Chef Patrizia Paglieri a mărturisit prin ce operații estetice a trecut de-a lungul timpului. Nu o să îți vină să crezi cât de mult ”și-a modificat” corpul fosta jurată de la MasterChef.
De curând, Patrizia Paglieri a oferit un interviu, în care a povestit despre viața sa personală, dar și despre ce intervenții și-a făcut la nivelul corpului. Se pare că bucătarul chef a ajuns de multe ori pe masa medicului chirurg.
Fosta jurată de la MasterChef și-a injectat botox în frunte și în obraji. A avut, de asemenea, și o intervenție specială prin care i s-au introdus niște fire pentru a-i susține pielea lăsată. Recent, Patrizia Paglieri a apelat la un tratament pe baza de acid hialuronic pur biocompatibil. Acesta oferă un efect de fermitate și remodelează țesutul care avea nevoie de tratament.
”Niciodată nu am ascuns faptul că sunt o fană declarată a intervenţiilor estetice. De-a lungul timpului, mi-am injectat botox în frunte, în obraji, mi-au fost montate fire speciale pentru a susţine discret pielea.
Îmi este teamă însă de bisturiu şi de aceea implanturi mamare sau rinoplastie nu am să fac”, a mărturisit Patrizia, în cadrul interviului.
Astfel, pentru a suferi cât mai puțin, vedeta Kanal D a decis să își reîntinerească zona gâtului și a decolteului cu o serie de injecții care păreau foarte dureroase, dar care, susține vedeta, nu i-au provocat niciun fel de suferințe.
Tratamentul de care a beneficiat Patrizia hrănește celulele pielii și redă fermitatea pe termen lung, oferind un efect de lifting natural. Este un tratament pe baza de acid hialuronic pur biocompatibil, ce oferă un efect de fermitate și remodelează țesutul care avea nevoie de tratament.
Bucătarul chef a vorbit și despre viața sa amoroasă. Patrizia a mai povestit că are o relație de 5 ani, cu un bărbat italian. De asemenea, cei doi duc o relație la distanță. El se află în Italia, iar ea stă în România.
”Da, am un iubit de 5 ani, ne înțelegem bine. El locuiește în Italia, eu aici, dar încet, încet așezăm lucrurile, a fost mai dificil la început cu distanța aceasta”, a mai declarat Chef Patrizia, pentru Fanatik.