Acasă » Vedete » Pepe și Yasmine Pascu, nuntă-festival! Cei doi au spart barierele și anunță o petrecere cum nu s-a mai văzut: „E sinucidere din punct de vedere financiar”

Pepe și Yasmine Pascu, nuntă-festival! Cei doi au spart barierele și anunță o petrecere cum nu s-a mai văzut: „E sinucidere din punct de vedere financiar”

De: Alina Drăgan 05/06/2024 | 12:09
Pepe și Yasmine Pascu, nuntă-festival! Cei doi au spart barierele și anunță o petrecere cum nu s-a mai văzut: „E sinucidere din punct de vedere financiar”

Pepe și Yasmine Pascu sunt gata de nuntă. Doar două zile îi mai despart pe cei doi de marele eveniment, care se anunță unul atipic și grandios. Aceștia au decis să facă nunta în data de 7 iunie, chiar de ziua fiului lor. Petrecerea o să fie una cum nu s-a mai văzut, căci artistul și-a dorit tot ce este mai bun pentru ziua cea mare. Mai mult, cei doi miri au spart tiparele, iar nunta lor nu o să fie una clasică, asemănându-se mai mult cu un festival. 

La doi ani de la divorțul de Raluca Pastramă, Pepe a decis să mai acorde încă o șansă iubirii, iar în anul 2022 se căsătorea civil cu Yasmine Ody, în mare secret. Acum, cei doi se pregătesc de marea petrecere, iar nunta acestora va semăna mai mult cu un festival. Cei peste 300 de invitați o să petreacă pe cinste, căci atmosfera o să fie întreținută de numeroase nume mari de pe scena muzicală românească.

(CITEȘTE ȘI: „M-A LĂSAT SĂ-MI FAC VIAȚA!”. IMAGINEA NEVEROSIMILĂ ÎN CARE PEPE APARE CU ACTUALA NEVASTĂ)

Pepe și Yasmine Pascu, nuntă-festival

În doar două zile, Pepe va îmbrăca pentru a treia oară costumul de mire, iar de această dată a ales să facă o nuntă atipică. Dacă până acum artistul s-a ocupat în detaliu de celelalte nunți, de această dată a preferat să lase totul în grija unei firme de organizat evenimente.

Nunta celor doi va avea loc pe marginea unui lac și o să semene mai mult cu un festival, asta dacă ne uităm pe lista lungă a artiștilor ce vor anima atmosfera. Printre aceștia se numără: Theo Rose, Johnny Romano și Clejanii. De asemenea, nunta nu o să fie una clasică, iar invitații nu vor sta la mese și nu vor avea meniu, însă se vor bucura de preparate diverse, din care fiecare își poate alege ce vrea.

Pepe și Yasmine și-au dorit o nuntă atipică, fără pauze de masă, momente moarte sau tradiții obositoare. Deși se anunță o petrecere de zile mari, Pepe recunoaște că a trebuit să scoată mulți bani din buzunar pentru marele eveniment.

„În primul rând, nu e cu stat la masă și cu meniuri. E cu muzică și petrecere non-stop, cu artiști. Nu sunt pauze de mese. E la un alt nivel, e total altceva. Sunt curajos, ce-i drept. E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac.

Ne dorim un eveniment la care oamenii chiar vin să se distreze și nu sunt pauze de masă și nu există momente moarte și tradiții obositoare (…) Cu tradițiile pe care noi le respectăm și în care credem, dar nu cum am văzut la extrem de multe nunți la care am fost și pe care le respect, dar eu am vrut altfel (…) Nu e un meniu fix și fiecare poate alege ce își dorește”, a declarat Pepe, la Antena Stars.

De asemenea, Pepe a mărturisit că de această dată nu a vrut să își bată capul, așa că a încredințat organizarea evenimentului unei echipe profesioniste. Cântărețul și-a dorit să se bucure din plin de ziua cea mare și a vrut să fie „invitat” la nunta sa și să nu se streseze cu nimic.

„Avem emoții, normal. Este totul super bine organizat și avem încredere că o să iasă un super eveniment și toată lumea vine să se distreze. Da (n.r. este totul pus la punct). Totul este în detaliu pus la punct. Dacă au curaj oamenii să înțeleagă un altfel de concept, așa cum l-am prezentat eu celor care organizează nunta și au înțeles perfect și au venit și cu 3-4 idei în plus, care au fost extrem de potrivite.

De fapt, este primul eveniment de care nu mă ocup eu personal și am angajat pe cineva care să facă lucrurile astea pentru mine în cel mai profund detaliu. O să fie cât se poate de relaxat, să vin ca un invitat la nuntă.

Dacă zic programul artistic, e festival. Zic câțiva, nu pe toți: Mandinga, Theo Rose, Johnny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, Nea Marin cu dansuri”, a mai spus Pepe.

(VEZI ȘI: PEPE ȘI-A TRIMIS NEVASTA LA MUNCĂ, ÎNSĂ A BĂGAT ADÂNC MÂNA ÎN BUZUNAR. I-A DAT 50.000 € ȘI A PUS-O LA TREABĂ!)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de patru ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Comunicare citeste mai mult
Parteneri
Ea este fata cu părul cel mai lung din România: măsoară 1,60 metri. „Când intră în baie, îi ia jumătate de oră numai să îl descurce”
Ea este fata cu părul cel mai lung din România: măsoară 1,60 metri. „Când intră...
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Ce s-a ales de fosta iubită a lui Tavi Clonda. S-a vehiculat că ar fi părăsit-o pentru Gabriela Cristea
Ce s-a ales de fosta iubită a lui Tavi Clonda. S-a vehiculat că ar fi...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au mers la bancă, bucuria lor s-a transformat în coșmar
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au...
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit de mașina de teren, de față cu soția și copilul
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit...
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de nerefuzat prezentată de un turist român: „Comanzi orice vrei”
Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de...
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula...
Anda Adam a îmbrăcat rochia de mireasă! Suma uriașă pe care artista a dat-o pentru cele două ținute din ziua evenimentului. “Mă bucur că am ocazia să port astfel de rochie.”
Anda Adam a îmbrăcat rochia de mireasă! Suma uriașă pe care artista a dat-o pentru...
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un perete! Momentul cumplit a fost surprins de o cameră de supraveghere
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un...
Români prinşi în infernul de foc din Turcia. Un incendiu puternic pârjoleşte staţiunea Kuşadasi:
Români prinşi în infernul de foc din Turcia. Un incendiu puternic pârjoleşte staţiunea Kuşadasi: "Ne-au evacuat,...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
3 aplicații RIVALE pentru Google Maps și Waze. Își fac bine treaba chiar și offline
3 aplicații RIVALE pentru Google Maps și Waze. Își fac bine treaba chiar și offline
S-a aflat ce s-a întâmplat cu LOCUITORII de pe INSULA PAȘTELUI! Experții au RECUNOSCUT!
S-a aflat ce s-a întâmplat cu LOCUITORII de pe INSULA PAȘTELUI! Experții au RECUNOSCUT!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
De unde provine, de fapt, carnea de la Aldis. Românii cumpără porc și pui, cârnați, mici și mezeluri. Puțini s-au uitat însă pe etichetă
De unde provine, de fapt, carnea de la Aldis. Românii cumpără porc și pui, cârnați,...
Sfatul zilei pentru luni, 1 iulie 2024. Berbecii trebuie să fie mai atenți la nevoile celor din jur
Sfatul zilei pentru luni, 1 iulie 2024. Berbecii trebuie să fie mai atenți la nevoile...
Intră în vigoare de luni, 1 Iulie. Șoferii sunt obligați să plătească
Intră în vigoare de luni, 1 Iulie. Șoferii sunt obligați să plătească
Mireasa Anda Adam a strălucit, la propriu, într-o rochie plină de pietre prețioase, care cântărește 25 kg. Imagini unice de la nunta faraonică
Mireasa Anda Adam a strălucit, la propriu, într-o rochie plină de pietre prețioase, care cântărește...
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri...
Rusia ameninţă că va doborî aeronavele de cercetare NATO din spaţiul internaţional de deasupra Mării Negre. Cum ar trebui să reacţioneze Alianţa?
Rusia ameninţă că va doborî aeronavele de cercetare NATO din spaţiul internaţional de deasupra Mării...
S-a stins cel mai iubit actor. A fost una dintre cele mai adorabile ființe
S-a stins cel mai iubit actor. A fost una dintre cele mai adorabile ființe
Bacalaureat 2024. Informații de ultimă oră pentru candidați
Bacalaureat 2024. Informații de ultimă oră pentru candidați
Care este temperatura IDEALĂ în frigider, pe timpul verii. Cum să optimizezi consumul de energie
Care este temperatura IDEALĂ în frigider, pe timpul verii. Cum să optimizezi consumul de energie
Derapaj incredibil al lui Gigi Becali la adresa Elenei Lasconi: Cum să stăpânească 10 milioane de bărbaţi din România?
Derapaj incredibil al lui Gigi Becali la adresa Elenei Lasconi: Cum să stăpânească 10 milioane...
Cum a arătat localul unde s-a ținut nunta Andei Adam și a lui Joseph Adam. Mirii și invitații au petrecut într-un decor de poveste
Cum a arătat localul unde s-a ținut nunta Andei Adam și a lui Joseph Adam....
Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci
Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta...
Andreea Marin a răbufnit după ce o urmăritoare i-a criticat fiica. Cum i-a răspuns vedeta: „Nu are iubit, are prieten”
Andreea Marin a răbufnit după ce o urmăritoare i-a criticat fiica. Cum i-a răspuns vedeta:...
Amenda fabuloasă pe care o riscă toți românii care stau la curte. Aveți doar 15 zile la dispoziție să rezolvați situația
Amenda fabuloasă pe care o riscă toți românii care stau la curte. Aveți doar 15...
Cât costă, de fapt, să închiriezi o lună de zile un apartament în Grecia. Ieși de 15 ori mai ieftin decât un concediu prin agenție. Cazarea e la câțiva pași de mare și într-un loc adorat de români
Cât costă, de fapt, să închiriezi o lună de zile un apartament în Grecia. Ieși...
×