Olivia Steer da sfaturi de nutritie: „Ne otravim singuri mancarea cu potentiatori de arome si sare iodata”
Vedeta de la Acasa TV ne sfatuieste sa renuntam sa mai mancam pe fuga si sa adaugam in mancare sare iodata sau potentiatori de arome, pentru ca ne imbolnavim singuri organismul.
„Ca sa-ti dai seama cat de importanta este o alimentatie sanatoasa, inveti intai ca mancarea se transforma in sange si ca acest sange hraneste in fiecare clipa organele vitale, tesuturi si celule. Nu am putea sa fim sanatosi si nici nu suntem mancand ce se nimereste, fast-food sau hranindu-ne pe fuga”, a declarat pentru Ring sotia lui Andi Moisescu.
„Suntem in era vitezei – se nasc generatii de tineri touch-screen care mananca mai mereu in fata calculatorului dintr-o pizza ambalata in cutie de plastic sau de carton – grabiti sa facem lucruri presante, sa ne achitam de deadline-uri stranse in vreme ce nu avem timp sa mancam, doar sa ne umflam stomacul pe fuga. Constientizam abia acum, la 40 de ani distanta de primele semnale care s-au tras in Occident fata de junk-food si tocanitele cu glutamat de sodiu din restaurantele din lumea intreaga”, a completat Olivia.
Pe langa pesticidele care ajung in cereale si legume, conservanti sau coloranti, si noi ne „otravim” mancarea cu alte substante.
„Mancarea noastra de zi cu zi e contaminata cu pesticide si fertilizatori pe ogoare, este contaminata apoi cu coloranti si conservanti in fabricile de prelucrare si e devitalizata pe drumul lung de la supermarket pana in farfurie. Apoi o mai otravim si noi cu potentiatori de arome si sare iodata in plus. Ei bine, cand devii constient de acest traseu lung al otravirilor, incepi sa cauti solutii pentru o hrana cat mai curata. Conceptul bio s-a nascut din dorinta de a