Pe principiul nu vinde niciodata castraveti gradinarului, nu incerca sa dai MasterChef-ului cutite!
Mehrzad Moghazehi, unul dintre concurentii MasterChef din primul sezon, a avut parte vineri de un incident comic in trafic. Cum la fiecare ploaie sau zapada Capitala se blocheaza majoritatea arterelor de circulatie, Bucurestiul devine raiul vanzatorilor de semafor.
Asa se face ca oprit in bara la bara, Mehrzad a fost acostat de un astfel de personaj, iar ceea ce a urmat face deliciul internetului.
S-au batut in cutite pe Podul Grant din Capitala!
“Pe podul Grant in trafic, bara la bara… un baietas vroia sa-mi vanda un set de cutite de plastic sau ceramica, toate culorile, de la mic la mare… si tot insista la geam! Eu nu si nu, iar el tot insista!”, si-a inceput istorisirea Mehrzad. Pana la urma talentatul bucatar a vrut sa ii demonstreze ca este mai dotat ca el.
“Pana am realizat ca am trusa mea pe bancheta din spate… Am luat-o, am pus-o langa mine pe bancheta din fata si am inceput sa trag de fermoare ca s-o desfac… Asta in timp ce baiatul se uita cu o mare curiozitate si probabil se gandea „oare ce vrea asta sa mi arate sau sa faca”? Am desfacut trusa si i-am aratat-o! Reactia lui?? Cu zambetul larg pe buze si semnul OK cu degetul mare a rostit: Gata Boss! Esti tare”, a mai scris talentatul bucatar.
––––––––––––––––––––––––––––-
CITESTE SI
Il mai tineti minte pe Mehrzad Moghazehi de la „Masterchef”? Si-a deschis restaurant iranian!
––––––––––––––––––––––––––––
Are restaurnat iranian la Ploiesti
Mehrzad Moghazehi a reusit sa-si implineasca visul de a avea propriul restaurant. Fostul concurent si-a deschis primul local cu specific iranian dintr-un mall din Romania, la Ploiesti. A invatat sa gateasca in copilarie, atunci cand obisnuia sa stea pe langa mama lui, in bucatarie, iar in perioada liceului s-a perfectionat, in timp ce se afla la studii, in Bucuresti.
„Am avut o luna la dispozitie pentru tot, proiecte, constructie, amenajare. Am lucrat intens zi si noapte timp de doua saptamani. Ma gandeam ca o sa termin cu o saptamana inainte de deschidere si ultima saptamana am sa intocmesc meniul, dar meniul l-am stabilit abia cu o zi inainte. Nu am dormit deloc aproape trei nopti”, a marturisit acesta. (A.S.)