Patronul de la Transylnavia Steakhouse a vrut să mănânce pe gratis la Golful Pescarilor, dar a fost refuzat. Incredibil ce a făcut imediat după

Publicat: 22/07/2023 | 00:10
Avram Gal critică Golful Pescarilor / Sursă foto: Facebook

Scandal între două restaurante scumpe din România, cu acuze grave de ambele părți. Patronul de la Transylnavia Steakhouse a criticat aspru Golful Pescarilor, iar reacția a venit imediat. 

În urmă cu câteva zile, Avram Gal a mers cu apropiații săi la Golful Pescarilor și a comandat calcan. Ulterior, a făcut un clip în care a criticat preparatul, dar și prețul său:

„Dragii mei, am venit și am comandat un calcan. Bătaie de joc. Trei bucăți de calcan la 6 persoane și costă cât 10. Să-l iei gara. Doamne ajută. Feriți pescărescul (Golful Pescarilor, n.r.). Pa”, a spus Avram Gal în clipul postat pe Tik Tok.

La scurtă vreme după ce a făcut reclamă negativă localului, un alt clip arată care arată faptul că patronul de la patronul de la Transylvania Steakhouse ar fi încercat să mănânce gratuit de la localul pe care l-a blamat. Ca urmare a refuzului, ar fi ales să le strice reputația.

Iată ce a spus reprezentantul de la Golful Pescarilor despre reacția lui Avram Gal:

„Mi-a cerut să nu achite nota că îmi face reclamă. L-am refuzat și pe urmă l-a pus pe ăsta cu calcanul. Țăran”

Localul lui Avram Gal, aspru criticat. Ce recenzii a primit

Se pare că fix cel care critică a fost, la rândul său, aspru criticat. Potrivit Google Reviews, Transylnavia Steakhouse a primit 2,4 stele din 5 de la cei care i-au călcat pragul. 588 de persoane au lăsat recenzii localului, iar multe dintre ele s-au arătat nemulțumite la plecare. Iată câteva dintre comentariile lăsate de români:

„Localul este auster, potrivit mai de grabă pentru o cafenea. Este o încăpere cu geamuri mari la stradă, la parterul unui bloc, neavând astrosfera și intimitatea unui steakhouse. Pozele si prezentarea de pe site si social media sunt foarte înșelătoare.
Personalul este slab pregătit, nu știu ce servească, nu cunosc diferențele intre cut-urile de vită, nu știu să prezinte meniul (…) Preturile sunt ok pentru un steakhouse, dar acesta nu e steakhouse, e un fel de ….ceva”

„Cea mai sărată carne de burger….. Șeful de sala un indolent. Nu recomand.!!! CALITATEA ZEROOOOO!!!! ATÂT S-A PUTUT cel mai ieftin zahar la plic”

„Mâncare bine gătită, însă prețul MULT prea mare în raport cu aceasta. Localul low cost și nu simți atmosfera de restaurant. Reclamă gratuită foarte multă, făcută de către proprietar. Nu recomand!”

„Una dintre cele mai proaste locații în care am putut să merg. Dezamăgitor din toate punctele de vedere. Ești luat de prost. Mâncarea este la suprapreț, de băutura nu mai vorbim. Preturile sunt foarte mari, în raport cu calitatea mâncării. Timpul de așteptare este de două ore și”.

Luciana Polite
Luciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un ... citește mai mult