Prezentatorul TV Dani Oțil deține un restaurant în București, în zona Cartierului Francez. De-a lungul timpului, clienții care au pășit în localul matinalului au fost mulțumiți de serviciile oferite. Cât costă o porție de momițe de vițel în restaurantul lui Dani Oțil din București?
Dani Oțil deține un restaurant în Capitală. Încă din anul 2016, matinalul de la Antena 1 a pus bazele unui local unde mii de persoane i-au călcat pragul. Localul, care se află în zona Cartierului Francez din București, atrage numeroși clienți, căci are un meniu diversificat. De exemplu, clientul care își dorește să se înfrupte dintr-o porție de momițe de vițel trebuie să scoată 12 lei per suta de gram. Iar, dacă în meniu scrie faptul că o porție este de 250 de grame, clientul trebuie să scoată din buzunare suma de 30 de lei.
Totodată, tot la categoria specialităților, 100 de grame de ceafă de porc costă 18 lei, iar ficatul de vițel este 12 lei/100 grame. Când vine vorba despre salate, Dani Oțil le oferă clienților câteva sortimente, printre care și o salată cu somon de 350 grame care costă 49 de lei, iar o salată cu creveți marinați, de 150 de grame, ajunge tot la prețul de 49 de lei.
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți pentru prima dată. Matinalul de la ”Neața cu Răzvan și Dani” a devenit un bărbat complet. Este om de afaceri, dar și tătic. De când a devenit tătic pentru prima oară, viața lui Dani Oțil s-a schimbat radical. Prezentatorul TV este în culmea fericirii și și-a intrat foarte bine în noul rol.
Sursă foto: Facebook