Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Nelu Cortea, cel mai bun prieten al lui Bordea, o face praf pe Livia Eftimie după ce și-a spus partea ei de adevăr: ”Toți am încercat să te ajutăm, dar tu aveai alte planuri”

Nelu Cortea, cel mai bun prieten al lui Bordea, o face praf pe Livia Eftimie după ce și-a spus partea ei de adevăr: ”Toți am încercat să te ajutăm, dar tu aveai alte planuri”

De: Alexandra Costea 29/07/2024 | 16:42
Nelu Cortea, cel mai bun prieten al lui Bordea, o face praf pe Livia Eftimie după ce și-a spus partea ei de adevăr: ”Toți am încercat să te ajutăm, dar tu aveai alte planuri”

La un an după ce a divorțat cu scandal de Cătălin Bordea, Livia Eftimie nu s-a mai abținut și a dat cărțile pe față. Bruneta a făcut dezvăluiri șocante despre căsnicia cu faimosul comediant și a povestit prin ce a trecut după divorț. Cu toate acestea, comentariile făcute de fosta soție a lui Bordea i-a lăsat cu un gust amar pe colegii de breaslă ai comediantului. Nelu Cortea, cel mai bun prieten al lui Bordea, iese la atac. Comediantul a venit cu o reacție uluitoare după ce fosta soție a colegului său s-a confesat pe rețelele de socializare. Iată ce mesaj tranșant a postat Nelu Cortea pe pagina sa de Facebook pentru Livia Eftimie!

În urmă cu câteva zile, Livia Eftimie a vorbit pentru prima oară public despre căsnicia sa cu Cătălin Bordea. Mai mult, la un an de la divorțul cu scandal, bruneta a dezvăluit și care au fost motivele care au dus la separare. Fosta soție a comediantului a rupt tăcerea, menționând diverse probleme cu care s-a confruntat încă de la începutul relației lor din 2012. Nu a fost vorba de infidelitate din partea niciunuia dintre ei; problemele fiind, se pare, de altă natură.

Relația dintre Cătălin Bordea și Livia Eftimie a început în 2012, când erau tineri și aveau o situație materială modestă. Se pare că problemele ar fi început să apară după ce Livia a preluat prea multe responsabilități, ajungând să se ocupe aproape complet de organizarea spectacolelor de stand up ale lui Bordea. Bruneta avea grijă ca totul să fie perfect, de la hainele pe care soțul ei le purta până la postările pe social media dar și la modul în care vorbea. După mulți ani în care a gestionat totul în relația lor și a cerut ajutor constant, în 2021, bruneta a cedat. A început să aibă probleme de sănătate, pe care, conform declarațiilor ei, Bordea nu le considera suficient de importante pentru a le acorda atenție.

Citește și: LIVIA EFTIMIE, DECLARAŢII EXPLOZIVE DESPRE BORDEA: „EL ERA CU CINEVA! ERAM ÎN DEPRESIE, MERGEAM ZILNIC LA SPITAL”

Nelu Cortea o face praf pe Livia Eftimie după ce și-a spus partea ei de adevăr

Cu toate că a ajuns să povestească prin ceea ce a trecut pe rețelele de socializare, dezvăluirile Liviei Eftimie i-au lăsat un gust amar lui Nelu Cortea, cel mai apropiat prieten al lui Cătălin Bordea. După ce a văzut imaginile postate pe social media de către brunetă, comediantul nu s-a mai abținut și a făcut-o praf.

În urmă cu puțin timp, Nelu Cortea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj tranșant la adresa Liviei Eftimie. Comediantul o contrazice pe brunetă, susținând că toată lumea a încercat să o ajute în momentele dificile pe care le-a întâmpinat în căsnicia de 10 ani cu Cătălin Bordea. Mai mult, acesta a judecat-o aspru pentru faptul că postează în ipostaza de victimă, chiar dacă de-a lungul anilor a fost susținută și iubită orbește de fostul ei soț.

Ce mesaj i-a transmis Nelu Cortea fostei soții a lui Bordea. Motivul pentru care bruneta nu a vrut să participe la America Express

De asemenea, Cortea a subliniat stările prin care prietenul său cel mai bun a trecut în perioada dinaintea divorțului. Se pare că Bordea s-a confruntat cu momente dure, crize de plâns și stări de neputință, totul în momentele în care avea discuții aprinse cu Livia. Mai mult, comediantul a dezvăluit și motivul pentru care cei doi foști soți nu au participat împreună la emisiunea America Express.

„N-ai fost lasata ‘singura’ Livia. Toti am incercat sa te ajutam. Dar tu aveai alte planuri.
E foarte interesant cum o femeie care a primit tot ce a vrut, a fost lasata sa decida felul in care sa isi traiasca viata si relatia de cuplu, a fost iubita orbeste, a fost sustinuta si i s-a oferit ajutorul ori de cate ori a fost nevoie, acum e victima, pentru simplul fapt ca s-a plictisit si i s-au aprins calcaiele dupa altul.
Are impresia ca daca partenerul e plecat in turneu sau la filmari, si ea are de rezolvat cateva lucruri acasa, e ‘singura’, dar baiatul ala care sta in fata miilor de oameni, ca sa iti sustina stilul de viata Balenciagan, nu e tot ‘singur’ pe scena?
De ce nu zice de toti anii in care el a incercat sa o ajute, a rugat-o sa mearga la teapie impreuna, si ea a renuntat dupa o singura sedinta? De ce nu zice de craciunul in care el a stat singur cu un braduletz in masina, ca sa mearga sa o inveseleasca in timp ce ea era in ‘maracini’?
De ce nu zice de momentul in care l-a facut sa se simta ca ultimul om pentru simplul fapt ca nu a vrut sa meraga la o emisiune la care trebuia sa fie plecat 5 luni de acasa, si n-a vrut sa te lase singura? Sau ca a vrut sa plece cu ea in America, dar tot ea a refuzat, si a preferat sa ramana ‘singura’ (multzam pentru asta).
In schimb pot sa va zic eu de drumurile inspre showuri, cand il vedeam pe Catalin plangand in hohote, neputincios, nestiind ce sa faca ca sa ii fie ei bine. Care nu voia sa mearga acasa, pentru ca stia ca ea nu e acolo.
Care a facut, si face terapie, ca sa isi revina dupa trauma si gaura lasata de o femeie care isi traia ‘viata de proba’.
Ea si-a incercat-o acu cateva luni cu ‘femeia la cratita’ (nu cred ca a gatit de 2 ori in aia 11 ani), acu si-o incearca cu victima de ‘femeie simpla’ care e manager la un artist pe care nu il mai cumpara nimeni pentru ca tot ea i-a distrus cariera.
E simplu sa minti singur, in fata camerei, fara sa iti puna nimeni intrebari. Dar vezi ca suntem multi care stim adevarul”, a fost mesajul tranșant postat pe facebook de Nelu Cortea.
Mai mult, în urma conflictelor din ultima perioadă, Nelu Cortea a decis să-i transmită un ultim mesaj celei care i-a botezat copilul. Cuvintele lansate de cel mai bun prieten al lui Bordea au fost la fel de dure.
„P.S. chiar am tinut la tine, mi-ai botezat copilul, am tacut pana acum, dar nu pot sa te las sa iti bati joc in continuare de un om al carui cel mai mare pacat a fost ca te-a iubit”, se precizează în încheierea postării de pe rețelele de socializare.
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Și-a început cariera în presă în anul 2021, la Kanal D. A lucrat ca redactor aproape 3 ani pentru site-ul stirilekanald.ro. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Alexandra a absolvit citeste mai mult
Parteneri
Cine își aduce aminte de Cristina Rus? Pe vremuri făcea furori în trupa Blondy, acum e cu totul altă persoană. La 43 de ani, blondina e de nerecunoscut
Cine își aduce aminte de Cristina Rus? Pe vremuri făcea furori în trupa Blondy, acum...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Ce spune Monica Tatoiu despre sexul la vârsta înaintată „Orgasmul poate fi și..”
Ce spune Monica Tatoiu despre sexul la vârsta înaintată „Orgasmul poate fi și..”
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?! Cum au fost surprinși când credeau că nu-i vede nimeni?! Gestul lor spune multe
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?!...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ești obligat să semnalizezi stânga în sensul giratoriu? Care e regula de semnalizare
Ești obligat să semnalizezi stânga în sensul giratoriu? Care e regula de semnalizare
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din...
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a...
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a...
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la...
Zona din România unde s-au înregistrat -0,4 grade Celsius în această dimineaţă. Record de temperatură minimă
Zona din România unde s-au înregistrat -0,4 grade Celsius în această dimineaţă. Record de temperatură...
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Patru NUTRIENȚI cheie lipsesc din dietele a peste 60% dintre oameni
Patru NUTRIENȚI cheie lipsesc din dietele a peste 60% dintre oameni
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de...
Satul superb din România în care locuiesc huțulii. Unii spun că este Paradisul pe Pământ, farmecul lui e unic și au început să apară și pensiunile aici
Satul superb din România în care locuiesc huțulii. Unii spun că este Paradisul pe Pământ,...
Zodiile care dau lovitura pe toate planurile în 2025. Cinci nativi sunt favoriții astrelor
Zodiile care dau lovitura pe toate planurile în 2025. Cinci nativi sunt favoriții astrelor
Accident rutier! În ce stare este acum Mircea Badea. Anunţul lui Carmen Brumă
Accident rutier! În ce stare este acum Mircea Badea. Anunţul lui Carmen Brumă
Cum a ajuns să arate Rita Mureșan, după ce a slăbit zeci de kilograme. Pare cu 20 de ani mai tânără. S-a pus pe slăbit și zici că este alt om!
Cum a ajuns să arate Rita Mureșan, după ce a slăbit zeci de kilograme. Pare...
Ce jocuri gratuite sunt oferite de Epic Games Store la început de toamnă
Ce jocuri gratuite sunt oferite de Epic Games Store la început de toamnă
Cercetătorii descoperă cum un prădător de vârf devine pradă în ocean
Cercetătorii descoperă cum un prădător de vârf devine pradă în ocean
Florin Piersic ne spune La Revedere! Marele actor a făcut anunțul trist: Pentru eternitate
Florin Piersic ne spune La Revedere! Marele actor a făcut anunțul trist: Pentru eternitate
Pregătirea borcanelor pentru zacuscă. Cum să eviți fermentarea
Pregătirea borcanelor pentru zacuscă. Cum să eviți fermentarea
HOROSCOP 8 septembrie: Nativii unui semn zodiacal își vor îndeplini visul vieții lor. Luna septembrie va fi îmbelșugată pentru ei
HOROSCOP 8 septembrie: Nativii unui semn zodiacal își vor îndeplini visul vieții lor. Luna septembrie...
Nu spune, e ilegal, dragă! Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: Aoleu, da
Nu spune, e ilegal, dragă! Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: Aoleu, da
O femeie a vrut să meargă în camera fetiței sale, însă a încremenit de spaimă atunci când a văzut ce se ascundea printe jucării
O femeie a vrut să meargă în camera fetiței sale, însă a încremenit de spaimă...
Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”
Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri,...
Lucrul care anunță un AVC ischemic. Trebuie să suni la Salvare dacă ai acest simptom
Lucrul care anunță un AVC ischemic. Trebuie să suni la Salvare dacă ai acest simptom
Fructul care albește dinții și te ajută să ai o respirație proaspătă. E delicios și îți menține dantura sănătoasă
Fructul care albește dinții și te ajută să ai o respirație proaspătă. E delicios și...
Ce s-a ales de celebrul „Frankfurt” din „Vacanța Mare”? Cum arată actorul Iulian Ilinca, după mai bine de 20 de ani de la filmări
Ce s-a ales de celebrul „Frankfurt” din „Vacanța Mare”? Cum arată actorul Iulian Ilinca, după...
×