Nu mai este un secret pentru nimeni că Gabi Bădălău deține un restaurant de lux, situat în Bolintin-Vale. Locația găzduiește mai multe tipuri de evenimente, de la nunți și botezuri până la baluri în noaptea dintre ani. Află, în articol, câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru a petrecere revelionul la localul afaceristului, dar și ce surprize au pregătit organizatorii.
Restaurantul lui Gabi Bădălău a devenit cunoscut în spațiul public, după ce mai multe vedete au ales să organizeze acolo petrecerea de nuntă. Printre acestea se numără Maria Constantin, Nicole Cherry sau Larisa Udilă. Influencerița s-a căsătorit recent, în urmă cu aproximativ o săptămână.
Recent, pe pagina restaurantului deținut de Gabi Bădălău, a apărut afișul oficial pentru petrecerea de revelion. Ei bine, cei care vor să petreacă noaptea dintre ani în această locație trebuie să scoată din buzunar o sumă frumușică de bani. Mai exact, prețul este de 1.200 de lei de persoană, iar în cazul copiilor sub 10 ani, localul oferă o reducere de 50%.
Într-adevăr, beneficiile sunt pe măsură. Atmosfera va fi întreținută de artiști de renume, precum Clasic Opera Orchestra, alături de tenorul Narcis Brebeanu, Taraful Roda del Mundo, Lidia Buble, Fuego și Florin Salam. De asemenea, evenimentul va fi prezentat de Daniel Buzdugan.
Cei prezenți în noaptea dintre ani la restaurantul lui Gabi Bădălău se vor delecta cu un meniu exclusivist, preparat de chef Gabriel Dina. Totodată, invitații vor avea parte de un foc de artificii impresionant.
Tematica serii este „Bal Mascat”, iar persoanele care își doresc să participe trebuie să știe că ținuta elegantă este obligatorie. De precizat este și faptul că organizatorii oferă transport gratuit până în București.
Organizatorii evenimentului au transmis și un mesaj în mediul online. Aceștia le promit persoanelor care doresc să petreacă noaptea dintre ani în această locație o noapte spectaculoasă, plină de multe alte surprize.
„În noaptea dintre ani, va avea loc cea de-a 4-a ediție a Revelionului (n.red. numele restaurantului), unul dintre cele mai elegante și stilate evenimente de Anul Nou. O să fie o noapte spectaculoasă, vom trece prin toate genurile muzicale, cu un decor de poveste și multe surprize pe care încă nu le dezvăluim!
Tematica acestui an este ‘Bal Mascat’, o noapte plină de mister și contraste, dar așa cum știm cu toții ‘contrastele se atrag’, așa că vom lăsa măștile jos și ne vom distra până dimineața. Meniul, care va completa această seară specială va fi unul rafinat și exclusivist, conceput și realizat by Chef Gabriel Dina, în armonie cu eleganța și prestigiul acestui eveniment.”, se arată pe pagina restaurantului.