Denise Rifai n-are nevoie de prezentare. Despre vedeta de la Kanal D se știu multe detalii, însă un lucru l-a ținut secret până acum. Ce-i drept, multora li se pare destul de ciudat, având în vedere că prezentatoarea locuiește de atâta timp în România, însă nu te poți pune cu obiceiurile omului!
Denise Rifai a vorbit în cadrul unui interviu despre mâncărurile pe care le consumă, dar și despre micile atenții cu care își întâmpină invitații, acasă. Deși mulți nu se așteptau la asta, se pare că Denise le oferă musafirilor ei mici gustări în stil arăbesc.
Pe când românii ar pune pe masă preparate tradiționale, cafele, sucuri sau un vin bun, prezentatoarea le oferă acestora o cafea, ceai sau chiar o șișă. În plus, aceasta a mai dezvăluit și faptul că absolut toată mâncarea pe care o consumă este doar cea arăbească. Deși nu gătește, știe exact cui să-i dea indicații pentru rețetele arăbești.
„Mâncarea la mine în casă gustă doar arăbește. Nu știu, altceva nu pot să mănânc. Știu să dau indicații să iasă după cum mănânc. Acasă la mine te servesc cu o cafea, un ceai bun, o șișă dacă dorești.”, a spus Denise Rifai.
CITEȘTE ȘI: DENISE RIFAI, ADEVĂRUL DESPRE AURUL DE LA ARABI. DE CE SE OFERĂ, DE FAPT, LA NUNȚI
Tot în cadrul unui interviu, Denise Rifai spunea că evită lactatele pentru că duc la retenție de lichid. Prezentatoarea menționa, de altfel, că a luat această decizie din cauza metabolismului ei care funcționează într-un ritm mai lent.
„Noi suntem și femei, evit și produsele lactate, pentru că și acestea duc în aceeași zonă de retenție de lichid. Am înlocuit de mult laptele cu laptele de migdale, dar și acela trebuie să fie fără zahăr. Sunt foarte strictă la chestia asta și pentru că am și un metabolism clasic.
Am gena asta arăbească cu metabolism mai lent și atunci trebuie să fiu de 5 ori mai atentă. Pe lângă alimentație, pentru că aici trebuie să punem noi lacăt la gură, când pot și cum pot fac sport, îmi place și psihic, și fizic, ajută și fizic foarte tare, îți mai creează spațiu să mai poți mânca ceva.”, a mărturisit Denise Rifai într-un interviu pentru Click.