„O iubesc mult!”. Cine este femeia misterioasă față de care George Simion își exprimă fățiș sentimentele de dragoste
George Simion, invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului „ALTCEVA”, și-a declarat dragostea pe care i-o poartă surorii sale. Mai mult, acesta își dorește ca femeia să nu fie afectată de activitatea politică pe care el o întreprinde. Pentru a putea vedea discuția integrală dintre liderul AUR și directorul editorial al Grupului Gândul, abonați-vă la canalul de YouTube ”ALTCEVA cu Adrian Artene”.
În cadrul interviului, George Simion a amintit întâmplări de pe vremea în care era doar un copil și mergea în diferite vacanțe alături de sora sa. Mai mult, acesta a menționat că provine dintr-o familie de economiști, iar părinții lui nu-și permiteau să-l răsfețe așa cum, poate, el și-ar fi dorit.
„Sper să nu aibă prea multe greutăți din cauza carierei mele politice”
Podcastul poate fi urmărit integral pe canalul de YouTube ”ALTCEVA cu Adrian Artene”.
Adrian Artene: Sora? Care azi e judecătoare. Participa și ea la acele vacanțe de la țară sau era cumva mai simandicoasă și rămânea în București?
George Simion: Am copilărit și cu sora, o iubesc mult, vă dați seama, sper să nu aibă prea multe greutăți din cauza carierei mele politice.
Pe amândoi ne duceau părinții, dar mai mult mătușa, la mare, vara. Am fost cu sora când s-a deschis primul McDonald′s în București. N-am mers și cu mama și cu tata pentru că era scump la McDonald′s. Eram o familie medie, v-am spus, și mama și tata economiști, dar nu câștigau suficient.
Am crescut mult de atunci ca societate. Nu ni se mai pare o Coca-Cola sau un hamburger ceva deosebit. Ba din contra, vedem că nu au tocmai efecte bune pentru sănătate. Probabil fusesem ținuți ca societate, mie mi-e greu să vorbesc, sunt născut în 1986, dar probabil fusesem ținuți fără acces la unele chestiuni care ar fi trebuit să reprezinte occidentul.
Acum, cu mintea de om la 36 de ani, totuși apreciez multe lucruri bune care existau în perioada comunistă și pe care le dezaprobam, poate, în societatea românească, în anii ‘90. Inclusiv Casa Poporului. În timpul liceului și al facultății, preluând cumva narativul presă, din spațiul public, spuneam „Ce nevoie avem noi de o astfel de clădire, o risipă totală de resurse”. Am adus anul trecut reprezentanți parlamentari și europarlamentari din 20 de țări din Europa și au rămas toți impresionați de clădirea Parlamentului, de arhitectură, spuneau unii „Am vrea să venim să lucrăm și noi aici”. Asta face diferența între un stat mic și o putere.
Adrian Artene: Un stat care a avut puterea să construiască.
George Simion: Noi am fost mari în perioada respectivă. Puteam, odată cu trecerea la economia de piață, să fim în continuare o putere a Europei, dar am fost duși în situația în care suntem astăzi.
(VEZI ȘI: Actorul Dorel Vișan, invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene, într-o Ediție Specială de Paște)
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.
This browser does not support the video element.