Paula Chirilă: ”Două săptămâni am mâncat slănină fără pâine!”+ A dat pe blat la Actorie și a muncit la urgențe
Paula Chirilă a fost invitată la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV, prezentată de Adela Popescu și Cove, iar acolo a făcut dezvăluiri din tinerețea ei, când a dat pe blat la Actorie, dar și cum a mâncat două săptămâni doar slănină, alături de colega ei actriță. Tot ea a mai spus că a muncit ca asistentă medicală la urgențe, unde a văzut multă suferință și multe drame.
Paula a început să depene amintiri din perioada în care se gândea să intre la facultate. Ai ei voiau ca ea să ajungă avocat, așa că au îndrumat-o către Drept. Ea voia artistă și a ales Teatrul. Nu a spus nimănui nimic până când a fost admisă. ”Eu voiam să fiu artistă, cântăreață. I-am spus profesoarei mele că nu vreau la Drept, vreau la Teatru. Mi-a spus cât de greu e, ce trebuie făcut. Am dat pe ascuns la facultate. Tata era șomer, îi plăcea și băuturica, Dumnezeu să-l ierte, trăiam dintr-un salariu, al mamei. Era asistentă medivală. Deci nu putea să mă țină cu facultate. I-am spus când am luat examenul. M-am angajat, asistentă la urgențe. Făceam gărzi, munceam noaptea, ziua cursuri. Nu e ușor la urgențe, accidente grave, sinucigași…”, a dezvăluit Paula. (CITEȘTE ȘI: PAULA CHIRILĂ, FOSTĂ ASISTENTĂ MEDICALĂ, MESAJ PENTRU TOȚI ROMÂNII: “NU VREM SĂ AJUNGEM CA ÎN CHINA SAU ÎN ITALIA SĂ NUMĂRĂM MORȚII! VA SFĂTUIESC SĂ…”)
Paula Chirilă a făcut foamea la debutul în actorie
Apoi a povestit cât de greu i-a fost să îmbine cursurile cu munca la spital. ”Ieșeam de la spital, intram la cursuri la Facultate. Am văzut oameni care au murit în camera de gardă, tineri…”, spune Paula Chirilă. (NU RATA: PAULA CHIRILĂ A ÎNFLORIT DUPĂ DIVORȚ! CÂTE KILOGRAME A REUȘIT SĂ DEA JOS ÎN DOAR CÂTEVA LUNI. “AM SLĂBIT FĂCÂND MULT SPORT. AM RENUNȚAT LA…”)
Tot ea avea să dezvăluie și cât de greu i-a fost după ce a terminat facultatea și apoi s-a angajat, la Oradea. ”Ca actriță am făcut, la început, foamea. Nu aveam bani de mâncare. Aveam un parbriz de slănină, că așa-i ceam, parbriz, în frigider, din care am mâncat, alături de colega mea, două săptămâni. Slănimă, muștar, usturoi. Nici pâine nu aveam, de unde bani”, a încheiat actrița.