Nicolai Tand a cunoscut succesul și este renumit pentru talentul său culinar. Cu toate astea, parcursul lui nu a fost deloc ușor, iar în tinerețe, acesta a fost nevoit să facă sacrificii uriașe pentru a reuși să câștige bani. Nu o să îți vină să crezi!
Invitat în cadrul unui podcast, Nicolai Tand și-a deschis sufletul și a vorbit despre parcursul pe care l-a avut, încă din tinerețe. Nu foarte multă lume știe ce făcea celebrul bucătar, înainte de a cunoaște succesul și la ce greutăți l-a supus viața.
Concurentul de la Asia Express a mărturisit că a fost nevoit să lucreze încă de mic pentru a-și câștiga banii și a făcut tot ce a trebuit, fără mofturi. Însă, cel mai dificil i-a fost atunci când a plecat în străinătate în speranța unui trai mai bun și a fost nevoit să facă multe, printre care și să cerșească.
Celebrul chef recunoaște că nevoia l-a împins să facă mai multe, printre care „șmecherii”, vândut de ziare, dar și cerșit.
„Aveam 20 de ani. Mult mai târziu m-am angajat la Ambulanță. Nu am avut un an de zile acte, tot m-au amânat, m-au expulzat și eu n-am vrut să plec. N-am avut acte, doar la negru am lucrat. Pe șantier, mai făceam niște șmecherii la niște mașini de cafea, am vândut ziare, am cerșit, am cerșit pe bune”, a declarat Nicolai Tand în podcastul La Mijloc.
Vremurile mai bune au urmat și pentru Nicolai Tand, iar acesta reușișe să se angajeze într-un restaurant. Totuși, nu în funcția de bucătar, așa cum v-ați fi așteptat, ci de chelner. Concurentul de la Asia Express spune că femeile frumoase care serveau masa în acel restaurant l-au determinat să devină chelner.
”Eu voiam în sală pentru că aveam niște cliente… toate agențiile de manechine veneau și mâncau la noi. În fața barului erua numai gagici, nu mai voiam sa stau în spate. Eu curățam pahare, spălam vasele”, a mai spus el.
CITEȘTE ȘI: Cum arată fiica lui Nicolai Tand de la Asia Express. La aproape 14 ani, Ilona calcă pe urmele tatălui ei!