Patru români și-au făcut gaură în buget, după o masă pe litoral de 1 Mai! Câți bani au scos din buzunar la un restaurant din Portul Tomis
Românii nu s-au înghesuit să meargă pe litoralul românesc de 1 mai, ca-n alți ani. Dacă înainte era forfotă mare pe autostrada Soarelui, iată că în dimineața primei zile din luna mai, drumul spre mare era liber. Sigur că, asta nu înseamnă că turiștii n-au ajuns mai devreme în stațiuni, să se bucure de soarele arzător sau de o plimbare pe plajă. Cert este că, mulți nu au mai ales să-și petreacă minivacanța la noi, din cauza prețurilor ridicate. Chiar dacă nu sunteți la mare în această zi, CANCAN.RO vă prezintă situația de 1 mai de pe litoralul românesc. Câți bani a ajuns să coste o masă plină cu bunătăți, la un restaurant din Portul Tomis? Unii români ar avea o gaură în buget!
Nu mai este niciun secret faptul că prețurile de pe litoralul românesc sunt tot mai mari, iar românii au început să se gândească de două ori înainte să aleagă stațiunile de la noi. Chiar și așa, sunt foarte mulți turiști care merg la mare de 1 mai, să se bucure de vremea frumoasă și de o masă copioasă. Alții, puși pe distracție, preferă să meargă în cluburile exclusiviste din Mamaia, apoi să se relaxeze la o plimbare pe plajă. Putem spune că e o tradiție a românilor să-și petreacă ziua de 1 mai la malul mării!
Câți bani au scos din buzunar niște români, la un restaurant din Portul Tomis
Prețul cazării, dar și al mâncării nu este deloc mic, iar mulți dintre turiști ajung să-și facă o gaură în buget și după o singură zi petrecută pe litoral. Spre exemplu, la un restaurant din Portul Tomis, patru turiști au scos din buzunar aproape 300 de lei, pentru o porție de mâncare.
Nu a fost vorba despre nicio delicatesă anume, ci despre un piept de pui la grătar care a costat nu mai puțin de 48 de lei, o porție de coaste de porc la prețul de 65 de lei, un pui gorgonzola la 53 de lei, iar o pizza la 60 de lei. O apă minerală sau plată la 0,75 litri a costat 19 lei, în timp ce o sticlă de cola a fost 14 lei. Un fresh este la prețul de 25 de lei!
Ei bine, nota de plată a venit cu aproape 300 de lei în condițiile în care nu a fost vorba de vreun preparat sofisticat, ci pur și simplu de prestanța localului respectiv și de poziționarea acestuia: Portul Tomis din Constanța. Adică, servești o masă scumpă și te bucuri de o priveliște de milioane, la propriu!
CITEȘTE ȘI: NU E O GLUMĂ! CÂT A AJUNS SĂ COSTE O PORȚIE DE HAMSII ÎN MAMAIA, ACUM, DE 1 MAI