AFACERE. Cunoscutul co-realizator al „Cronicii carcotasilor”, Mihai Gainusa, a intrat in lumea proprietarilor de pensiuni Cele zece camere ale pensiunii lui Mihai Gainusa sunt ocupate pentru noaptea de Revelion, cu toate ca tarifele sunt destul de piperate. Cei care au ales „Gainusa de munte” pentru Revelion vor avea parte de un meniu traditional. Iulia Vlaicu Pomana porcului, sorici, toba si carnati afumati – acesta este meniul cu care pensiunea carcotasului Mihai Gainusa isi asteapta clientii, la Cheia. Aflata pe Valea Teleajenului, la 50 de kilometri de Ploiesti, pensiunea este plina ochi de turisti. Potrivit administratorului, cabana a fost inchiriata pentru perioada 27 decembrie – 2 ianuarie, inca din luna noiembrie, de un grup de turisti care au solicitat pentru petrecerea din noaptea dintre ani un meniu traditional, fara preparate sofisticate. Fiind o pensiune de patru stele, suma ceruta de Gainusa este mult peste pretul pietei. O camera la mansarda costa 220 de lei, cu precizarea ca in pret nu intra nici macar micul dejun. Pentru masa festiva de Revelion, fiecare persoana trebuie sa achite, in plus, aproximativ 200 de lei.