Nu e banc! Câți lei costă o porție de păstrăv și cartofi prăjiți la restaurantul lui Mircea Dinescu din București
Mircea Dinescu deține un restaurant în Capitală, ”Lacrimi și sfinți”, unde românii se pot delecta cu bucate tradiționale și nu numai. Prețurile, însă, sunt destul de piperate.
În ultimii ani, din ce în ce mai multe vedete s-au reorientat și au decis să se implice în domeniul Horeca. Numeroase restaurante din Capitală sunt deținute de persoane publice, iar printre acestea se numără și Mircea Dinescu.
Restaurantul ”Lacrimi și sfinți” este la mare căutare, iar dacă vreți să vă delectați cu bucatele lor… trebuie să rezervi o masă din timp.Un alt aspect important este să luați în calcul și prețurile care sunt destul de piperate. În timp ce o ciorbă de burtă costă 28 de lei, o porție de sarmale ajunge la 56 de lei. De asemenea, un păstrăv cu cartofi fierți costă 35 de lei (480 de grame). Dacă doriți, însă, să fie servit cu cartofi prăjiți, atunci veți mai scoate din buzunar 9 lei. (CITEȘTE ȘI: NU E BANC! CÂȚI LEI COSTĂ O PORȚIE DE MOMIȚE ÎN RESTAURANTUL LUI MIRCEA DINESCU DIN CENTRUL VECHI)
Trebuie, totuși, menționat faptul că rețetele tradiționale vechi de 100 de ani sunt reinterpretate, iar cei care calcă pragul restaurantului o să se bucure de o experiență culinară inedită.
”Orice produs din meniu este preparat doar cu ingrediente locale, organice: peștele este de captură, păsările sunt de curte, porcii și vițeii vin din ferme individuale mici. Poet, personalitate publică și Sfântul din bucătăria de la Lacrimi și Sfinți. Mircea Dinescu gătește, face rețetele, merge în piață, vorbește cu oaspeții restaurantului și gustă cu poftă din orice iese pe nișa bucătăriei – el este bucătăria Lacrimi și Sfinți”, se arată pe site-ul restaurantului.