Pescobar a bătut palma cu Ștefan Mandachi! Patronul Tavernei Racilor lansează conceptul pop-up: ”Un experiment istoric!”
Paul Nicolau și Ștefan Mandachi au bătut palma și sunt gata de un nou proiect! Afaceristul din Suceava îi pune la dispoziție restaurantul său lui Pescobar. „Omul cu Racii” este gata să-și desfășoare activitatea în hotelul de 4 stele al amicului său. Ce au de gând să facă cei doi oameni de afaceri?
Paul Nicolau este gata de un alt proiect. Acesta se bucură de un succes imens în afacerile sale, motiv pentru care este la mare căutare. La capitolul marketing stă foarte bine, iar la capitolul finanțe n-are de ce să se plângă. Patronul de la Taverna Racilor este gata să-și extindă afacerile, așa că a dat mâna cu Ștefan Mandachi pentru un nou proiect. Afaceristul din Suceava îi va pune la dispoziție restaurantul său din hotelul de 4 stele pe care-l deține, pentru a aduce un aer nou.
Ce proiect au pus la cale Pescobar și Ștefan Mandachi
Concret, „omul cu Racii” își deschide o nouă locație în hotelul lui Mandachi, dar nu definitiv. Acesta are în minte un nou concept, pe care vrea să-l pună în aplicare. Așa că, timp de o lună, Taverna Racilor se găsește și la Suceava în locația lui Mandachi. Vor da drumul locației noi începând cu 3 sau 4 octombrie, când va decide Pescobar. Până atunci, cei doi vor pune cap la cap toate pregătirile pentru ziua cea mare.
CITEȘTE ȘI: Dieta lui Pescobar. Cum a dat jos 6 kg în 5 zile: „Din clasa a 3 a nu am mai avut 76 kg”
„Am decis să facem un experiment în HORECA, un experiment istoric. Eu împreună cu celebrul Pescobar”, a spus Mandachi.
„Mersi că m-ai primit în casa ta, mersi că m-ai primit la hotel Mandachi și experimentul sună în felul următor: Taverna Racilor pop-up restaurant! Adică, pe scurt, vin cu tot ce am mai bun în companie, cu managerii mei, cu hostessele mele, cu Laviniile, cu Larisele, cu cei mai buni bucătari, cu toată lumea, cu meniul meu, cu produsele mele, cu tigăile mele, cu tot, tot…unde? la el (nr. Mandachi) la restaurant.
Practic, îmi dă cheile restaurantului lui, mi le-a dat, și este restaurantul meu, în ghilimele, pentru o lună de zile. O lună în care tot bucovineanul, tot moldoveanul, toată lumea va veni aici să mănânce și să aibă experiența Tavernei Racilor. Așa că, ne-am unit forțele (…)”, a continuat Pescobar.
CITEȘTE ȘI: Pescobar, 10 zile de post cu apă! Așa nu l-ai mai văzut pe patronul Tavernei Racilor: ”Mă simt norocos!”
This browser does not support the video element.