Deşi pare greu de crezut, pielea de pe carnea de pui nu este atât de dăunătoare precum pare, susţin specialiştii. Ţi s-a spus că pielea de pui creşte nivelul de colesterol şi tensiune şi chiar duce la dezvoltarea bolilor de inimă. Cu toate aestea, oamenii de ştiinţă au descoperit că nu trebuie să îţi mai faci griji.
Deşi până acum ştiam că pielea de pui creşte nivelul de colesterol şi tensiune şi chiar duce la dezvoltarea bolilor de inimă, oamenii de ştiinţă au descoperit că un consum moderat de piele de pui are numeroase beneficii de sănătate. Cercetătorii de la Universitatea Harvard susţin că un consum moderat de piele de pui are numeroase beneficii de sănătate, potrivit realitatea.net.
Pielea de pui conţine grăsimi nesaturate de care inima ta are nevoie. Aceasta scade tensiunea şi nivelul de colesterol. O bucată de carne de pui cu piele are cu 50 de calorii mai mult decât o bucată de carne de pui fără piele. În plus, are un gust mai bun, deci nu este nevoie să adaugi sare multă pentru gust. Pielea protejează puiul, astfel încât acesta nu mai absoarbe atât de mult ulei. Nu trebuie să o consumi dacă nu vrei, o poţi îndepărta apoi, mai spun specialiştii. Este de reţinut faptul că nu trebuie să o mănânci în exces.