Paradisul micilor, „La Ciotoianu” din Popești Leordeni, are la intrare un mesaj care îi face pe clienți să își aștepte rândul în liniște

Publicat: 05/02/2024 | 10:33

Raiul micilor este în Popești Leordeni. Toți bucureștenii îndrăgostiți de grătare au mâncat cel puțin o dată în viața la celebrul restaurant „La Ciotoianu”. Copleșiți de numărul mare de clienți pe care îl au zilnic, patronii localului au ales să pună la intrare un mesaj care să le aducă zâmbetul pe buze oaspeților.

„La Ciotoianu” a devenit celebru pentru micii săi. Orice iubitor de grătare trebuie să fi mâncat cel puțin o dată în viață aici. Toată lumea le laudă produsele. Nu este de mirare că restaurantul este copleșit zilnic de clienți. Localul din Popești Leordeni ajunge să vândă și câte 150 de kilograme de mici pe zi.

Tocmai din cauza faptului că restaurantul este asaltat de sute de clienți, iar la intrare se creează cozi imense, patronii au decis să agațe pe geam un mesaj care să-i mai bine dispună pe oamenii înfometați.

Mai exact, pentru a evita scandalurile din cauza timpilor mari de așteptare, pe ușă a fost afișat următorul mesaj:

„Cine știe să mănânce, știe și să aștepte”, este mesajul care de câteva săptămâni se regăsește la intrarea restaurantului „La Ciotoianu”.

Citește și: CÂT A AJUNS SĂ COSTE UN COȘ DE CUMPĂRĂTURI ÎN ELVEȚIA. O ROMÂNCĂ LE-A ARĂTAT TUTUROR: „MAI IEFTINE DECÂT LA NOI”

„La Ciotoianu”, cei mai buni mici din București. Afacerea a fost înființată în 2007

Restaurantul „La Ciotoianu” a fost fondat în anul 2007 de Marian Ciotoianu. De atunci, grătarele ard la foc continuu. Potrivit start-up.ro, povestea din bucătăria celebrului local a început în anii ’80.

„În ’84 sau ’85, m-am angajat la Glina, la fabrica de mezeluri. Am dat la liceu, nu am luat, m-am înscris la seral și m-am angajat. Părinții mei fiind oameni amărâți, au lucrat la seră și au ieșit la pensie. M-au educat foarte bine, să-mi placă munca. Ceea ce în ziua de azi nu mai există. Acolo am învățat meserie”, a povestit proprietarul conform sursei citate.

Afacerea a luat naștere în 2007, atunci când Ciotoianu a rămas fără loc de muncă. În acea perioadă au început să se ridice blocuri mari în Popești. Fratele lui Marian avea un hotel în zonă și l-a rugat să facă un grătar în curtea acestuia, în încercarea de a atrage clienți. Atunci s-au îndrăgostit localnicii de micii lui Ciotoianu.

„Aveam deschis trei anotimpuri, mai puțin iarna, pentru că aveam o singură umbrelă, un singur grătar, ploua, ningea, mă bătea vântul. Nu știu la câți le-a fost milă de mine, dar eu nu mai puteam, noroc că am fost tânăr. Nu era nimic acoperit și aveam pământ pe jos, ca să înțelegeți de unde am plecat. Trebuie să muncești de jos dacă vrei să realizezi ceva”, a mărturisit Marian Ciotoianu.

Citește și: TURIȘTII STRĂINI, REVOLTAȚI DE PREȚURILE DIN ROMÂNIA! CÂT AU PUTUT SĂ PLĂTEASCĂ LA UN RESTAURANT DIN BUCUREȘTI: „MAI SCUMP DECÂT ÎN SPANIA”