Puterea din spatele puterii! MIHAIL IVAN: ”Credința este ancora!”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Știri interne » Nativii acestei zodii vor avea discutii legate de bani cu partenerul de viata! AFLA ce iti rezerva astrele

Nativii acestei zodii vor avea discutii legate de bani cu partenerul de viata! AFLA ce iti rezerva astrele

De: Cancan 11/04/2015 | 09:33
Nativii acestei zodii vor avea discutii legate de bani cu partenerul de viata! AFLA ce iti rezerva astrele

Astazi va fi o zi plina pe care o petrecem alaturi de cei dragi. Astrele vin insa cu o serie de sfaturi pe care ar trebui sa le luam in seama pentru ca totul sa iasa perfect.

Berbec

Finalul acestei saptamani iti aduce in preajma multa lume, mai ales rudele. Insa este posibil ca printr-un concurs de imprejurari interesante sa te intalnesti si cu persoanele din anturajul profesional. Caruselul de activitati in care vei fi implicat iti va aduce discutii folositoare. Posibil, ca toata lume sa te urmareasca atent fie ca vorbesti, fie ca stai cuminte in ambientul inconjurator. Bucura-te de compania celorlalti cu inima deschisa!

Taur

Sunt momente favorabile pentru a te bucura de lecturarea unei carti bune, de vizonarea unui film de Oscar si de compania celor dragi. In urma evenimentelor din aceste zile ale weekend-ului este posibil sa iti reevaluezi sistemul valorilor morale pe care il urmezi in viata cotidiana. Cineva cunoscut aflat in strainatate iti poate oferi informatii deosebite. Ar fi bine sa te gandesti si tu serios la aranjarea unei calatorii indepartate.

Gemeni

Discutiile privitoare la banii si bunurile comune cu rudele sau partenerul de viata vor fi frecvente la sfarsitul acestei saptamani. Rezultatele dezbaterilor vor fi pozitive, in sensul ca se va ajunge la un consens aprobat de toti cei alaturi de care esti implicat in cheltuieli comune sau in folosirea si administrea unor bunuri deosebite. Totusi ar fi bine sa fii retinut in a-ti prezenta ideile de investitii sau economii.

Rac

Relationarea cu ceilalti este deficitara la finalul acestei saptamani. Provocarile venite mai ales dinspre partenerul de viata iti va da de gandit. Tine cont de parerile celorlalti, insa ai in vedere si ideile tale. Pe de alta parte ar fi bine daca ai medita putin pe seama faptului ca tu esti cel care trebuie sa-si schimbe atitudinea si felul in care priveste relatiile cu ceilalti. Serile acestor zile, transforma-le in sarbatoare alaturi de cei dragi.

Leu

Ar fi bine sa te opresti din treburile cotidiene si sa iti vezi de sanatate. Echilibreaza-ti eforturile si la nevoie cere sprijinul celor apropiati, mai ales in activitatile care presupun efort fizic mare. Esti vulnerabil si sensibil la remarcile sau reactiilor celorlalti. Controleaza-ti starile de spirit, pentru ca sunt momente pasagere si le pot depasi cu putina bunavointa. Odihna, remediile naturiste, aerul curat si detasarea de cotidian te ajuta cel mai mult.

horoscop

Fecioara

Capitolul amoros si relatia cu copiii iti vor capta toata atentia si eforturile in acest weekend. Posibil ca datorita unui membru al familiei sa reusesti partial sa desfasori activitati distractive alaturi de persoana iubita. Bine ar fi sa iti faci timp si pentru familie si pentru distractiile dorite sau propuse de cei dragi. Insa ai grija sa eviti extravagantele si situatiile frivole. Niscai discutii furtunoase pot aparea de la cheltuielile comune.

Balanta

Casa si familia te atrag in mod special la finalul acestei saptamani. Membrii familiei, rudele te asteapta cu drag. Vorbele lor dojenitoare iti vor aduce de fapt informatii utile, pe de o parte, iar pe de alta parte iti vor aminte de vremurile copilariei. Totusi ai grija sa eviti nostalgia profunda. Bucura-te de compania celor dragi si alcatuieste planuri de viitor alaturi de ei. Cel mai mare succes il au planurile domestice.

Scorpion

Sunt zile bune pentru intalniri cu rudele si persoanele din anturajul apropiat. Se intrezaresc discutii interesante, dezbateri furtunoase pe teme sociale, dar si pe frivolitati. Fereste-te sa iti expui parerile si sa te implici emotional in subiecte care te depasesc. Pe de alta parte ai sanse de a calatori pe distante scurte, fie in vizita la prieteni, fie pentru a-ti rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale.

Sagetator

Zilele acestea vor interveni cheltuieli, atat pentru cele necesare traiului cotidian, cat si pentru a oferi cadouri celor dragi. Chibzuieste fiecare ban si fereste-te de extravagante. Gestionarea bugetului disponibil iti revine numai tie, asa incat ia-ti in serios acest rol. Cei dragi vor urma cuminti instructiunile tale vizavi de cheltuieli, consumuri sau planuri de investitii. Ar fi bine sa ai in vedere si plata facturilor restante sau altor tipuri de datorii.

Capricorn

Acest weekend iti aduce idei bune vizavi de noi planuri personale si profesionale. Membrii familiei te solicita mult cu nevoile si doleantele lor, insa tu fii vigilent si ocupa-te mai intai de tine. Duminica vor interveni stari de spirit fluctuante si de aceea, relationarea cu ceilalti este precara. Odihneste-te, alimenteaza-te corect si plimba-te in aer liber. Cu putin efort si deschidere sufleteasca te vei descurca excelent.

Varsator

La finalul acestei saptamani detaseaza-te de cotidian, viziteaza locuri sfinte si bucura-te de compania celor dragi. Se pot accentua afectiunile sistemului osos si articular, de aceea ia-ti masuri de precautie si ingrijeste-te mai mult. Intr-o stare de pace si liniste interioara vei obtine revelatii deosebite vizavi de situatiile si relatiile in care esti implicat. Mai mult decat atat, vei descoperi solutii la tot ce te framanta. Profita de energia acestor zile!

Pesti

Se contureaza intalniri si discutii interesante cu prietenii, dar si cu persoanele care te pot ajuta, sustine in planurile tale profesionale. Chiar daca usor se poate ajunge la schimburi de replici zgomotoase este bine sa iei aminte la cele aflate in zilele acestui weekend. Pe de alta parte ar fi bine sa fii mai selectiv cu anturajul caruia i te destainui. A renunta la unii prieteni ti-ar fi de bun augur. Gandeste-te la asta pe indelete, mai ales duminica!

Sursa: Astrocafe.ro / Astrolog Anca Gordin Stoica

D.C.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nadia Comăneci, secretele siluetei de invidiat la 63 de ani. Cele trei alimente pe care le evită. „Mănânc deștept”
Nadia Comăneci, secretele siluetei de invidiat la 63 de ani. Cele trei alimente pe care...
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut infarct
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
Lora e gata de nuntă! Artista are deja verighetele și ar vrea să schimbe trei rochii în ziua cea mare. Ce tradiție nu va respecta: „Nu se va...”
Lora e gata de nuntă! Artista are deja verighetele și ar vrea să schimbe trei...
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate...
VIDEO. Replica lui Ciolacu după ce Ciucă a spus că PSD e urmașul PCR
VIDEO. Replica lui Ciolacu după ce Ciucă a spus că PSD e urmașul PCR
VIDEO: Dezastrul lăsat în urma inundațiilor. Un drum național este închis. Ciobani cu o turmă de oi sunt blocați timp de 3 zile
VIDEO: Dezastrul lăsat în urma inundațiilor. Un drum național este închis. Ciobani cu o turmă...
Dacia testează un nou SUV cu 7 locuri în România. Va fi cea mai scumpă Dacie din istorie - FOTO
Dacia testează un nou SUV cu 7 locuri în România. Va fi cea mai scumpă...
Nelson Mondialul, dezvăluiri surprinzătoare de la nunta faraonică a lui Livian și a Alexandrei! Cine ar fi cei care au lăsat plicurile goale la mese: „M-am certat cu familia”
Nelson Mondialul, dezvăluiri surprinzătoare de la nunta faraonică a lui Livian și a Alexandrei! Cine...
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”
VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la...
Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”
Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată...
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur...
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge la birou și urlă: - Adu-mi repede o cafea, măi săracule!
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge la birou și urlă: - Adu-mi repede o cafea, măi săracule!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Veste BOMBĂ! Ce vrea să facă China pe Lună? Are și parteneri!
Veste BOMBĂ! Ce vrea să facă China pe Lună? Are și parteneri!
Vedeta Antena 1 s-a mutat la PRO TV, după valul de demisii ale celor trei chefi. Mutare neașteptată în televiziune
Vedeta Antena 1 s-a mutat la PRO TV, după valul de demisii ale celor trei...
Locul de muncă în care poți face bani frumoși. Se plătește în lire sterline, n-ai nevoie de studii superioare, dar ești obligat să ai un câine
Locul de muncă în care poți face bani frumoși. Se plătește în lire sterline, n-ai...
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu a anunțat când va avea loc
Cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu a anunțat când va avea loc
Alina Sorescu a făcut anunţul, ce se întâmplă cu divorţul de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu a făcut anunţul, ce se întâmplă cu divorţul de Alexandru Ciucu
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Restricţii de circulaţie în Capitală pentru Zilele Bucureştiului
Restricţii de circulaţie în Capitală pentru Zilele Bucureştiului
Decizia pe care o aștepta Elena Udrea. Anunț de ultimă oră de la Înalta Curte de Casație și Justiție
Decizia pe care o aștepta Elena Udrea. Anunț de ultimă oră de la Înalta Curte...
De ce crapă ouăle atunci când le fierbem. Secretele unei consistențe perfecte
De ce crapă ouăle atunci când le fierbem. Secretele unei consistențe perfecte
Ce a primit o badantă româncă de la bătrâna de 92 de ani pe care a îngrijit-o. „A obligat-o!”
Ce a primit o badantă româncă de la bătrâna de 92 de ani pe care...
E complex! Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
E complex! Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor...
Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său. Cineva a pozat totul și a arătat dovada
Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său....
Cutremur cu magnitudinea de 5,2 in Romania:
Cutremur cu magnitudinea de 5,2 in Romania: "Păstraţi-vă calmul, pot urma replici ale cutremurului"
Creatura care întinerește în loc să îmbătrânească. A fost descoperită recent și ar putea revoluționa medicina
Creatura care întinerește în loc să îmbătrânească. A fost descoperită recent și ar putea revoluționa...
Acesta este “Drumul binelui” din România. Locul fascinant, inclus în patrimoniul UNESCO, pe care toți călătorii ar trebui să-l vadă măcar o dată în viață
Acesta este “Drumul binelui” din România. Locul fascinant, inclus în patrimoniul UNESCO, pe care toți...
De ce a renunțat Theo Rose la cariera în actorie. Tânăra nu va mai apărea în filme sau seriale: „Așa a fost să fie”
De ce a renunțat Theo Rose la cariera în actorie. Tânăra nu va mai apărea...
×