Omul momentului în tenis, GABRIEL TRIFU, despre Halep, Ţiriac & divorțul de Catrinel Sandu
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Poveste fabuloasă spusă de Celentano din ”Las Fierbinți”: a spart semințe în miez de noapte, alături de un amic, în gară! ”Dacă sunteți proști!”

Poveste fabuloasă spusă de Celentano din ”Las Fierbinți”: a spart semințe în miez de noapte, alături de un amic, în gară! ”Dacă sunteți proști!”

De: Loriana Dasoveanu 27/09/2024 | 23:40

Adrian Văncică s-a făcut remarcat prin prisma rolului lui Celentano din Las Fierbinți, rol pe care îl interpretează fără cusur. Cel care îl joacă pe bețivul satului a dezvăluit că nu o dată a fost confundat cu personajul de către public. Cum a fost reacția sa, dar și cât de important este pentru un actor să fie asociat cu personajul său, ne-a povestit Adrian Văncică. Mai mult, într-un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO actorul a dezvăluit cum a ajuns să petreacă noaptea de Revelion cu soția într-o gară, spărgând semințe. 

Adrian Văncică, celebrul Celentano din Las Fierbinți, și-a făcut apariția la premiera unui film românesc. Celebrul actor care a dat viață celui mai carismatic „bețiv al satului” a făcut confesiuni despre carieră, dar și despre familia sa.  Cum le crește pe cele două fetițe, alături de soția sa, Elena, dar și ce sfat prețios le-a dat, aflați în rândurile următoare. În plus, Adrian Văncică și-a amintit de un episod în care a ajuns să „doarmă” ca Celentano în gară.

Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, aventură de Revelion: „Am spart semințe”

Adrian Văncică face dezvăluiri despre familia sa, dar și despre cum își crește fetițele
Adrian Văncică face dezvăluiri despre familia sa, dar și despre cum își crește fetițele

(ACCESEAZĂ ȘI: Celentano există și în viața reală. Mimi Brănescu, regizorul Las Fierbinți, a dezvăluit cine sunt personajele care l-au inspirat)

CANCAN.RO: Mă bucur că ne întâlnim la această premieră de film, spuneți-mi ce vor vedea telespectatorii cât intră în sala de cinema, cu ce trebuie să rămână?

Adrian Văncică: La această întrebare se poate răspunde în mai multe feluri, poți fi elitist, să vezi mai multe planuri, teme abordate. Sau poți fi simplu și direct, să vezi niște povești, niște destine, niște oameni în întâmplări care îi depășesc, și cum le rezolvă.

CANCAN.RO: Filmul la care ne aflăm se numește „Anul Nou care n-a fost”. Ne spuneți care a fost cel mai interesant Revelion pe care l-ați avut? Sau vreo amintire de Anul Nou?

Adrian Văncică: Eram foarte tineri și nu aveam aproape niciun ban, eram două cupluri. Am făcut un Revelion undeva la Predeal, am închiriat acolo o cameră undeva. Treaba este că cine ar fi trebuit să vină să ne ia, nu a mai putut veni. Noi nu mai aveam bani de tren, bani de cazare, nu mai aveam cum să stăm o noapte. Tatăl amicului meu ne-a zis:”Nu am cum să vin să vă iau că am băut. Ce să vă fac dacă sunteți proști?”. Am stat noaptea toată în gara din Predeal cu semințe și suc, de atât mai aveam bani. A doua zi i s-a făcut milă lui ta-su și a venit după noi.

CANCAN.RO: Spuneți-mi un pic despre personajul din film? Ce calități și ce defecte are și dacă vă regăsiți în el?

Adrian Văncică: Gelu se cheamă personajul meu. Este un individ care nu are multe în comun cu mine, este un muncitor într-o fabrică. Este un tip dintr-o bucată, nu are multă școală. Bila rea este că își bate copilul. Pe vremuri ai fi zis: „Da, dar și ăla era de vină”. Nu, sub nicio formă nu trebuie să dai în copil. Copilul l-a băgat în niște probleme care l-au făcut pe el să fie ca o oală sub presiune pentru că, în vremea aceea frica de securitate era imensă.

CANCAN.RO: Deci nu are nicio legătură cu dumneavoastră și înțeleg acum de ce ați spus acest lucru. Cât de important este parentingul în ziua de astăzi, că tot am ajuns aici? Se face cu totul diferit față de cum era atunci, pe vremea aceea? 

Adrian Văncică: Parentingul se făcea cu cureaua, exact așa cum face și Gelu. În zilele noastre nu numai că nu este frumos, dar te poate băga și la pușcărie pentru asta, ceea ce este foarte bine. Nu poți să ajungi la această metodă, este inacceptabil să faci așa ceva! Parentingul pe vremea noastră este o chestiune extrem de dificilă, și pe cât de dificil este să îți educi copiii, pe atât de dificil este să-ți educi și părinții. Trebuie să le spui să nu le mai dea dulciuri, să nu le mai suflați în coarne, să nu-i mai răsfățați.

CANCAN.RO: Dar până la urmă vă ascultă. Au ajuns părinții să vă asculte pe dumneavoastră.

Adrian Văncică: Până la urmă, da. Copiii mei au crescut și de acum încolo va trebui să aibă ei grijă de ei singuri.

CANCAN.RO: Care a fost cel mai important sfat pe care l-ați dat copiilor? 

Adrian Văncică: Le-am dat mai multe sfaturi. Unul dintre ele ar fi să nu renunțe dacă au un vis, niciodată nu trebuie să renunțe. Să înțeleagă că de multe ori disciplina și perseverența sunt mult mai importante decât talentul și să nu-și asume niciodată nici meritele altuia, dar nici greșelile altuia.

Cum reacționează Adrian Văncică atunci când este confundat cu personajul  „Le răspund: Ia zi, care-i treaba?!”

Ce le răspunde Adrian Văncică oamenilor care îl confundă cu Celentano, personajul din Las Fierbinți
Ce le răspunde Adrian Văncică oamenilor care îl confundă cu Celentano, personajul din Las Fierbinți

(CITEȘTE ȘI: Celentano din Las Fierbinți, transformare uluitoare! Ireal cum arată Adrian Văncică, după ce a slăbit 23 de kilograme)

CANCAN.RO: Unul dintre personajele iconice pe care le-ați interpretat este Celentano și vreau să știu dacă vi s-a întâmplat dacă vi s-a întâmplat să vă asocieze lumea cu personajul și să nu puteți ieși din el în viziunea oamenilor?

Adrian Văncică: Da, mi s-a întâmplat de multe ori să mă strige lumea pe stradă „Celentano”, o iau ca pe un compliment. Eu am fost și actor pe care nu îl știa nimeni de nicăieri. Acum, eu pot să spun cum este mai bine: să fii actor și să nu te știe lumea de nicăieri sau să fii actor și să te știe lumea după numele unui personaj?! Sigur este mai bună a doua variantă.

CANCAN.RO: Și răspundeți? 

Adrian Văncică: De cele mai multe ori, da. Ei se miră când mă strigă și eu le răspund: „Ia, zi! Care este treaba?”. Ei până acum, dacă mă vedeau la televizor, eu nu le răspundeam. Acum, dacă mă uit direct în ochii lor și vorbesc, ei își iau o pauză.

Cine deține informații despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Cum arăta Gabriela Prisăcariu înainte să devină celebră. Nici că o recunoști! Soţia lui Dani Oţil s-a transformat radical
Cum arăta Gabriela Prisăcariu înainte să devină celebră. Nici că o recunoști! Soţia lui Dani...
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali!...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia Pârva
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor”
Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt...
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă...
O femeie din India a cerut divorțul la 40 de zile după nuntă pentru că soțul ei face baie o dată pe lună
O femeie din India a cerut divorțul la 40 de zile după nuntă pentru că...
Legea „Iohannis”, criticată de un fost președinte CCR: „Este în afara regulilor democratice”
Legea „Iohannis”, criticată de un fost președinte CCR: „Este în afara regulilor democratice”
Amenzi de 10.000 de euro și repetarea anului pentru elevii care iau notă mică la purtare
Amenzi de 10.000 de euro și repetarea anului pentru elevii care iau notă mică la...
Luminile de zi sau faza scurta? Ce trebuie să aprinzi când circuli pe șoselele din România
Luminile de zi sau faza scurta? Ce trebuie să aprinzi când circuli pe șoselele din...
Incendiu cu degajări mari de fum în București la containere locuite de ucraineni! Este pericol de extindere
Incendiu cu degajări mari de fum în București la containere locuite de ucraineni! Este pericol...
"I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de...
Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”
Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a...
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național...
Casa Verde 2024. Reacţia lui Răzvan, care n-a apucat să prindă fonduri, deşi avea totul pregătit
Casa Verde 2024. Reacţia lui Răzvan, care n-a apucat să prindă fonduri, deşi avea totul...
BANCUL ZILEI. Bulă, în pat cu fata unui fermier din Vaslui: - Bulă, încetează sau îl chem pe tata!
BANCUL ZILEI. Bulă, în pat cu fata unui fermier din Vaslui: - Bulă, încetează sau...
Telefoanele Samsung care vor primi actualizarea la versiunea stabilă Android 15
Telefoanele Samsung care vor primi actualizarea la versiunea stabilă Android 15
Obiect CIUDAT, detectat pe radare în timp ce trecea pe lângă Pământ
Obiect CIUDAT, detectat pe radare în timp ce trecea pe lângă Pământ
Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce Cătălin Botezatu a spus că e „creația lui”: „I le întorc înzecit”
Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce Cătălin Botezatu a spus că e „creația lui”:...
De sâmbătă, 28 septembrie 2024, de la ora 11, trei zodii vor fi lovite de noroc dublu. Se anunță succes pe toate planurile
De sâmbătă, 28 septembrie 2024, de la ora 11, trei zodii vor fi lovite de...
Băutura care ”spală” rinichii, dar care este evitată de majoritatea românilor. Este o alternativă sănătoasă la alcool
Băutura care ”spală” rinichii, dar care este evitată de majoritatea românilor. Este o alternativă sănătoasă...
Decizie pentru românii cu permis auto categoria B. Cine e obligat să facă iar ore la școala de șoferi
Decizie pentru românii cu permis auto categoria B. Cine e obligat să facă iar ore...
Prima imagine cu Levi Nicolas, bebeluşul Ancăi Dumitra, alias Gianinuţa din Las Fierbinţi FOTO
Prima imagine cu Levi Nicolas, bebeluşul Ancăi Dumitra, alias Gianinuţa din Las Fierbinţi FOTO
Age of Mythology Retold Review: slăviți zeii nostalgiei
Age of Mythology Retold Review: slăviți zeii nostalgiei
Lovitură pentru China. Cel mai avansat submarin nuclear de atac al Chinei s-a scufundat
Lovitură pentru China. Cel mai avansat submarin nuclear de atac al Chinei s-a scufundat
A murit cea mai mare ACTRIȚĂ! Marea doamnă s-a stins chiar azi. Românii, în doliu
A murit cea mai mare ACTRIȚĂ! Marea doamnă s-a stins chiar azi. Românii, în doliu
Plata pensiilor pe luna octombrie. Pensionarii care vor primi mai mulți bani
Plata pensiilor pe luna octombrie. Pensionarii care vor primi mai mulți bani
Dr. Vlad Ciurea explică de ce recomandă o linguriță de MIERE zilnic, dar și ce fel de ciocolată putem consuma
Dr. Vlad Ciurea explică de ce recomandă o linguriță de MIERE zilnic, dar și ce...
Fiica de 20 de ani a lui Ilie Năstase şi-a făcut publică relaţia într-un mod uluitor! Cum arată iubitul ei şi reacţia mamei sale
Fiica de 20 de ani a lui Ilie Năstase şi-a făcut publică relaţia într-un mod...
Moment emoționant pe scena iUmor. Cătălin Bordea: „Ăsta este un moment pentru care ești recunoscător că-l primești!”
Moment emoționant pe scena iUmor. Cătălin Bordea: „Ăsta este un moment pentru care ești recunoscător...
Cine este Ruxandra și cu ce se ocupă nora foștilor soți, Alin Oprea și Larisa Uță! Tânăra a intervenit dur în scandalul dintre cei doi
Cine este Ruxandra și cu ce se ocupă nora foștilor soți, Alin Oprea și Larisa...
Orașul spaniol ”cucerit” de români. Primarul e mândru de cum s-au integrat, mulți și-au deschis și afaceri aici
Orașul spaniol ”cucerit” de români. Primarul e mândru de cum s-au integrat, mulți și-au deschis...
Mâncarea care îți îmbunătățește circulația sângelui și scade riscul de hipertensiune. Te și ajută să te saturi mai repede
Mâncarea care îți îmbunătățește circulația sângelui și scade riscul de hipertensiune. Te și ajută să...
Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. surprind din nou. Anunț important după 11 ani de la divorț: „Decidem împreună…”
Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. surprind din nou. Anunț important după 11 ani de...
×