Seria Moto G împlinește anul acesta cinci ani. În acest timp, pe infrastructura Android, am văzut cum un telefon bun nu trebuie să fie mereu scump.
În aprilie 2018, sub numele Moto, au fost lansate trei noi telefoane: Moto G6 Play, Moto G6 și Moto G6 Plus. Ține minte numele, pentru că aceste trei modele sunt un rezumat perfect al vremurilor excelente în care a ajuns tehnologia.
Poate că nu ți-ai analizat niciodată telefonul în detaliu, dar ar trebui s-o faci. Oricare telefon înseamnă mai mult decât un ansamblu de circuite, siliciu, componente electronice, litiu-ion închis într-o carcasă din metal și sticlă. Sub acel panou de sticlă rece care reprezintă fața telefonului, în proporție destul de mare, sunt toate informațiile de care avem nevoie și toate detaliile despre viețile noastre online, scriu cei de la Playtech.ro.
Tocmai acel panou rece de sticlă prinde viață, culori și se încălzește la o simplă atingere a degetului. Totodată, mai este un aspect la care să fii atent. Pe acesta l-am trăit personal când am primit noile telefoane Motorola. Am început cu un Moto G6 Plus.
L-am scos din cutie, mi-am pus cartela SIM în el și am început configurarea acestuia – practic, „învățarea” lui cu obiceiurile mele – ca un drum inițiatic la capătul căruia știam că las în acest obiect neînsuflețit toate lucrurile care mă caracterizează pe mine.
Să ai un mini-computer în buzunar, spun unii specialiști, se numește democratizarea tehnologiei. Eu consider că mai potrivit este să numim asta evoluție. Am văzut cel mai bine evoluția aceasta în timp ce foloseam noile telefoane Moto G6. Telefonul este așa cum ar trebui: mai accesibil, mai puternic și arată mai bine ca oricând. Cert e că e mai bine decât ar fi îndrăznit să viseze oamenii în urmă cu 45 de ani, odată cu primul telefon.
Specificații Motorola G6