Pescobar nu se oprește! Antreprenorul român își extinde ideea de „Octopus Kebab” și vrea să dea lovitura în America. Dacă restaurantul din Londra se bucură de un real succes, acesta s-a gândit că e vremea să urce mai sus. Iată ce a spus!
Pescobar vrea să își extindă afacerea și în America, după ce a dat lovitura cu restaurantul deschis recent la Londra. Antreprenorul român a vorbit atunci despre sumele încasate în primele zile de deschidere, iar acest succes l-a împins să mai deschidă o locație.
„Nu mă mai umflați cu pompa așa, că doar un milion de pounds am făcut weekendul ăsta, nu am făcut trei. Lăsați-o ușor (…) În două zile am făcut 1,1 milioane de pounds, încasări. Uite și acum, intru înăuntru, e ora 12.00, da. Uite, oameni aici, la mese”, a spus Pescobar.
Paul Nicolau își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face. Recent, acesta a postat un filmuleț în care le dezvăluie internauților ideea pe care o are: va deschide „Pescobar Octopus Kebab” sau „Pescobar Sushi” în Chicago, America. Pescobar nu a stat pe gânduri și a trecut la treabă. Și-a luat bilet și se pregătește să aleagă locația pentru următorul său restaurant.
„Dragilor, bună dimineața! Zi plină se anunță și astăzi de aici din America. Azi am găsit bilet dus-întors la Chicago. Mergem la Trump Hotel să văd niște locații. Asta este mare surpriză. Ar trebui dată la știri, că Pescobar face minuni în fiecare zi. Minuni frumoase. Vom vedea ceva locații, în ideea deschiderii unui Pescobar Octopus Kebab și la Chicago.”, a spus Pescobar pe rețelele de socializare.
După ce a dat bomba pe story, Pescobar a venit și cu dovada. Antreprenorul s-a filmat în timp ce se afla în compania unui reprezentant al hotelului Trump Hotel din Chicago și viziona prima locație pentru restaurant. De asemenea, acesta a vrut să se asigure că ideea lui va fi una de succes, așa că l-a întrebat pe bărbat cât de frecventate sunt restaurantele cu specific seafood în acea zonă.
„Pescobar: Dragilor! Prietenul meu de la Trump Hotel ne prezintă spații.
Reprezentant hotel: Aici suntem la level 2, Lower Level 2 și peste noi mai este încă cam atât. Și aici se pot pune uși.
Pescobar: Și cum e seafood-ul? Pentru că eu am un restaurant de seafood, brand-ul este Pescobar Sushi, sau Pescobar Octopus Kebab. Cum ți s-ar părea ideea asta aici, în Chicago?
Reprezentant hotel: Sushi e foarte popular in Chicago.”
CITEȘTE ȘI: Pescobar și-a tras apartament de lux în Camden Market. Cu cine va locui în el + ce terasă URIAȘĂ are