O inghetata de 25.000 de dolari
Stephen Bruce, proprietarul restaurantului Serendipity 3, din New York, a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a creat un desert din ciocolata, in valoare de 25.000 de dolari. Inghetata de ciocolata, denumita „Frozen Haute Chocolate”, cuprinde 28 de arome de cacao, printre care si cele mai exotice arome din lume. Delicatesa este ornata cu frisca, aur si trufe Knipschildt, care costa 2.600 de dolari bucata. De asemenea, desertul este suflat cu aur de 23 de carate si servit intr-o cupa poleita cu aur, care are la baza o bratara de aur incrustata cu diamante albe. Pentru ca rasfatul sa fie complet, desertul se mananca cu o lingurita de aur decorata cu diamante albe si ciocolatii ce poate fi luata acasa. Cei cu dare de mana, care vor sa cumpere inghetata, trebuie sa faca din timp comanda si sa aiba rabdare, din cauza ca lista e lunga si pregatirea unei astfel de retete ia ceva timp. (M.M.)