Pentru fostul premier Calin Popescu Tariceanu, nimic nu este prea bun sau prea sofisticat. Pentru petrecerea de asta-seara de la Palatul Ghika, politicianul a ales un meniu exotic, cu preparate rafinate.
Cei peste 200 de invitati care s-au adunat deja la Palatul Ghika vor incepe usor, cu un antreu extrem de bine pus la punct. Nu vorbim de un meniu obisnuit de nunta, iar sarmalele lipsesc cu desavarsire. Pentru inceput oaspetii vor primi ton cu ardei in trei culori, pate de iepure cu salata de varza chinezeasca si dressing rusesc cu vodka si icre negre, tarta cu trei feluri de branza de capra si salata de frunze verzi cu dressing balsamico, precum si cappuccinno de ciuperci cu trufe.
Cei doi indragostiti, Loredana si Calin Popescu Tariceanu, nu au sarit peste peste, dar au optat pentru un sortiment care cu greu il gasesti in magazine. Astfel, ei se vor delecta cu file de seabass cu piure de mazare si wasabi, risotto cu sofran, sos lemonbutter si lamaie caramelizata. Iar la felul principal ei vor servi un muschi de vita cu cartofi zdrobiti, rucola si sos de ciuperci.
De asemenea, atmosfera va fi intretinuta de trupe celebre. Printre acestea se numara si orchestra Cornel Verban.
„Eu o sa cant doua reprize, dar sigur mai sunt si alti artisti invitati”, ne-a spus Cornel Verban.
Politicianul si-a unit destinele cu Loredana Moise in luna iulie, la Starea Civila Sector 1. Aleasa fostului premier este cu 26 de ani mai tanara, este din Buzau si este absolventa de Arte Plastice.
Relatia dintre cei doi a inceput in urma cu doi ani, imediat dupa divortul lui Tariceana de Ioana.
Calin Popescu Tariceanu este la a cincea casatorie.
(A.S.)