O mai tii minte pe blonda cu picioare lungi de la Masterchef? Uite cu ce se ocupa dupa concurs: „E pentru prima data cand…”
Gabriela Simion, blonda cu picioare lungi de la emisiunea concurs Masterchef, a intrat in lumea afacerilor. Tanara gateste la tot felul de evenimente selecte si castiga bani frumosi din asta. Este la inceput de drum si recunoaste cu mana pe inima ca are emotii mari cat casa, insa este mai implinita ca niciodata.
„Este pentru prima data in viata mea cand fac ceva cu dragoste, cu pasiune. Este minunat sa muncesti de placere. Gatitul este ceva ce-mi face plaere oricand si oriunde si m-am gandit ca ar fi bine sa fac si o afacere din asta, daca tot ma pricep. Am inceput cu pasi timizi, dar sunt sigura ca ma voi descurca foarte bine pe viitor. Investitia este minima din puct de vedere financiar, este doar o investitie in timp pentru ca trebuie sa stai sa studiezi, sa fii aproape de clientul tau si sa vezi exact ce isi doreste”, a declarat Gabriela Simion, pentru CANCAN.ro.
Supa de vinete este ideala pentru vremea rece
Odata cu sosirea toamnei gospodinele isi pregatesc camara pentru sezonul rece si exeperimenteaza tot felul de preparate culinare de exceptie. Gabriela Simion ne recomanda sa incercam o supa de vinete si o tarta de nuci cu prune: „Toamna e un moment in care ai parte de toate legumele de toate fructele, toate sunt coapte. Este momentul perfect sa faci exact ce-ti place pentru iarna, sa te pregatesti. Ai varza, ai prune, poti face multe lucruri delicioase. Eu recomand pentru toamna asta o tarta cu nuci si prune, o varza calita cu coaste de miel si chiar o supa de vinete. Pe blogul meu gasiti reteta in totalitate”, ne-a mai spus tanara.
CITESTE SI
Adora senzatiile tari
Tanara iubeste senzatiile tari. Anul trecut, ea si-a pus in cap sa sara cu parasuta, iar fiind o fire ambitioasa, a reusit sa-si indeplineasca visul. „In 2013 am avut ca target sa sar cu parasuta de la 4.000 de metri”, a mai spus, mandra concurenta pentru protv.ro.
Georgiana Coman
This browser does not support the video element.