Plecat acum trei ani din Romania sa antreneze lotul de gimnastica al Qatarului, Razvan Selariu duce dorul obiceiurilor romanesti. Asa ca si-a luat zece zile de vacanta si a venit la Cladova, Timis, sa taie porcul.
Bucatar pasionat, Selariu nu are in vila sa din Qatar ingredientele necesare pentru mancarurile romanesti. „Eu gatesc de toate, fac destul de des sarmale, dar am dus dorul preparatelor de porc, asa cum se fac la noi in ajunul Craciunului. Am simtit nevoia sa-mi vad familia, dar am avut si o invitatie din partea unchiului meu de a merge la taiatul porcului”, a spus Razvan. In curtea din Cladova a fost sacrificat un porc de peste 100 de kilograme. „L-am taiat, l-am parlit cu paie, am facut toba, carnati si slanina, exact cum se face la noi”, a spus Selariu, bucuros de experienta romaneasca. El mai sta o saptamana in tara, apoi se intoarce in Qatar la sotia, fiica lor si sportivii pe care ii antreneaza la Doha.