Nu e o glumă! Câți lei costă o porție de cârnați în restaurantul lui Mircea Dinescu din Centrul Vechi
Mircea Dinescu deține un restaurant în Capitală, ”Lacrimi și sfinți”, unde românii se pot delecta cu bucate tradiționale și nu numai. Prețurile, însă, sunt destul de piperate.
În ultimii ani, din ce în ce mai multe vedete s-au reorientat și au decis să se implice în domeniul Horeca. Numeroase restaurante din Capitală sunt deținute de persoane publice, iar printre acestea se numără și Mircea Dinescu.
Restaurantul ”Lacrimi și sfinți” este la mare căutare, iar dacă vreți să vă delectați cu bucatele lor… trebuie să rezervați o masă din timp. Un alt aspect important este să luați în calcul și prețurile care sunt destul de piperate. (CITEȘTE ȘI: NU E BANC! CÂȚI LEI COSTĂ O PORȚIE DE MOMIȚE ÎN RESTAURANTUL LUI MIRCEA DINESCU DIN CENTRUL VECHI)
De exemplu, o porție de cârnați (310 grame) din carne de gâscă, capră, porc și vițel, cu ierburi fine, serviți la tigaie cu muștarul casei și varză călită costă… 45 de lei.
Rețetele sunt reinterpretate
Trebuie, totuși, menționat faptul că rețetele tradiționale vechi de 100 de ani sunt reinterpretate, iar cei care calcă pragul restaurantului o să se bucure de o experiență culinară inedită.
”Orice produs din meniu este preparat doar cu ingrediente locale, organice: peștele este de captură, păsările sunt de curte, porcii și vițeii vin din ferme individuale mici. Poet, personalitate publică și Sfântul din bucătăria de la Lacrimi și Sfinți. Mircea Dinescu gătește, face rețetele, merge în piață, vorbește cu oaspeții restaurantului și gustă cu poftă din orice iese pe nișa bucătăriei – el este bucătăria Lacrimi și Sfinți”, se arată pe site-ul restaurantului.