OMUL-ALBINĂ, MARIUS TECȘAN, demontează MITURILE DESPRE MIERE!
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Oana Roman îl pune la zid pe Selly, după ce Andrew Tate a urcat pe scena de la Beach, please: ”Lași pe scenă unul care e cercetat penal. Tu ești exemplu?!”

Oana Roman îl pune la zid pe Selly, după ce Andrew Tate a urcat pe scena de la Beach, please: ”Lași pe scenă unul care e cercetat penal. Tu ești exemplu?!”

De: Irina Rasoveanu 17/07/2024 | 10:21
Oana Roman îl pune la zid pe Selly, după ce Andrew Tate a urcat pe scena de la Beach, please: ”Lași pe scenă unul care e cercetat penal. Tu ești exemplu?!”
Oana Roman, reacție dură la adresa lui Selly/ Sursa foto: Instagram, Captură video

Oana Roman l-a atacat dur pe Selly, după controversele de la festivalul Beach, Please!. Fiica lui Petre Roman a avut o reacție tranșantă atunci când a văzut că Wiz Khalifa a fumat „iarbă” chiar în timpul concertului. De asemenea, vedeta a adus în discuție și apariția lui Andrew Tate pe scenă, cercetat penal pentru mai multe infracțiuni. Acesta a fost invitatul lui French Montana.

Beach, Please! s-a desfășurat la Costinești, în perioada 9-13 iulie. Festivalul a fost un adevărat fenomen. Selly, co-organizator, a anunțat că în ultima seară au fost prezenți peste 120.000 de oameni. Dincolo de spectacolul inedit, au existat și câteva controverse, iar Oana Roman a reacționat dur atunci când a aflat ce s-a întâmplat.

Citește și: IMAGINILE CU TZANCĂ ȘI MARYMAR CARE NU S-AU VĂZUT LA ”BEACH, PLEASE!” CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎNAINTE SĂ CONCERTEZE ÎN FAȚA A 100.000 DE OAMENI

Ce i-a transmis Oana Roman lui Selly

Numeroși artiști consacrați au urcat pe scena festivalului de la Costinești. Printre aceștia s-a numărat și rapperul internațional Wizz Khalifa, care a fost arestat pentru consum de droguri. Cântărețul a fumat „iarbă” chiar în timpul concertului.

O altă controversă legată de Beach, Please! a fost apariția lui Andrew Tate pe scenă, acesta fiind invitat de French Montana. Afaceristul și fratele său, Tristan Tate, sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată şi viol în formă continuată.

În urma acestor controverse, Oana Roman a reacționat dur. Vedeta l-a atacat pe Selly, co-organizator al festivalului Beach, Please! și l-a acuzat că ăncurajează consumul de droguri și promovarea persoanelor cu probleme penale.

„Puberule, ai zis de mine ca nu sunt exemplu pentru societate. Dar tu ești? Când încurajezi drogurile pe scenă si ‘artiști’ care vorbesc ceva de nereprodus și lași pe scenă unul care bate și vinde femei, cercetat penal… Tu ești exemplu? Unde e educația aia despre care tot băteai apa in piuă? Așa cum zice Oreste, ceea ce faci este diabolic. Tu ești exemplu da? Bravo!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Nu este prima dată când Oana Roman și Selly sunt în conflict. În trecut, fiica lui Petre Roman și voggerul au avut un schimb de replici acid (Vezi AICI detalii).

Reacția lui Selly, după controversele de la Beach, Please!

La scurt timp după ce în spațiul public au apărut mai multe reacții acide despre prezența lui Andrew Tate pe scena festivalului, Selly a ieșit și a explicat situația. Vloggerul a mărturisit că nu știa că afaceristul va fi invitat de către French Montana.

„Știți cum e, e ultima seară a festivalului și apar tot felul de persoane care încearcă să discrediteze ce facem noi aici. Legat de prezența lui Andrew Tate, acest personaj controversat, pe scenă cu French Montana. Unu la mână, noi nu știam că va fi acolo pentru că nu cerem niciodată o listă nominală a invitaților pe care un artist îi are pe scenă. Nu cerem pentru că nu este treaba noastră. Noi punem la dispoziție o platformă, o scenă pe care artistul vine și se exprimă liber.

Ce face artistul pe scenă nu înseamnă că eu, ca organizator, aprob. Declarația făcută de artist pe scenă nu înseamnă că este poziția mea ca organizator. Dacă un artist spune pe scenă că e ok să consumi droguri sau că e ok traficul de persoane sau cheamă o persoană cercetată într-un astfel de caz, care e sub cercetare penală, asta nu înseamnă ca eu ca organizator susțin chestia asta.”, a explicat Selly pe Instagram.

Mai mult decât atât, co-organizatorul de la Beach, Please! a vorbit și despre arestarea lui Wiz Khalifa, după ce a consumat substanțe interzise pe scenă. Selly a transmis că nu poate controla actele artistice ale cântăreților care urcă pe scenă.

„Dacă mă întrebați pe mine ce poziție am eu, Selly, persoană fizică, eu sunt conștient că unele mesaje care sunt transmise pe scena festivalului sunt greșite, după părerea mea. De asta eu și fac anumite lucruri, cum a fost campania antidrog, pentru a încerca să balansez un pic situația, pentru a încerca să spun că ce se întâmplă pe scenă este un act artistic asupra căruia eu nu am niciun control. Eu pot să fac o campanie prin care să vă descurajez pe voi să consumați chestii în care nu știți ce e în ele.”, a mai spus tânărul.

Citește și: EMA KARTER RUPE TĂCEREA, DUPĂ CE S-A DISTRAT CU LIL PUMP ÎN CORTUL CELEBRULUI RAPPER: ”L-AM LUAT ȘI PE…” I-A CERUT, PE LOC, SĂ VINĂ LA MIAMI

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Irina Rasoveanu a terminat studiile Facultății de Jurnalism și Științele Cmunicării, în cadrul Univeristății din București. A făcut primii pași în domeniul jurnalistic încă din anul doi de facultate. A început prin stagii de practică, citeste mai mult
Parteneri
Cum arată Gabriela Szabo la 48 de ani. Fosta atletă, total schimbată după ce s-a lăsat de sport
Cum arată Gabriela Szabo la 48 de ani. Fosta atletă, total schimbată după ce s-a...
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Ce etnie avea Alexandru Ioan Cuza și de ce a fost ținut ascunsă. Motivul mai puțin știut pentru care a fost acceptat ca domnitor
Ce etnie avea Alexandru Ioan Cuza și de ce a fost ținut ascunsă. Motivul mai...
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut...
FOTO Povestea lui Oleksandr Budko, soldatul căruia i-au fost amputate picioarele, dar care a devenit cel mai dorit bărbat din Ucraina
FOTO Povestea lui Oleksandr Budko, soldatul căruia i-au fost amputate picioarele, dar care a devenit...
Video. Momentul în care un bărbat este înjunghiat de un copil de 13 ani, într-o stație a tramvaiului 21 din București
Video. Momentul în care un bărbat este înjunghiat de un copil de 13 ani, într-o...
Chinezii au lansat RIVALUL perfect pentru DUSTER: preț, design și putere
Chinezii au lansat RIVALUL perfect pentru DUSTER: preț, design și putere
Doliu în lumea sportului românesc! Handbalista Iryna Glibko a murit la vârsta de 34 de ani! Aceasta ar fi pierdut lupta cu o boală nemiloasă
Doliu în lumea sportului românesc! Handbalista Iryna Glibko a murit la vârsta de 34 de...
Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba
Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba
VIDEO Adrian Cuculis, despre relația pe care a avut-o cu mama lui în adolescență și cum a pășit pe drumul independenței de la 16 ani. “Nu voi uita niciodată.”
VIDEO Adrian Cuculis, despre relația pe care a avut-o cu mama lui în adolescență și...
Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați
Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați
Soluţia găsită de fermieri, după ce oamenii refuză 300 de lei pe zi pentru a le culege fructele
Soluţia găsită de fermieri, după ce oamenii refuză 300 de lei pe zi pentru a...
BANCUL ZILEI. Bubulina: - Iubitule, în pat tu semeni cu un telefon! Bulă: - “Vibrez” mult și bine?
BANCUL ZILEI. Bubulina: - Iubitule, în pat tu semeni cu un telefon! Bulă: - “Vibrez”...
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Detalii PIPERATE despre Alain Delon ies ACUM la iveală! „Am știut totul”
Detalii PIPERATE despre Alain Delon ies ACUM la iveală! „Am știut totul”
Dureros! A murit tatăl lui Cătălin Măruță: „Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată...”. Mesajul emoționant transmis de Andra
Dureros! A murit tatăl lui Cătălin Măruță: „Am pierdut o parte din sufletul meu. Te...
Ce să nu faci sub nicio formă de Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul. Femeile trebuie să evite asta, dacă vor să fie ferite de ghinion pentru restul anului
Ce să nu faci sub nicio formă de Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul. Femeile trebuie...
Orașul care devine centrul industriei de apărare a României. Se vor dezvolta două uzine importante și se vor repara aici vehicule ale armatei
Orașul care devine centrul industriei de apărare a României. Se vor dezvolta două uzine importante...
Proprietarii de apartamente îi obligă! Cei care stau în chirie au INTERZIS
Proprietarii de apartamente îi obligă! Cei care stau în chirie au INTERZIS
Gestul făcut de Monica Bîrlădeanu înainte de a îmbrăca rochia de mireasă la nunta cu dr. Gheorghiţă
Gestul făcut de Monica Bîrlădeanu înainte de a îmbrăca rochia de mireasă la nunta cu...
Indiana Jones and the Great Circle – dată de lansare și ediții speciale
Indiana Jones and the Great Circle – dată de lansare și ediții speciale
Telescopul James Webb găseşte şase planete „rătăcitoare” care sfidează normele formării planetare
Telescopul James Webb găseşte şase planete „rătăcitoare” care sfidează normele formării planetare
Dincă, nevinovat?! Cutremur în dosarul Caracal. Bunicul Luizei a recunoscut tot
Dincă, nevinovat?! Cutremur în dosarul Caracal. Bunicul Luizei a recunoscut tot
Pensia unui miliardar, după recalculare. Ce face cu banii de la stat
Pensia unui miliardar, după recalculare. Ce face cu banii de la stat
Românii nu vor mai putea vinde locuința fără aprobare de la ANAF. Documentele pe care ar trebui să le pregătească
Românii nu vor mai putea vinde locuința fără aprobare de la ANAF. Documentele pe care...
Ion Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina...
Ținuta cu care Andreea Bănică a răzvrătit internauții. Toți au crezut că a apărut topless pe scenă, în fața lor | VIDEO
Ținuta cu care Andreea Bănică a răzvrătit internauții. Toți au crezut că a apărut topless...
Tavi Clonda, despre coșmarul prin care a trecut Gabriela Cristea:
Tavi Clonda, despre coșmarul prin care a trecut Gabriela Cristea: "Ea își pierdea speranța, eu...
Patru zodii care pășesc cu dreptul în luna septembrie. Vine un val de vești bune pentru ele, chiar din prima săptămână
Patru zodii care pășesc cu dreptul în luna septembrie. Vine un val de vești bune...
Care sunt semnele care îți arată că ți-au fost legate cununiile. Cum poți să scapi de aceste vrăji și să îți găsești ursitul
Care sunt semnele care îți arată că ți-au fost legate cununiile. Cum poți să scapi...
Bebeto a vorbit despre divorțul părinților. Cât de mult l-a afectat despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Totul era foarte rău”
Bebeto a vorbit despre divorțul părinților. Cât de mult l-a afectat despărțirea dintre Anamaria Prodan...
×