Nu credeai ca ai sa vezi vreodata asa ceva. E impachetata in lipie si e plina de ciocolata!
Nu numai copiii, dar si cei mari au dat iama la tonetele de choco-saorma, aparute in aceasta vara in salba de statiuni de pe litoralul romanesc. Pofticiosii se bucura de un desert delicios si rece, numai bun pe caldura de afara. Mai multe feluri de ciocolata si alte „dulcegarii” sunt invelite intr-o lipie de saorma, care este adecvata desertului, adica putin dulce.
Toppinguri si pasta de alune
Reteta exclusiva apartine unor renumite familii de ciocolatieri si patiseri italieni, imbunatatita timp de trei generatii. „Choco Pita” este preparata dintr-un mix ce se dizolva instant in apa, gata de utilizat.
Batonul, cu doua straturi de ciocolata si pasta de alune de padure, se taie în forma de bucle sau fulgi subtiri si se aseaza pe Choco Pita, cu un invelis dulce, moale si cald, alaturi de alte toppinguri si decoratiuni de cofetarie, la alegere. (M.N.)