Au fost filmate imagini care pot fi numite ”de infarct” pe o șosea din Maramureș, după ce un șofer teribilist a considerat că se află pe drumul personal și a provocat panică printre ceilalți șoferi. Dar nu numai, pentru că scenariul s-a desfășurat, ulterior, absolut halucinant.
Șoferul respectiv conducea cu viteză mare, a intrat pe contrasens, a depășit într-o curbă, sfidând legea, iar apoi a trecut la ”etapa a doua” a ”distracției sale. A intrat pe banda de lângă șosea, fără să-i pese de eventualii trecători, iar imaginile postate pe observatornews.ro au devenit virale.
În momentul când depăşeşte în curbă, se poate observa cum şoferul camionului evită la milimetru impactul, destabilizând uşor camionul, dar reuşeşte să-l ţină sub control. De asemenea, maşinile care vin din sens opus frânează puternic. Deocamdată, precizează sursa citată, nu există o reacție a autorităților. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT TERIBIL PE O AUTOSTRADĂ DIN ITALIA. PATRU ROMÂNI, PRINTRE CARE UN BEBELUȘ ȘI O FETIȚĂ DE 10 ANI AU MURIT. VIDEO)
Un șofer de 24 de ani din România va intra, cu siguranță, în ”istoria” imediată a poliției rutiere din Austria. S-a urcat băut la volan, provocând un accident de circulație în localitatea Ansfelden. Din fericire, nu a fost vorba decât despre un accident fără urmări grave, însă polițiștilor nu le-a venit să creadă ce rezultat au obținut după ce l-au testat pe român.
Potrivit antena3.ro, șoferul român a reușit să doboare toate recordurile negative, aparatul înregistrând o alcoolemie de-a dreptul stupefiantă – 5,24 la mie. Ceea ce înseamnă că românul de 24 de ani s-a aflat la un pas de moarte din cauza alcoolului, limita considerată ”pericol de moarte” fiind… 3,5 la mie.
Alcoolemie se numește cantitatea de alcool aflată, temporar, în fluxul sanguin al unei persoane.. Alcoolemia se mai numește și „concentrația de alcool în sânge”, „nivelul de alcool în sânge”, „îmbibație alcoolică”, sau „grad de intoxicație alcoolică”. În cazul unei suprasaturații a sângelui cu alcool, acesta poate fi eliminat nemodificat în proporție de 5-10% prin urină, respirație, mucoasă, salivă, sudoare. S-au înregistrat cazuri în care urina conținea o proporție mai mare de alcool decât sângele. În sângele circulant, în mod normal, se găsesc 20–40 mg alcool/l sânge (rezultat din biotransformarea avansată a ureei). (VEZI ȘI AICI: POVESTEA ULUITOARE A SOFERULUI CARE SI-A CONDUS LIMUZINA DE PE BANCHETA DIN SPATE FOLOSINDU-SE DE O STICLA DE SUC!)