolească ghinionul în ziua de vineri, 13 septembrie. Mare atenție la al treilea
Cele 6 lucruri pe care să nu le faci dacă vrei să te ocolească ghinionul...
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri din România. Legea îi obligă să plătească
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri din România. Legea îi obligă să plătească
Este doliu uriaş în politică. Fostul preşedinte a murit în urmă cu puţin timp
Este doliu uriaş în politică. Fostul preşedinte a murit în urmă cu puţin timp
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Ungaria cere rambursarea sumelor plătite pentru protejarea frontierelor externe ale UE
Ungaria cere rambursarea sumelor plătite pentru protejarea frontierelor externe ale UE
Apare o nouă putere mondială. Vladimir Putin a anunțat: Deja 34 de țări şi-au exprimat dorinţa de a se alătura
Apare o nouă putere mondială. Vladimir Putin a anunțat: Deja 34 de țări şi-au exprimat...
Românii care ar putea ieși mai devreme la pensie. Există o singură condiție
Românii care ar putea ieși mai devreme la pensie. Există o singură condiție
CICLONUL BORIS aduce prima zăpadă în România. Meteorologii estimează anomalii, VARĂ la MARE, IARNĂ la MUNTE în septembrie
CICLONUL BORIS aduce prima zăpadă în România. Meteorologii estimează anomalii, VARĂ la MARE, IARNĂ la...
Muncitorii din Vaslui săpau pentru a construi un spital, dar când au văzut ce era în pământ și-au făcut cruce. Peste ce au dat
Muncitorii din Vaslui săpau pentru a construi un spital, dar când au văzut ce era...
Gheorghe Turda iubește din nou la 76 de ani! Cine este misterioasa femeie care i-a cucerit inima: „Am fost colegi”
Gheorghe Turda iubește din nou la 76 de ani! Cine este misterioasa femeie care i-a...
Satul din România în care se restaurează case vechi pentru a aduce turiști din toată lumea. A ajuns în atenția presei internaționale
Satul din România în care se restaurează case vechi pentru a aduce turiști din toată...
Zodiile care vor avea un final de an de vis. Berbecii pot da o lovitură financiară. Leii au șansa să-și schimbe viața
Zodiile care vor avea un final de an de vis. Berbecii pot da o lovitură...
Nicolae Guță, de la lux, la modestie. Cum a ajuns să trăiască într-o baracă. Imagini neașteptate cu noua locuință
Nicolae Guță, de la lux, la modestie. Cum a ajuns să trăiască într-o baracă. Imagini...
×