Povestea incredibilă a proprietarei Lamborghini-ului care s-a făcut scrum în București

Publicat: 08/11/2018 | 17:46

Joi, pe Șoseaua Andronache din București, trecătorii au avut parte de momente uluitoare. Un Lamborghini a luat foc în mers. Mașina era condusă de o femeie, ea fiind și cea care a apelat numărul de urgență 112. Un astfel de autoturism de lux costă sute de mii de euro, iar Cancan.ro. site-ul nr. 1 din România, a aflat identitatea proprietarei bolidului. Este vorba despre o jucătoare care a reprezentat România la Jocurile Olimpice de Vară de la Bejing, China, în anul 2008. Ea s-a clasat pe locul 21, la proba de aruncare a greutății, potrivit site-ului Comitetului Olimpisc și Sportiv Român.  

Conducea un Lamborghini pe Șoseaua Andronache din București, atunci când bolidul a luat foc, din senin, iar ea a fost nevoită să apeleze de urgență la 112.  Pompierii au intervenit rapid, iar Anca Heltne, căci despre ea este vorba, a scăpat nevătămată dintre fiarele fumegânde. Imaginile șocante i-au determinat pe trecători să își facă, mai ales în această zi de mare sărbătoare, semnul crucii.

Anca Heltne s-a născut în 1978, la Câmpulung, județul Argeș, și s-a specializat în proba de aruncare a greutății. A reprezentat România, printre alte multe concursuri, la Universiada de Vară din 2005, la Campionatele Mondiale din 2007, și la Olimpiada de Vară de la Bejing.  (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU FLORIN BUSUIOC DUPĂ CE A FĂCUT INFARCT)

Jucătoarea s-a căsătorit, în 2001, cu norvegianul decathlonist Runar Heltne, acesta devenindu-i și antrenor. Cuplul are un copil, botezat Kristian. 

Lamborghini arzând pe o stradă din București

Anca Heltne, prinsă de două ori dopată. S-a întâmplat în 2010 și 2014

În 2014, Anca Heltne a fost a fost suspendată provizoriu din activitate, după ce un test anti-doping efectuat la Campionatele Naţionale a ieşit pozitiv.  Medaliată cu bronz la Campionatele Europene Indoor de la Torino (2009), atleta nu se afla la prima abatere, ea fiind depistată pozitiv şi în 2010. În astfel de cazuri, regulamentul prevede ca un sportiv să fie exclus pe viaţă din activitate. 

De notat faptul că sportiva noastră a participat ulterior, după ce fusese testată, la Mondialele Indoor de la Sopot (Polonia), rezultatele testului sosind abia după terminarea competiţiei. Acolo, Anca a ratat intrarea în finală.  (NU RATA, AICI: PEPE NU S-A MAI PUTUT ABȚINE ȘI… CE I-A FĂCUT RALUCĂI ÎNTR-UN RESTAURANT)

”Am aflat de ieri, urmează proba B. Am sfătuit-o să se apere până la capăt. Dacă demersul nu va avea rezultatul dorit, asta e, să o suspende, nu fac eu legile. E o sportivă cu mare experienţă, la vârsta pe care o are nu avea voie să păţească aşa ceva”, a declarat, la vremea respectivă, Sandu Ion, preşedintele Federaţiei de atletism.  (NU RATA, AICI: CE SECRETE ÎNFRICOȘĂTOARE ASCUNDEA TORȚIONARUL VIȘINESCU)

”Nu vrem să trimitem sportivi cu probleme la competiţii internaţionale. Din păcate, răspunsul a venit după ce noi am dus delegaţia în Polonia. Deci, am dus o atletă dopată pentru că nu ni s-a comunicat răspunsul în timp util. În loc ca proba să fie examinată la noi, ea a fost trimisă la un laborator din Germania. De ce mai dăm bani la ANAD dacă ei nu pot face un examen rapid?”, au spus alte surse din federaţie după ce a izbucnit un scandal referitor la includerea Anei Heltne în echipa națională a României.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)