Puterea din spatele puterii! MIHAIL IVAN: ”Noi ne alegem părinții!”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Pe ce s-au contrazis Larisa Iordache și Cristian Chiriță la începutul sarcinii: „I-am respectat decizia soțului că n-am avut încotro”

Pe ce s-au contrazis Larisa Iordache și Cristian Chiriță la începutul sarcinii: „I-am respectat decizia soțului că n-am avut încotro”

De: Loriana Dasoveanu 20/09/2024 | 14:16

Larisa Iordache și Cristian Chiriță vor deveni părinți la începutul anului viitor. Cei doi sportivi trec printr-o perioadă plină de emoții și clipe unice! Au dat vestea de curând, iar acum au oferit un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO în care au dezvăluit cum au reacționat părinții sportivului, dar și apropiații lor, pe ce s-au contrazis cei doi la începutul sarcinii, dar și ce planuri concrete au cu viitorul copil. Mai mult, cei doi sportivi cu o grămadă de medalii în palmares, știu deja ce carieră va urma copilul lor. 

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au apărut împreună la primul eveniment de când au anunțat că vor deveni părinți. Cei doi sunt foarte entuziasmați, dar și abia așteaptă să își stângă în brațe copilul. Se pregătesc intens pentru rolul de părinți și, cu toate că fosta gimnastă nici nu a născut, ea și soțul ei au luat în calcul să aducă pe lume cel puțin doi copii. Dar, până la acel moment, Larisa și Cristian ne-au povestit cum a reacționat familia lor când au aflat vestea, dar și pe ce s-au contrazis încă de la începutul sarcinii.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță vor deveni părinți la începutul anului viitor

Larisa Iordache și Cristian Chiriță abia așteaptă să-și strângă în brațe minunea Sursa: Instagram.com/larisa.iordache
Larisa Iordache și Cristian Chiriță abia așteaptă să-și strângă în brațe minunea Sursa: Instagram.com/larisa.iordache

(CITEȘTE ȘI: Larisa Iordache, în culmea fericirii: este însărcinată! Sportiva și Cristian Chiriță așteaptă primul lor copil)

CANCAN.RO: Felicitări! Ce moment emoționant și cât de frumos ați ales să dați vestea că așteptați un copil…

Larisa Iordache: Da, mulțumim mult de tot. Este o bucurie pentru noi și ne bucurăm că a fost atât de multă lume care ne-a trimis emoțiile lor prin mesaje și cuvinte frumoase încât ne-au copleșit. Eu timp de trei, patru zile am fost copleșită. Trăim o perioadă foarte frumoasă și încercăm să ne bucurăm la maximum de ea.

CANCAN.RO: A fost totul planificat ca la carte? Imediat după cununie? 

Cristian Chiriță: Nu a fost planificat, dar ne doream.

Larisa Iordache: Da, ne doream. Am vorbit încă de la început de aceste aspecte, de când am început să ne cunoaștem. Știam ce ne dorim de la o relație, de la conviețuirea cu un partener și atunci toate lucrurile astea ne-au făcut să fim mai apropiați. Ne-a ajutat bunul Dumnezeu să facem lucrurile așa cum trebuie și să se nimerească atunci când trebuie lucrurile.

CANCAN.RO: Câte luni ai? 

Larisa Iordache: Sunt însărcinată în trei luni jumătate, aproape patru.

CANCAN.RO: Deci ai ținut bine de tot ascunsă sarcina. Nu s-a văzut. Am simțit eu ceva, dar am spus că poate mi se pare. Nu mai postai atât de des…

Larisa Iordache: Chiar asta mi-a spus și Cristian. Când am postat o poză cu un costum de baie roșu, a început lumea să-mi scrie că aș fi însărcinată, mi-a zis Cristian: „Nu mai posta atât de des!”

Cristian Chiriță: Deja se vedea (n.r. burtica)

Larisa Iordache: Timp de două luni am putut să țin bucuria pentru noi, pentru a ne obișnui cu ideea, cu schimbările pe care le simți, în creierul nostru și în sufletul nostru. Un copil înseamnă o responsabilitate toată viața și atunci cumva am vrut să fim bine noi și apoi să dăm vestea tuturor.

CANCAN.RO: Ce au zis părinții? 

Cristan Chririță: Au plâns, au avut emoții. S-au bucurat foarte mult, mai ales mama a plâns. Și tata, la început nu a arătat, apoi a început să realizeze că o să devină bunic. Mama până în ziua de azi ne dă la fiecare postare ne trimite emoji de fericire.

CANCAN.RO: Este primul ei nepoțel? 

Cristian Chiriță: Da, și nu ultimul.

CANCAN.RO: S-a notat! Știți ce o să aveți, fetiță sau băiețel? 

Larisa Iordache: Nu știm, dar o să aflăm cât de curând cu toții. Cristian își dorește să facem gender reveal și atunci o să îl facem într-un cadru de petrecere, să ne distrăm cumva și probabil o să vedem cu toții acum. Eu sunt foarte curioasă, dacă mă întrebați personal, dar i-am respectat decizia soțului că n-am avut încotro.Îmi spuneau fetele de la sală că dacă o să fie fetiță o să învețe gimnastică, dacă o să fie băiat, o să facă fotbal. Nu mai întâi învățăm să mănânce, să meargă, să vorbească.

Ce planuri au cei doi cu viitorul copil! Larisa Iordache aplică sfaturile mamei: „Am învățat de la ea!”

Cei doi sportivi au planul făcut și nu au de gând să renunțe la el sb nicio formă
Cei doi sportivi au planul făcut și nu au de gând să renunțe la el sb nicio formă

(ACCESEAZĂ ȘI: Gestul emoționant făcut de viitorul soț pentru Larisa Iordache! ”Am plâns!” + Uluitor ce se va întâmpla)

CANCAN.RO: Deci nu v-ați gândit dacă v-ar plăcea să urmeze o carieră în sport așa ca a voastră? 

Larisa Iordache: Nu cred că va putea sta deoparte pentru că Cristian face tenis de masă, eu am făcut gimnastică atâția ani. Cu siguranță, când Cristian se va retrage din sport, o să antreneze. Indiferent de traiul lui, o să facă sport pentru sănătate. Dacă va vrea să facă performanță, ne dorim. Ce părinte nu își dorește ca al lui copil să fie pe locul I și cu medalia de aur la gât?!

CANCAN.RO: Adică în ciuda sacrificiilor pe care amândoi le-ați făcut? Știți că am vorbit despre treaba asta. O viață de sportiv este o viață strictă din foarte multe puncte de vedere, mai ales dacă vrei să faci performanță. 

Larisa Iordache: Este strictă, într-adevăr, dar este și benefică, zic eu pentru că ai și foarte multe plusuri. În urma unor ani de performanță te cizelezi, îți formezi o coloană vertebrală dreaptă, și știi cam ce lucruri vrei să faci în viață pentru că te maturizezi, destul de repede, dar te maturizezi.

Cristian Chiriță: Oricum, acum copilăria nu mai este ca înainte. Toți copiii stau pe telefoane, tablete, așa că prefer să își piardă copilăria făcând un sport, decât să stea pe tabletă sau telefon.

Larisa Iordache: În viața mea, eu cât am trăit, mama pe mine nu m-a împins spre lucrurile pe care ea și le dorea, pur și simplu m-a lăsat pe mine să aleg și am învățat de la ea acest aspect. Plus că acest copilaș ne-a ales și cred că este o binecuvântare și din partea mamei.

Cine deține informații despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Apariție incendiară a soției lui Cristi Chivu! Cât de bine arată Adelina la 42 de ani
Apariție incendiară a soției lui Cristi Chivu! Cât de bine arată Adelina la 42 de...
FOTO. Imagini hot cu știrista care i-a luat locul fiicei lui Anghel Iordănescu
FOTO. Imagini hot cu știrista care i-a luat locul fiicei lui Anghel Iordănescu
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Niculina Stoican, în doliu! Interpreta de muzică populară suferă cumpli de când a aflat
Niculina Stoican, în doliu! Interpreta de muzică populară suferă cumpli de când a aflat
Candidații la prezidențiale și reclamele de pe rețelele sociale. Cât au cheltuit Ciolacu, Geoană sau Lasconi într-o singură săptămână
Candidații la prezidențiale și reclamele de pe rețelele sociale. Cât au cheltuit Ciolacu, Geoană sau...
Furie printre propagandiștii ruși după explozia mega-depozitului de muniții. „Rusia a pierdut muniție cât pentru 40 de zile de luptă”
Furie printre propagandiștii ruși după explozia mega-depozitului de muniții. „Rusia a pierdut muniție cât pentru...
Chinezii au lansat în România rivalul Daciei Duster! Preț accesibil și dotări pe care nu le vedem pe SUV-ul românesc - FOTO
Chinezii au lansat în România rivalul Daciei Duster! Preț accesibil și dotări pe care nu...
INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”
INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care...
De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...
De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...
VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”
VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta...
Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”
Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”
Un nou ciclon dinspre Mediterană ameninţă Europa cu furtuni puternice. Mai multe ţări, sub avertizări de cod roşu şi portocaliu
Un nou ciclon dinspre Mediterană ameninţă Europa cu furtuni puternice. Mai multe ţări, sub avertizări...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Domnu’ doctor, eu mă tem. Pe vărul meu l-au tratat de ficat si a murit de inimă…
BANCUL ZILEI. Bulă: - Domnu’ doctor, eu mă tem. Pe vărul meu l-au tratat de...
Review HUAWEI Watch GT 5: Smartwatch elegant cu tastatură integrată și sistemul inovator TruSense
Review HUAWEI Watch GT 5: Smartwatch elegant cu tastatură integrată și sistemul inovator TruSense
JETURI enorme, văzute în spațiu! Ce sau CINE le-a făcut?
JETURI enorme, văzute în spațiu! Ce sau CINE le-a făcut?
S-au căsătorit în mare, mare secret, chiar la o zi după Lora și Ionuț Ghenu! Este vestea zilei în lumea mondenă!
S-au căsătorit în mare, mare secret, chiar la o zi după Lora și Ionuț Ghenu!...
Program Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan, Profi și Mega Image pe final de septembrie. Orarul magazinelor pentru sâmbătă și duminică, 21 – 22 septembrie
Program Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan, Profi și Mega Image pe final de septembrie. Orarul magazinelor...
Comuna din România unde se angajează sute de oameni. Aici are loc cea mai mare producție de carne de pasăre din Europa de Est
Comuna din România unde se angajează sute de oameni. Aici are loc cea mai mare...
România și Ungaria sunt obligate. S-a dat ordin de la UE. Am ajuns de râs în Europa
România și Ungaria sunt obligate. S-a dat ordin de la UE. Am ajuns de râs...
Vestea zilei în showbiz! Despărţire dureroasă pentru Andreea Marin. Anunţ trist făcut de Zâna Surprizelor: E foarte greu!
Vestea zilei în showbiz! Despărţire dureroasă pentru Andreea Marin. Anunţ trist făcut de Zâna Surprizelor:...
Jocul NERECOMANDAT... săracilor! „Vă spun sincer, aș vrea enorm să recomand acest joc, dar nu pot”
Jocul NERECOMANDAT... săracilor! „Vă spun sincer, aș vrea enorm să recomand acest joc, dar nu...
Operaţie de separare reuşită în cazul siamezelor pakistaneze Minal şi Mirha
Operaţie de separare reuşită în cazul siamezelor pakistaneze Minal şi Mirha
Elena Udrea este devastată. Anunț din închisoare: Te iubesc cel mai mult pe lumea asta!
Elena Udrea este devastată. Anunț din închisoare: Te iubesc cel mai mult pe lumea asta!
Alexandru Ciucu nu se mai ascunde. Cum e viața lui amoroasă
Alexandru Ciucu nu se mai ascunde. Cum e viața lui amoroasă
Ce conține, de fapt, pâinea feliată din supermarketurile românești, potrivit lui Dragoș Pătraru
Ce conține, de fapt, pâinea feliată din supermarketurile românești, potrivit lui Dragoș Pătraru
Acuzat că este zgârcit, miliardarul Ion Ţiriac nu s-a mai putut abţine: Ce au făcut în viaţa lor?
Acuzat că este zgârcit, miliardarul Ion Ţiriac nu s-a mai putut abţine: Ce au făcut...
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa,...
Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre viața la Londra a fostei sale soții și a celor doi copii:
Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre viața la Londra a fostei sale soții și a celor...
Când începe Anul Șarpelui de Lemn. Predicții pentru toate cele 12 zodii pentru 2025
Când începe Anul Șarpelui de Lemn. Predicții pentru toate cele 12 zodii pentru 2025
Patru zodii care vor fi lovite de șansă și belșug până pe 27 septembrie. Termină luna în forță
Patru zodii care vor fi lovite de șansă și belșug până pe 27 septembrie. Termină...
Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate. Anunțul vedetei: „M-am trezit mai rău de cât m-am pus să dorm. Rămân fără voce”
Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate. Anunțul vedetei: „M-am trezit mai rău de...
×