ALIN OPREA, atât de singur în fața dramelor vieții! Fără tată și fără dragostea copiilor
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Vedete » Primul job al Ramonei Gabor în Dubai. Era plătită cu 250 euro/zi: „Câștigam mai bine în România”

Primul job al Ramonei Gabor în Dubai. Era plătită cu 250 euro/zi: „Câștigam mai bine în România”

De: Alexandra Costea 20/07/2024 | 10:03

Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, ex Columbeanu, a vorbit deschis despre viața sa pe care o are de când s-a stabilit în Dubai. Chiar dacă acum vedeta are afaceri de succes, puțini știu care a fost primul său loc de muncă după ce a plecat din România. Iată cum a reușit Ramona Gabor să-și construiască drumul în lumea afacerilor!

În această vară, Ramona Gabor s-a întors în România cu scopul de a-și vizita nepoata preferată, pe Irinuca. Împreună, cele două au mers la Bacău, acolo unde și-au vizitat rudele și au făcut o excursie memorabilă prin Bucovina.

După ce s-au întors în Capitală, Ramona Gabor a fost invitată la podcastul lui Teo Trandafir. Acolo, sora Monicăi Gabor și-a deschis sufletul, povestind despre viața sa în Dubai, motivele care au determinat-o să plece din România și primul său loc de muncă în lumea arabă.

În prezent, Ramona Gabor are afaceri de succes, însă a început de jos și a muncit din greu pentru fiecare realizare. În interviul acordat lui Teo Trandafir, Ramona a vorbit despre singurul prieten care i-a fost alături la mutarea din țară, ajutând-o să cunoască oameni noi în Dubai și să-și găsească un loc de muncă.

Citește și: RAMONA GABOR, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU IRINEL COLUMBEANU, FOSTUL CUMNAT! DIN CAUZA LUI S-A MUTAT DIN ROMÂNIA

Cum a ajuns Ramona Gabor să se mute în Dubai

Acum mai bine de 10 ani, mai exact în anul 2011, sora Monicăi Gabor a decis să părăsească România și să se mute definitiv în Dubai. La acel moment, un prieten apropiat a convins-o să se alăture vedetelor din Emiratele Arabe, deoarece cererea pentru manechine era foarte mare, iar Ramona Gabor era, fără îndoială, captivantă.

Dacă la început a spus că va rămâne doar trei săptămâni, orașul a reușit să o convingă să rămână. După primul casting, a făcut primii săi prieteni în Dubai, toate românce, și a decis treptat să plece definitiv din țară.

Ramona Gabor a menționat în podcastul lui Teo Trandafir că viața privată pe care i-o oferea Dubaiul a avut un impact considerabil asupra deciziei sale.

„Sunt de aproape 13 ani acolo. Când am ajuns în Dubai am aveam un singur prieten cu care, de fapt, făceam fashion show-uri la Cătălin Botezatu pe vremuri. Acest prieten al meu lucra pentru o companie aeriană de acolo ca și cabin crew.

Îmi tot spunea că trebuie să vin pentru că sunt multe joburi de modeling și nu sunt modele, pentru că era Dubai, era gol, nu mergea nimeni prin Dubai, era încă la început.

Nu era acest marketing care este acum. Vreo doi – trei an am zis că nu am ce să fac eu acolo. Câștigam mai bine în România, la emisiuni TV, la prezentări de modă și nu am vrut, până într-o zi când am zis: hai să încerc!

Am zis că o să mă duc pentru trei săptămâni și datorită lui, că și el făcea modeling în timpul liber, m-am dus la un casting în prima zi cum am ajuns.

Am cunoscut 200 de fete, dintre care vreo 10 erau românce. După casting am mers la un prânz și ne-am împrietenit. Practic, după prima zi în Dubai mi-am făcut niște prieteni, iar a treia zi deja am avut un job în modeling pentru că luasem castingul.

Asta m-a făcut să înțeleg că pot să am prieteni aici, să fac și bani aici și mai am și viața privată aici așa că am hotărât să rămân”, a povestit Ramona Gabor, în podcastul lui Teo Trandafir.

Din ce a câștigat sora Monicăi primii bani în Emirate

Pe lângă cariera de model, sora Monicăi Gabor a mai avut și alte locuri de muncă în Emirate. Fiind muncitoare și foarte ambițioasă, Ramona recunoaște că, la început, a avut mai multe joburi pentru a-și putea acoperi cheltuielile.

„Am crescut împreună cu Dubaiul. Nu este ușor, cultura este foarte diferită, sunt alte reguli. Nu este ușor pentru toată lumea. Pentru cineva ca mine, ascultător și supus regulilor a fost destul de ușor să mă adaptez.

Nu este neapărat ușor și îmi aduc aminte că la început făceam foarte multe job-uri, eu care veneam din România unde mă mai știa lumea, apăream la televizor, puteai să te gândești că sunt cineva, dar eu știam că sunt cineva pentru mine, nu pentru altcineva.

Făceam și job-uri de hostessing, joburi pe care eu le făceam pe la 14 ani, acum după televiziune să faci hostessing era cumva un regres. Nu m-a interesat pentru că îmi plăcea orașul și chiar mă întâlneam cu români care voiau să facă poze cu mine”, a mai dezvăluit sora Monicăi Gabor.

Controversele nu au lipsit nici ele, deoarece succesul poate stârni invidia și criticile. Astfel, veștile despre viața Ramonei Gabor în Dubai au ajuns și în România. Sora Monicăi își amintește că a fost mult discutat faptul că lucra ca hostess și prezenta proiectele unei agenții imobiliare celor interesați.

„La un moment dat, apăruse una dintre româncele care a vrut să facă poze cu mine la televizor să zică că Ramona nu e model în Dubai așa cum se dă ea și să spună că lucrez pe 1000 de dirhami pe zi.

Pe vremea aceea, se plătea mult mai bine și în al doilea rând, muncesc corect. Nu era ca și când m-a văzut că dansam într-un bar pe 100 de dirhami. Eu aveam un job de hostess, asta însemnând că lucram pentru o agenție imobiliară și explicam despre proiect celor care erau interesați”, a mai dezvăluit șatena în podcastul lui Teo Trandafir.

Citește și: RAMONA GABOR ȘI IRINUCA L-AU SCOS PE IRINEL COLUMBEANU DIN AZIL. UNDE L-AU DUS PE FOSTUL MILIONAR

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Și-a început cariera în presă în anul 2021, la Kanal D. A lucrat ca redactor aproape 3 ani pentru site-ul stirilekanald.ro. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Alexandra a absolvit citeste mai mult
Parteneri
Corina Bud arată fenomenal la 44 de ani! Și-a etalat silueta impecabilă într-un costum de baie minuscul. Imaginile au înnebunit fanii
Corina Bud arată fenomenal la 44 de ani! Și-a etalat silueta impecabilă într-un costum de...
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia Pârva
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Plecare neașteptată din echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”. Și-a dat demisia, iar anunțul a luat prin surprindere pe toată lumea: „Da, am plecat”
Plecare neașteptată din echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”. Și-a dat demisia, iar anunțul a...
Nașul Cristian Țânțăreanu, declarații neașteptate despre Anca Țurcașiu! Motivul pentru care nu a mers la botezul nepoatei artistei! Ce relație există acum între ei, de fapt?: „N-am treabă cu...”
Nașul Cristian Țânțăreanu, declarații neașteptate despre Anca Țurcașiu! Motivul pentru care nu a mers la...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
„Delir despre viața veșnică” în Rusia. Putin le cere oamenilor de știință să creeze un tratament împotriva îmbătrânirii
„Delir despre viața veșnică” în Rusia. Putin le cere oamenilor de știință să creeze un...
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
Gestul făcut de Michele Morrone înainte de a părăsi România. Cum a fost surprins celebrul actor în timp ce se îndrepta spre aeroport
Gestul făcut de Michele Morrone înainte de a părăsi România. Cum a fost surprins celebrul...
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”
Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în...
Michele Morrone, interviu în premieră la plecarea din România! Cum a fost surprins în drum spre aeroport
Michele Morrone, interviu în premieră la plecarea din România! Cum a fost surprins în drum...
Când este echinocţiul de toamnă în 2024
Când este echinocţiul de toamnă în 2024
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Ce au descoperit cercetătorii studiindu-l pe cel mai PUTERNIC om din lume?
Ce au descoperit cercetătorii studiindu-l pe cel mai PUTERNIC om din lume?
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de...
Floarea cu care să nu dormi niciodată în cameră. Îți pune sănătatea în pericol
Floarea cu care să nu dormi niciodată în cameră. Îți pune sănătatea în pericol
Stațiunea din România pe care trebuie s-o evite toți turiștii în perioada următoare. Îți strici vacanța dacă ajungi aici
Stațiunea din România pe care trebuie s-o evite toți turiștii în perioada următoare. Îți strici...
Amenzi între 1.000 si 5.000 de lei sau muncă în folosul comunităţii. Părinții sunt obligați să semneze
Amenzi între 1.000 si 5.000 de lei sau muncă în folosul comunităţii. Părinții sunt obligați...
Surpriză! Alina Sorescu, anunţ după trei ani de procese cu Alexandru Ciucu privind divorţul
Surpriză! Alina Sorescu, anunţ după trei ani de procese cu Alexandru Ciucu privind divorţul
Monster Jam Showdown: ce bune ar fi astea prin București!
Monster Jam Showdown: ce bune ar fi astea prin București!
POLITICO: Operaţiunile psihologice secrete ale lui Putin în Europa, dezvăluite de FBI / Germania, considerată vulnerabilă pentru influenţa rusă
POLITICO: Operaţiunile psihologice secrete ale lui Putin în Europa, dezvăluite de FBI / Germania, considerată...
Noi reguli pentru mașinile electrice. UE schimbă legea. Dezavantaj pentru România
Noi reguli pentru mașinile electrice. UE schimbă legea. Dezavantaj pentru România
Totul se va schimba pe autostrăzi. Niciun șofer nu mai are scăpare
Totul se va schimba pe autostrăzi. Niciun șofer nu mai are scăpare
ALIMENTUL din Kaufland România care s-a ieftinit de 4 ori în ultimele 5 luni. Costă doar 2 lei/kg
ALIMENTUL din Kaufland România care s-a ieftinit de 4 ori în ultimele 5 luni. Costă...
Întrebat ce pensie are după recalculare, miliardarul Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut: Mi-e ruşine! Nu am cerut niciodată!
Întrebat ce pensie are după recalculare, miliardarul Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut: Mi-e ruşine!...
Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă la Asia Express: „Au avut o mică greșeală azi”. Ce culoare are totemul
Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă la Asia Express: „Au avut o mică greșeală...
Visul Mariei Constantin, distrus în copilărie: „Profesoara mea m-a forțat să renunț la pian”
Visul Mariei Constantin, distrus în copilărie: „Profesoara mea m-a forțat să renunț la pian”
Ce a cumpărat un bărbat din Piața Obor cu 60 lei. Mii de oameni au reacționat. „Sunt uimit”
Ce a cumpărat un bărbat din Piața Obor cu 60 lei. Mii de oameni au...
Singurele patru zodii protejate de astre până la finalul anului. Norocul le surâde, se vor scălda în bogății
Singurele patru zodii protejate de astre până la finalul anului. Norocul le surâde, se vor...
Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu atunci când a auzit că Doina Teodoru este „iubita” lui Cătălin Bordea: „E una dintre cele mai mari prostii”
Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu atunci când a auzit că Doina Teodoru este „iubita” lui...
×