Cel mai cunoscut chef din România te învață cum să pregătești masa ideală de Revelion: ”Recomand ca meniul să cuprindă…”
Unul dintre cei mai renumiți chefi din România ne oferă cele mai utile sfaturi pentru masa de Anul Nou. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, super-ponturile lui Cătălin Scărlătescu. Puteți învăța, în câteva minute, trucurile celebrului bucătar pentru ca totul să iasă perfect în noaptea dintre ani. (CITEȘTE ȘI: AM OBȚINUT FILMĂRILE CARE AR PUTEA „DETONA” SHOWBIZ-UL! LORA E ÎNSĂRCINATĂ?!)
Masa de revelion este o adevărată provocare pentru toată lumea și cum, la astfel de evenimente, se adună la un loc familia şi prietenii apropiați, este firesc ca totul să fie pus la punct.
Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai cunoscuți chefi de la noi din țară, a oferit, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, cele mai utile sfaturi pentru masa de Anul Nou. Simpaticul jurat al emisiunii ”Chefi la cuțite” ne-a dezvăluit prețioasele trucuri pentru organizarea mesei de revelion. (NU RATA, AICI: BREAKING NEWS. SOȚIA A BĂGAT DIVORȚ… A 3-A OARĂ DE UN FOTBALIST CELEBRU DIN ”GENERAȚIA DE AUR”!)
Cantitatea ideală: 450 de grame de mâncare pentru fiecare invitat
”Cel mai important lucru este să știm exact câți invitați avem la masa de revelion. Pentru că cea mai mare greșeală pe care o fac majoritatea este aceea de a cumpăra mâncare fără măsură și apoi se ajunge în situația inevitabilă de a arunca o mare parte din ea. Eu, anul acesta mă ocup de masa de revelion și mi-am propus să pregătesc câte 450 de grame de mâncare pentru fiecare invitat. Acesta este gramajul perfect, este exact cât trebuie ca nimeni să nu se scoale flămând de la masă și nici să se simtă plin”, a spus Cătălin Scărlătescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.
Mai puțină carne și cât mai multe legume!
”Recomand ca meniul în noaptea de Revelion să cuprindă cât mai multe verzituri, acum găsim din belșug legume. După masa de Crăciun, ficatul e destul de solicitat, iar sfatul meu e ca la masa de Anul Nou să folosim mai puțină carne. Un pește e soluția perfectă. Eu o să folosesc anul acesta un pește alb de mare, ce merge cu un Chardonnay sau cu un Sauvignon Blanc. Mai mult decât atât, pe toți pritenii mei o să-i oblig să consume trei litri de apă. În felul acesta, a doua zi toată lumea o să fie cu capul limpede și pregătiți de o nouă petrecere”, ne-a mai mărturisit Cătălin Scărlătescu.