Nu e o glumă! Câți lei costă o simplă ciorbă de pui în restaurantul lui Chef Foa din București. Ce local are juratul „Masterchef” de la Pro TV
Chef Foa, fost jurat la „Masterchef”, a reușit să devină celebru în România, în zona culinară, în urmă cu mai mulți ani. De-a lungul timpului, bucătarul a avut mai multe contracte cu diferite firme, în aria gastronomică. Recent, și-a deschis și un restaurant, aflat în Bucharest Business Park. Cați leci costă o simplă ciorbă de pui în localul ex-juratului de la Pro TV.
Aflat în Bucharest Business Park, localul este un nou proiect de restaurant, axat pe “street food” și “live cooking”, adresat clienților din clădirile de birouri. Locația are în premieră în România, un Robata Grill și un cuptor Tandoor, unde se concentrează zona de live cooking din timpul prânzului. Chef Foa (cu numele real Florin Scripcă) are un local de nota 10 în Capitală, unde clienții își pot potoli foamea cu preparate alese.
(VEZI AICI: CHEF FOA S-A ÎNSURAT ÎN SECRET?!)
Ciorba de Pui a la Grec este una dintre delicatesele care se găsesc în bucătărie. Este, de departe, preferata clienților. Cu doar 15 lei, cei care trec pragul localului își pot potoli, astfel, foamea. În meniu nu se regăsesc doar clasicele ciorbe. Oamenii pot opta pentru diverse meniuri, dar și pentru băuturi răcoritoare. Toți care au fost în local au fost curioși să guste din rețetele lui Chef Foa și, cu siguranță, nu au regretat decizia luată.
Cine este Florin Scripcă, celebrul Chef Foa
Florin Scripcă i-a avut mereu pe cei din familie alături, aceștia încurajându-l să meargă pe drumul ales de el, bucătăria. Și cei doi frați ai lui au aceeași pasiune, gătitul, doar că nu sunt atât de cunoscuți. Chef Foa, născut la 22 august 1982, și-a făcut ucenicia la Londra și prima dată a lucrat într-un restaurant italian. S-a angajat chiar la compania de catering a faimosului Jamie Olivier. Florin a lucrat și într-un pub, dar nu de orice fel, ci unul cu o stea Michelin.
(VEZI ȘI: I-AM FILMAT ”ÎN FLAGRANT”! IUBITA L-A BĂGAT PE CHEF FOA LA LECŢII DE…)
Chef Foa a știut că practica nu va fi totul, motiv pentru care a dat o mare atenție pregătirii profesionale. A studiat în Anglia, Franța, Italia. S-a întors apoi în România, unde și-a deschis o afacere. Florin a moștenit talentul organizatoric de la mamă, iar curiozitatea și curajul de a experimenta, de la tatăl lui.