Florin Scripcă, cunoscut drept chef FOA, este în centrul atenției de zile bune după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Celebrul bucătar a fost oprit în trafic pentru un control, acum 4 zile, când oamenii legii au decis să-l testeze pentru droguri cu aparatul Drugtest. Bărbatul de 41 de ani a fost dus la INML pentru prelevarea de probe biologice, iar imediat după incident s-a „spovedit” în fața celor care-l apreciază. Fiind în plin scandal, mulți s-au întrebat și ce afacere conduce acesta în domeniul culinar. N-o să-ți vină să crezi ce prețuri au preparatele vândute în locația deținută de chef!
Florin Scripcă a făcut-o lată zilele trecute! Chef FOA, așa cum este cunoscut de public, a fost oprit în trafic la începutul acestei săptămâni, pentru un control. Doar că, oamenii legii l-au testat cu aparatul Drugtest, de unde a reieșit faptul că bucătarul era sub influența substanțelor interzise. Rezultatul a arătat că acesta ar fi consumat două tipuri de substanțe, fiind condus la INML pentru prelevarea probelor. Mai mult decât atât, polițiștii au descoperit asupra lui „4 țigarete susceptibile de a conține substanță vegetală”. Autoritățile au deschis dosar penal.
După acest incident, fostul jurat de la MasterChef a decis să-și ceară iertare în fața tuturor celor care-l apreciază și să explice gestul său.„Dragii mei, voi mă știți bine. Întotdeauna mi-am dorit perfecțiunea într-un singur loc: în bucătărie. În rest, n-am avut niciodată pretenția la așa ceva. Așa că nu mă ascund de voi și o spun pe șleau. În weekend am dus distracția prea departe. Am greșit.
Îmi respect meseria, îmi respect fanii, prietenii, partenerii, îmi iubesc familia și îmi pare rău că v-am dezamăgit. Îmi pare rău că hazardul meu a impactat colegi și parteneri, însă viața personală și cea profesională sunt lucruri diferite. În bucătărie e ușor să o dregi, când greșești ceva, în viață nu-i chiar așa de simplu.
Una peste alta, o experiență ca asta este life changing, te ajută să conștientizezi mai bine lucrurile pe care le ai și pe care nu vrei să le pierzi. Așa că îmi voi lua un timp alături de familie și de cei dragi, acolo unde îmi e cel mai bine. Voi reveni apoi în bucătărie, cu mai multă disciplină și exigență față de mine însumi. Vă mulțumesc că sunteți aici”, a scris de Chef FOA pe Instagram.
CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ O VEDETĂ A ÎNCĂLCAT LEGEA! CHEF FOA AR FI FOST PRINS CONDUCÂND SUB INFLUENȚA SUBSTANȚELOR INTERZISE
Pentru că Florin Scripcă a fost în centrul atenției zilele acestea, mulți au fost cei care s-au întrebat ce afaceri are acesta. Bucătarul are un restaurant axat pe “street food” și “live cooking”, adresat clienților din clădirile de birouri, din zona Pipera a Capitalei. În această locație, oamenii pot servi un Espresso la 8 lei sau un Latte la 14 lei. Sigur că, sunt mai multe tipuri de cafea care să le dea trezirea corporatiștilor.
Micul dejun se servește între 8:30-10:00, unde o omletă, fie ea țărănească, cu legume sau cu brânză, costă nu mai puțin de 15 lei (200 de grame). Un sandwich cu ou si bacon are prețul de 16 lei. Meniul zilei costă 38 de lei și conține două feluri de mâncare. Există și un meniu al zilei vegetarian la 31 de lei.